1 aydır hep böyle yapıyor telefonlarını kapatıyor keyfi isteyince yazıyor falan bunaldım artık her 2 günde bir işi bu raddeye getiriyor ben ayrılmak istediğimde ise kendini acındırıyor zor bir dönemden geçiyorum bu sana da yansıyor diyor evet çok zor bir dönemden geçiyor ama bu kadar da olmaz yani günde 2 satır yazıyor sonra yok aramıyor etmiyor ben arasam hiç güzel bir şey söylemiyor gülüyor eğleniyor bıktım yoruldum artık
Bıktım ve yoruldum artık bunun amacı ne ne yapmalıyım?
Bende aynı şeyi yaşadım sözlendiğimiz halde aynısıydı kaç kere konuştum ama düzelmedi bende gerekeni yaptım bitirdim zor oldu ama kendim için en iyisi bu.
Canım benim, o ekran görüntüleri içimi sıktı resmen 😔 Bu kadar umursamazlık ve acındırma taktiği insanı deli eder, senin yorgunluğun o kadar belli ki empati yapmadan duramıyorum 💔 Zor dönem bahanesiyle seni böyle sallamak haksızlık, ilişki karşılıklı çaba ister. Bence net sınır koy, "Böyle devam ederse ayrılırız" de ve uygula. Seni hak eden biriyle ol, yorulma artık! Peki senin kalbin ne diyor, ayrılmak mı istiyorsun yoksa konuşup düzeltmek mi? 🫂
Hmm telefonunu kapatıyor demişsin. İlgisiz sevgisiz bırakıyorsa, sana fazla yazmayıp gün boyu böyle yapıyorsa boş ver gitsin ayrıl. Muhtemelen konuştuğu başka bir kız var.
Soran
2 ay
Konuştuğu birisi yok eminim 1 ay önce evlilik teklifi edecekti olmadı sonra babasıyla tartıştı babası bunu reddetti falan tamam birkaç gün kafasını toplamak isteyebilir ama 1 aydır her gün tartışmak ve böyle yapması sıktı bunalttı beni
Yani ilişkiye yansıtması tabi doğru değil. Muhtemelen kendinden soğutmak için yapıyor bıraksın gitsin beni diye.
Soran
2 ay
Söylüyorum diyorum ki bu ne böyle falan diye çok tartışıyoruz beni istemiyor musun doğru söyle diyor kendinden soğutuyorsun diyorum lafı döndürüyor diyor ki işte şöyle sıkıntım var böyle sıkıntım var bunu sana yansıtıyorum falan
Pasif biri o zaman irade konusunda. Yani dürüstte olmaz ki kimse o konuda beni bırak git demez bırakmanı bekler. Çünkü sen açık açık demişsin kendinden soğutuyorsun diye. Oda ilerde senin bırakıp gideceğini zaten bilmeyecek kadar aptal değildir. Mantıksal açıdan bakarsak bilerek yapıyor böyle.
Soran
2 ay
Düzelticem diyor sonra düzelemiyorum diyor tam yapacaktım babam bana böyle böyle etti diyor
Çok bunaldım gerçekten babam 1 yıl önce vefat etti ve zaten çok zor şeyler yaşıyorum biliyor geçen ay işten ayrıldım yani normal bi ilişkimiz de yok hiç yokmuşum gibi davranıyor sanki ben onun peşinden koşuyoröuşum gibi davranıyor
Yaa Allah rahmet eylesin yanında olup sana destek olacağını yerde nazlanıp prenses rolü yapıyor fayda gelmez ondan öyle erkekler kafede hesabıda 2 ye böler
Yok kafede hesabı 2 ye falan bölmüyor ama şöyle söyliyim bizim aramızdaki durum çok hassas babam onların inşaatta çalışırken düşerek vefat etti bu olaydan sonra kendisi çok dolaştı peşimde ilk kabul etmedim sonra araya birilerini soktu ailesi falan beni çok seviyor ve ben de gayet güzel bir kızım kendisi yani görsen dersin sen buna nasıl baktın ilk başta güzeldi her şey ama sonra her şeyi azalttı cimri birisi zaten zamanla ilgisini de azalttı
Babamın acısını unutturmadı ilişkimiz de yani geçen ay evlilik teklifi edecekti o seviyeye gelmiştik sonra tartıştık bir anda ben ayrılmak istedim o da bana küstğ gitti telefonu falan kapattı
Bak yanlış anlama hepimizin ailesi var hepimizin başından her şey geçiyor ama kullan at yapmış tamam o olaydan sonra yüzük falan takmak istedi ama şöyle bir şey var sen de göreceğini görmüş alacağını almış sonra demek ki öyle düşündü üzülme lütfen
Bak gayet eleştirilere açık gayet sohbet canlı hani kimseye yadırgayan etmeyen birisiyim herkesin ne yaptığına da saygı duyarım hani işin içini bilmediğim için de bir şey diyemiyorum belki seni rahatsız ediyorum ama kusura bakma
Yanlış olduğunun farkındayım ama bu kendine saygısızlık değil bağımlılık. Hayatımda çok zor bi zamandan geçiyorum ve o yüzden kopamıyorum bunun farkındayım da bir de kendime yakıştıramıyorum ama evet erkekler için uğraşmaya değmez
Kendini yetersiz görüyorsun özgüven eksikliğin olabilir aşagılık kompleksi yaratıyor olabilirsin. seni tanımadıgım için anca fikir ve tahmin edinebiliyorum. Tabi yardıma ihtiyacın var bu konuda yinede zamanla çözülüyor bazı seyler
Kendimi yetersiz hissetmiyorum sadece annem tarafından asla onaylanan bir insan olmadım olamıyorum da birisi bana böyle davrandığında acaba neyim yanlış diye sorguluyorum sürekli ve çok kaygılı bir insanım her şey beni kaygılandırıyor artık
Çok fazla.. bu dünyada beni bir tek babam seviyor ve destekliyordu onu da 1 yıl önce kaybettim onu kaybedince zaten oldu ne olduysa sanki çevremdeki herkes öldü bir anda
Arkadaşlarım var fakat başka şehirlere gittiker görüşmüyoruz anca mesajlaşıyoruz ailem zaten her gün tartışıyor benimle 9 ay önce bir işe girmiştim oradaki insanlar da resmen ayağımı kaydırdılar 1 ay önce dayanamadım istifa ettim
Ya geçen hafta varya çektim kendimi aramalarını açmadım düştü peşime sonra buluştuk yüzüne dedim soğudum artık falan diye tutuştu bildiğin sonra yine dayanamadım samimi davrandım hâle bak valla ya