Uzun zamandır sevgilisi olmayıp sadece hayallerde mutlu ilişki yaşayan var mı?

Uzun zamandır bir ilişki içerisinde değilim, eski sevgilimin hatta sevgili flört bile olamadığım elemandan sonra bir süre toparlanamadım. Flörtöz ve enerjisi yüksek özgüveni olan bir kızdım, artık eskisi gibi olduğumu düşünmüyorum. Sağlık sorunlarım oldu, kilo aldım ve özgüvenimi kaybettim. Bu yüzden mi bilmiyorum, artık eskisi gibi dikkat çekmiyorum sanırım. Güzel bir ilişki yaşadığımı ve sevildiğimi, değer gördüğümü hayal ediyorum hep son zamanlarda ama bu hayal dünyasından kurtulmak istiyorum. Herkes hayatına devam ederken yerimde saydığımı düşünüyorum. Güzel şeyler de başardım bu süreçte, emeğimle kazancımla araba aldım, kendi ayaklarımın üstünde durabilen güçlü bir kız oldum. Ama sevilen, değer gören biri olamadım. Hayatta karşıma çıkan, beni sevdiğini sandığım kişilerden biri sadece arzuluyormuş, biri de evlenecek birini bulamayacağını düşündüğü için ailem iyi olduğu ve namuslu olduğum için yanımdaymış, şimdi ikisi de yoluna bakıyor ama ben yerimde sayıyorum sanki. Yıllardır biri beni heyecanlandırmıyor ya da heveslendirmiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Uzun zamandır sevgilisi olmayıp sadece hayallerde mutlu ilişki yaşayan var mı?