Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayatına birini alamadıysa yazar
013 Yorumla
Soran3 ayBoşlukta aklına geliriz yani
Soran3 ay1 kez yazdı ve istemiyorum dedim. 2. Gelir diyorsun yani
Soran3 ayHesabı yok sadece wp
Soran3 ayÇünkü yazmasını beklemiyordum ilkinde. Erkek beyni nasıl çalışıyor merak ettiğim için sordum
Soran3 ayBunu ben desem linç yerim😅
- 3 ay
Dümdüz mantığımız var. Zeka oyunlarında kadınlara sürekli yeniliriz. Bizi tek savunan, biraz da deşifre eden zeki insan Cem yılmaz!
Erkekler aşık olur, kadın da çok sevsin ister. Kadın severse heyecan biter, önem azalır! "Bu kadın benden giderse ne yaparım?" diye düşünmez. "Bu kadın artık ne yaparsam yapayım beni sevecek!" zanneder... O kadın çekip giderse boşluğa düşer! Çünkü yeni birini bulması inanılmaz zordur. Karşısında onlarca erkek rakipler vardır.. Gerçeklerle yüzleşince farkına varır erkekler... Ve yalnız kaldıkça geçmişi özler.. Keşke şunu bunu yapmasaydın der. Ama iş işten geçmiştir
Soran3 ayPeki ya sonra?
Soran3 ayAhhahah sanki ne sordum dkkd
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Şahsen ben yazmazdım çok çok zor
015 Yorumla
Soran3 ayKendi suçu
Soran3 ayBakalım o da öyle düşünecek mi
Soran3 ayİstemiyorum dedim sebepleriyle. O da tamam dedi
Soran3 ayBeklemiyorum. İstemiyorumda tam unutuyorum aklıma giriyor
Soran3 ayNeden böyle dedin
Soran3 ayNeden? Ben yeterince çabaladım. Çabalarım boşa gidince bıraktım.
Soran3 ayNe alaka? Ben unutmuştum bir anda yazdı beklemiyordum
Soran3 aySaldım zaten erkek beynini anlamak için sordum
Adamsa yazmaz, çünkü artık istenmeyendir
010 Yorumla
Soran3 ayKendi suçu ama
Soran3 ayZaten öyle sadece ısrarcı olur mu diye merak ettim. Çünkü son konuşmada çokta çaba göstermedi
Soran3 ayHayır istemiyorum. Tam unutuyorum aklıma giriyor
Soran3 ayZaten yazmayacak bence. Öncede yazmasını beklemiyordum yazdı o yüzden sordum bu soruyu
Soran3 ayUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
3 ayYazsın mı
062 Yorumla
Soran3 aySadece merak
- 3 ay
Yazmaz bitmişse zorlamanın gereği yok
Soran3 ayBende istemiyorum zaten tam unutuyorum aklıma giriyor
- 3 ay
Unutmak diye bir şey yok kimse kendini kandırmasın. Sadece hayatına devam eden var. Birde sa lak gibi umud edip halen bekleyen var. .. kendini kandırmasın kimse kendine yapılanları unutmaz
Soran3 ayUnutmaktan kastım. Artık onu beklememek yoluna bakmak onu istememek
- 3 ay
Devam edeceksin ozaman. Ben bu konuda elendim artık sadece gülüp geçiyorum deli gibi halime
Soran3 ayNasıl yani elendim derken
- 3 ay
Hayatımı biri 13 senedir mahvetti bir daha aşk mı gülüyorum kimse kimseyi sevmiyor bunu anladım
Soran3 ayYaşın kaç
- 3 ay
35 e gidiyorum işte
- 3 ay
Birini sevdim ciddi ilişki vardı ayrıldık hayatıma tam 10 sene kimseyi almadım. Zor oldu ama sonra hayatıma. Birini aldım ciddi 3.5 sene. İlişkide o kişiyle evlencekken gene o eski gelip evlilik işimi bozdu gitti. Geçmişimde yanlışım yok kimseye yanlışım olmadı. Tek hatam sevmek ama artık yoruldum seviyorum diyenlere ne inanıyorum nede güveniyorum artık. Seviyorum diyip zarar veren insanlar lütfen def olup gitsinler. Unutamıyorum diyenler kendisine yapılan haksızlıkları döktüğü göz yaşını hatırlasınlar
Soran3 ay35-13=22… 22 sene önce sen çocuktun daha. Seçememiş olabilirsin doğru insanı. Görememiş olabilirsin. Ama şu an 35 yaşındasın olgunsun akıllısın mantıklısın. Bi 13 sene daha heba etmeden 48 yaşına varmadan kendine gel. Ve 35 yaşında biri gibi davran. 35 yaşında biri gibi seç. 22 yaşında hangimizin seçimleri doğruydu ki… ben bu kişiyle birlikteyken hayattaki tek erkek oymuş gibi hissederdim. Ve o benim kaderimmişte düzelmediği için kötü bi kaderim var zannederdim. Tekmeyi bastım gözüm açıldı. Sa lakmışım diyorum kendime. Olmayacak biri için harcamışım yıllarımı. Onunla tanıştığında daha çıtırdın mesela demişti biri bana. Gerçekten haklı. Olmayacak biri için neden heba edeyim ve neden o öyle diye aşktan vazgeçeyim ki? Doğru insan en kısa zamanda beni bulacak ve çok mutlu olacağım. Sende böyle düşün. Aşk o kıza ait değil
Soran3 ayEski nasıl bozdu? Bide bence artık tanışma faslını bu kadar uzatma. Emin olduğun an bas nikahı
Soran3 ayVe şunuda unutma 35 yaşında hala gençsin ama 48 de genç olmayacaksın
- 3 ay
Ben uzatmadım karşı tarafın uzatması bana kalsa 6 ay tanışma. 6 içinde her şey olmalı dedim ama. Karşı tarafın parasal istekleri ve kendini aile sorunları vardı diye bunları çözmek için bekledim. Ben değil onun yüzünden uzadı ben sorunumu çözdüm o çözemedi. Eskisi nasıl bozdu 13 sene sonra o kızla evleneceğimi görünce nikah yüzükleri falan her şey alındı nikah tarihi alacakken geçen sene. Sosyal medyada dan sahte hesapla yazıyor arıyor. Bunu görünce karşı taraf kavga çıkarttı buda ayrılmama sebeb oldu yani sen mantıklı konuşuyorsun ama. Ben 1 milyon zararla. 3.5 senelik ilişkimi eski yüzünden bitirdim
Soran3 ayÇok saçma ne yazmış ki yenisine merak ettim
Soran3 aySaçma olan 13 sene önceki sevgilinin ciddiye alınıp senden ayrılınması
- 3 ay
48 i göremem sağlık sorunum var. 2/3 içinde ameliyat olmayı düşünüyorum belki yakında ölecem gibi hissediyorum. Ben diyorum ya eskilere Ben asla ayrıldıktan sonra yazmadım 13 sene beklemedim ki ben ayrıldım benden sonra 2 ay geçti evlendi sonra ayrılmış gene evlenmiş çocuğu var. Ama benim zerre umurumda değil ayrılmalarında beni suçluyor benim yüzümden sevmediği insanlar la evlenmiş diyor um ya hani düşünecek olsan kafayı yersin dile kolay 13 sene zindan gibi hayatım var. Ama artık gülüp geçiyorum. Geçmişimi evleneceğim insan biliyordu en başından beri söyledim nişanlandım ayrıldım. Ama. Buna rağmen Geçmişimi bahane edip ayrılmak istiyorum diyince 3.5 seneyi bir kalemde sildim
- 3 ay
Yazdığı şey şu kıza diyor ki sen beni seviyorsun. Benden başaksı ile evlenemezsin benimle evlendi sen o kızda ne buldun diyor. Dediği şey bunlar. 13 senede ben eskiyi ne aradım ne sordum görmem bilmem aldatma değil geçmişimde olduğunu biliyordu ama işte kadın milleti aklım almıyor kıskançlık krizine girdi bende işin içinden çıkamadım. Yaşım 35 ama ben 13 sene önce sevmekle hayatımın hatasını yapmışım onu anladım. Ben ayrıldıktan sonra kimseye bağlı kalmam. Ama 10 sene kimseyi güvenip hayatıma almadım. Sonra tam olacak dedik. Sonra bir emekte boşa gitti artık devam edecek sağlığım yok. 3/4 ayım kaldı ya ölüp gidecem ya da sağlığımı kazamaya çalışacam
Soran3 ayKimin ölüp kimin yaşayacağını Allah bilir biz bilemeyiz. Sen sadece dua et iyileşmek için elinden geleni yap umutsuz olma. Çok geçmiş olsun. Ayrıca sen kendini bildikten sonra kimin ne önemi var ki? Senin sağlığın mutluluğun kısaca sen her şeyden daha değerlisin. Önce kendini mutlu edeceksin hayata umutla pozitif yaklaşacaksın sonra diğerleriyle olan sorunlara odaklanacaksın. Önce ben de. Sonra diğerleri. Onlardan gelen mutsuzlukları hayatının merkezine koyma. Bu iki kişi olmadı diyede aşka küsme. 8-10 sene sevgili olup evlenemeyen ayrılıp 1 aylık tanıdığı kişiye aşık olup evlenenler var. Nasip kısmet işi bu. Sen önüne bak dua et sadece. Şuanki hayatını mutlu yaşamaya çalış
Soran3 ayDetayları bilmiyorum ama demekki ikiside nasip değilmiş. Bundan sonra yolun açık olacak. Her şerden sonra hayır gelir çünkü
Soran3 ayAllaha güven ve mutlu yaşamaya çalış kendi hayatını cennet yap
Soran3 ayBide o kızın sana ve seninle ilgili her şeye ulaşmasını engelle bir an önce
- 3 ay
Yok ya ben aşk istemiyorum. Şimdi işe gidecem sırf öleyim diye masa başı güvenlik işini bıraktım tır şöförü oldum bir kaza yapar ölürüm diye ne arkadaşlarım öldü benim başıma da kazalar geldide ölemedim. Sağlığımı kazanırsam gerisini istemiyorum ben yoruldum birinin beni sevsin diye beklentiye giremem umut edemem
Soran3 ayO zaman ölüm kelimesini çıkarıyoruz. Kendin için yaşa. Bundan sonra güzel bi hayatın olacak. Bunun için çabala. Kendin için. Dikkat et o yüzden
- 3 ay
Ben 13 sene sonra kaltım kızın ayağına kadar gittim dedim bir daha hayatıma burnunu sokarsan ben ölmeden senin canını alırım dedim. Güzellik le uyardım. Dedim 13 sene geçmiş olmamış halen neyi bekliyorsun benden dedim. Ee sen beni seviyorsun diyor dedim Nalet olsun seni sevdiğim e dedim seni tanıdıktan sonra hayatım mahvoldu dedim. Bana yalvarıyor evlenelim diye dedim sen insan değil hayatımda çıkardım dediğin gibi sosyal medyalarımı kapadım telefon numaramı iptal ettim. Zaten mesafeli ilişki yani 13 sene görmedim. Sırf anlasın diye 13 sene sonra gittim kapısından aldım konuştum yani
Soran3 ayAçıkça seni sevmiyorum deseydin keşke
- 3 ay
Sadece sağlığımı istiyorum. Kimse sevmesin zaten ameliyat olmazsam her an ölecek gibiyim tıkanıp kalıyorum artık
- 3 ay
2 kere evlendi ayrıldı sevsem ne değişir başkasının altına yatan kadını ben eş diye almam. Kimse kusura bakmasın o kadar midesiz değilim. Onada dedim. 1 tane kızı var dedim git kimden çocuk yaptıysan onunla yaşa
- 3 ay
Dedim. Çocuk yaptıgın adamdan neden ayrıldın diye sordum ona. Kocası kendi arkadaşlarına becertmeye yani grup seks yapacakssın diye zorlamış bunun yüzünden dayaklar atmış boşanmış bu yüzden dedim sen seni öyle sevenelere layıksın
- 3 ay
Ben bir gözümden bakarken diğer gözümün bakmasını kıskanırdım onu severken. Şimdi kocası ama karısını başkalarıyla grup yapacakmış eyy yaradan Rabbım. Verdiğin kullarının aşkına evliliğine bak be. İnsanlık kalmamış gelmiş beni suçluyor
Soran3 ayboş ver ondan olmazmış zaten sen uzak dur seni bulmasını engelle
- 3 ay
Ya diyorum ya benim için 13 sene önce kapandı Ben de sana soruna göre yani yazması gerekiyor mu diye ondan sordum🙃
- 3 ay
Herkes gibi sevmek sevilmek istiyoruz ama Olmayınca yapacak bir şey var mı
Soran3 ayEvet maalesef yapacak bişey yok. Yanlış kişi olacağına hiç olmasın
- 3 ay
Bak Gecenin bu saati çalışıyorum bu kadar zor şartlarda Emekler Verdim Yani geçen yaşıma bırak giden parasal kayıplarıma mı üzüleyim hani Olsa zoruma gitmeyecek hayat pahalı her şey pahalı benim ailemden hiçbir şeyden destek yok ama dediğim gibi verdiğim destekler Çabalar yetmeyince Ben de artık Vazgeçtim dediğim gibi her insanı bir tutmuyorum ama günümüzde iyi insan iyiye denk gelmedi sürece o evlilik hiçbir zaman mutluluk huzur getirmeyecek bazısı diyor evleniriz anlaşamazsak geri boşanır bazı diyor evlenirim ayrılırım çocuk yapmak için evlenen geçim yapmak için evlenen sırf evlendi desinler diye evlenen o kadar çok insan var ki ya da geçmişi pislik dolu kimseyle evlenemediği için buldu ilk saf insanlar evlenen o kadar çok insanlar var ki artık Hani evlenmek istemediğimizden değil yaşadıklarımızdan korktuğumuz için daha kötüleri bizi bulur diye çekiniyoruz bilmiyorum senin yaşın kaç belki sen gene sever devam edersin hayatım Ama ben dediğim gibi bugün sağlığımı toparlayacak olsam en az 2 sene 2 sene hiçbir şekilde kafamı bir şey yormak istemiyorum
- 3 ay
Hani diyor ya bir sözde beyaz bir sayfaya kaderimizi yazmışlar Kara yazılmış ama sayfa beyaz olsa ne olur Demek ki Benim de kaderim karaymış diyorum
Soran3 aySaçmalama öyle düşünme bence. Hedeflerin olsun. İlk hedef sağlığını toparlayıp kaybettiğin parayı yeniden kazanmak. İkinci hedef bunların sefasını sürmek. Üçüncüsü ise düzgün insanı aramaya devam etmek. Bulunca sayfanın hala beyaz olduğunu ama gözlerinde kara perde olduğunu anlayacaksın. O perde kalkacak sende çok mutlu olacaksın 😉 ben ne diyorum… saçma sapan bir insan için o kişi kaderim sandım kaderim kötü diye ağladım deli gibi. Ama gözümdeki perde yok artık. O hayatımdayken sevgili değilken bile bir sürü insan çıktı karşıma hiçbiriyle olmadım. Ama artık o yok. Ve perdede yok. Ve ben bu kaderi kabul etmiyorum. Çünkü kader gayrete aşıktır. Biz rüzgarda savrulan bir yaprak değiliz. Allah kaderimizin dümenini elimize vermiş. Bende elimden geleni yapacağım. Sende buna inan bunu yap. Hala perde var gözlerinde. Bu kaderi kabul etme. Bu sadece başına gelen talihsiz bir olaydı. İleride ne olacağını nasıl olacağını bilemezsin
- 3 ay
Senin bu düşüncen Normalde bu hikayemi anlattığımda değişik bakış açısına sahip birisin Genelde insanlar ne diyor biliyor musun Belki de diyor o ayrıldığın insan diyor senin kaderindeki doğru insan o seni seviyor ayrılma sebeplerimiz ailevi sorunlar bazı sorunlar falan var ama ediyor seni o kadar seviyorsa onlar neden diyor tekrardan evlenmiyorsun başkalarına aramak bulmak yerine diyor Madem onu seviyordun Madem o da seni seviyor neden onunla evlenmek istemiyorsun diyor ya Dediğim gibi zaman geçmiş benden sonra Evlenmiş Çocuğu var ben onu Sevsem ne değişti diyorlar ya Bir Bardak Çayı doldurursun Çayı çok seversin ama o bardaktaki çayı içmediğinde beklediğinde soğur sonra acır sonra o çayı içemezsin öyle bir şey yok kısacası ben yani kader küsmek değil ben birinin beni sevmesini istemiyorum yani benim kimseye ihtiyacım yok Ben sadece beni anlayabilecek birini istiyordum hayatımda ama demek ki yokmuş diyorum Ben sevgili olmak mutlu olmak istemiyorum ben beni her konuda anlayacak bu zor hayatı paylaşabileceğim bir insan arıyorum ama insanlığını kaybetmiş insanlardan Sevgi beklemek Aşk beklemek evlilik beklemek huzur beklemek saygı beklemek en büyük hatam bilmiyorum Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama ben artık kimseye değil seni seviyorum demeyi kafamı çevirip bakmıyorum bile
Soran3 ayBence çevrendekiler saçmalamış. Dünyada kaç milyar kadın var. Neden biri varmış gibi yaşayasın ki? Ve evlenmek zorundada değiliz sadece bunu istiyoruz. Doğru olanla. Neden evlenmek için evlenesin ki o kızla. Gerçekten insanlar saçma. Ayrıca bu senin kaderin falanda değil. Herkes kötü insanlarla sınanır. Bu belkide senin Allaha olan umudunun bir sınavıydı. Zaten sevgili olmak için birini arama. Ama kendini tamamende kapatma. Bakın etrafına düzgün hoşuna giden biri varsa tanı şans ver. Herkes aynı diye bişey yok. 30 yaşıma gircem daha bir erkekle el ele tutuşmuşluğum yok. Herkes aynı çevrede aynı koşullarda aynı karakterde yetişmiyor. Düzgün beğendiğin biri olursa şans ver kimseyede bahsetme ondan emin olana kadar. Emin olursanda bas nikahı. Haa baktın çok düzgün ama kalbin ısınmıyor. Yine evlenmek zorunda değilsin. Başka nasip aramaya devam et. Geçmişten ders çıkar gelecekte güzel huylu güzel enerjili birini sev
Soran3 ayVe emin ol senin istediğin tüm özellikleri barındıran kadınlarda var. Yanlış bedende yanlış insanda bu özellikleri arama. Denemeye devam et. Kendini kapatma. Artık 35 yaşındasın bu senin en doğal hakkın. Ve şöyle bişeyde var. Evleneceğin insan belli şu an. Kişiyi değiştiremiyorsun ama onu tanıyana ve evlenene kadar ettiğin tüm dualarla onun karakterini yaşantısını inançlarını hobilerini bile değiştirebiliyorsun. Bunu çevremde evlenen annem dahil herkese sordum. Hepside aynı şeyi söyledi. Ne dua ettiysem tuttu keşke şunlarıda dua etseydim dediler. Senin keşkelerin olmasın diye şimdiden ayrıntılı duaya başla😉
Soran3 ayBen bu kişiyi çok seviyordum ve yanlışlarını bile kabul etmiştim. Onda olmasını istediğim ama olamayan şeyler vardı. Üzülüyordum ama seviyordum en son pes ettim bitirdim. Sonra karşıma biri çıktı bi çocuk benden çok çok küçük. İstediğim tüm özellikler onda var ama yaşı küçük tabi aramızda 6-7 yaş vardır. Ona duygusal bakmadım tabiki ama dedim demekki böyle insanlarda varmış. Allahım bana bunun yaşıtım olanını gönder😂😂
Soran3 ayO yüzden umudunu kesme. Allahtan istemektende çekinme. O iste vereyim diyor. Biz yapamayız ama O yapar. Duaya ve çabaya devam
- 3 ay
Peki her şeyi iyi güzel diyorsun peki Ben Allah'tan sadece verdiği canı geri almasını istiyorum Başka bir şey dilemiyorum yani ben mi yanlış düşünüyorum ben mi yanlış çabalıyorum Ben artık bir şey istemiyorum dediğim gibi insanlar Ancak dediğim gibi birbirlerini yargılayıp birbirlerine akıl verip birbirlerinin kuyusunu kazıp birbirleri için kötülük yapıp ondan sonra seviyorum deyip elinden gelen Bütün kötülükleri yapıp şöyle bir düşünsene insanlara en büyük kötülüğü en yakınları en sevdiği en güvendiği yakınındaki insanlar veriyor dediğim gibi işimiz Allah'a kaldıysa Ben Allah'tan sadece ölmeyi diliyorum o da kendini verdiğini Zaten dediğim gibi yakında alacak Ben de Tertemiz kapatacağım bu defteri olacak bitecek her şey zamanında güzel ben yani yaşım 34 kendimi topladım desem 40 yaşıma geleceğim 40 yaşında gidip 20 yaşında birini alamam 40 yaşındayken 30-35 yaşında birini alsam 40 yaşında birini alsam Onun da bir sürü geçmişiyle ilgili sorunları olacak ve bu sorunları bana yansıtacak dediğim gibi Allah'tan Ben artık istemiyorum
- 3 ay
Şöyle hayatımda etrafıma baktığımda bir tane insan kalmamış bırak sevmeyi insan denilecek kimse yok Beni boş ver Sen dilerim sevdiğin insanla duaların kabul olur mutlu olursun benim öyle bir duam yok artık ben senin gibi dualar ettim Allah karşıma çıkardı dedim ki dualarımın karşılığı Allah'ım dedim Yattım Kalktım şükür ettim ama İnsanoğlu dua da etsen kanı bozuksa hayatın boyunca başına bela oluyorlar bazen Hani insan tükeniyor ya kelime bulamıyorsun Ben artık dediğim gibi dertlerimi anlatacak kelime bulamıyorum bazen susuyorum bazen gülüp geçiyorum Hani o kadar çok şey konuşmak istersin ama hiçbir kelime senin canının sıkıntısını acılarını anlatmaya yetmez ömür de yetmez o yüzden ben diyorum Benim Kaderim buymuş artık duada etmiyorum
- 3 ay
Aşk meşki bırakalım da sen bu saatte neden uyumuyorsun ki
Soran3 ayÇok saçma 30 yaşındayım geçmişim tertemiz. Herkes bir değil diyorum anlamıyorsun. Ayrıca bu can Allahın sana emanetiyken onu geri vermeye çalışmak ne büyük hadsizlik düşünsene. O can senin bile değil. Sen emanetçisin. Allahın emanetine sahip çıkamıyor musun? Ona iyi bakamıyor musun? Senden almıyorsa demekki daha görmen gereken şeyler var. Ayrıca onlar kötü diye sen niye ölesin? Onlar kötüyse onlar kötülük görsün. Bence sen ağır depresyondasın, çevrende yardımcı olamıyor. Psikologla görüşme ayarla. Çok samimi söylüyorum bende o çocuğu kafaya taktığım zamanlarda sürekli orada burada sesli sesli ağlardım saatlerce elimde değildi. Ve hep hayat zaten bitecek neden yaşıyoruz ki gibi olumsuz düşüncelerdeydim. Psikoloğa gidecektim bayram girdi araya. Bayram bana bir iyi geldi bir iyi geldi ki sorma. Yeniden doğdum sanki ve onada tekmeyi bastım. Kendime geldim. Bence sende bir an önce psikoloğa git veya bi şekilde çevreni değiştir
Soran3 ayAyrıca Allah sevdiği kuluna zorluklar dertler verirmiş ki günahları dökülsün gösterdiği sabırla sevapları artsın. Bu yüzden eskiler hep dua edermiş Allahım dert ver hastalık ver diye. Herkese nasip olmuyor yani. Kıymet bil sabret. Sabrın sonu selamet. Eyüp Peygamber yıllarca çok kötü hastlık çekmiş. İnsanlardan uzak durmak için mağaraya geçmiş. Artık en son kokmaya çürümeye başlamış. Düşün bu peygamber. Allah nasılda sınıyor. Bir kez of dememiş. En son, son raddeye gelince Allahım şifa ver demiş. 2 su fışkırtmış yerden biri ruhunu temizlemiş hastalıkları vs biride vücudundaki hastalıkları temizlemiş. İyileşmiş. Bir Peygamber Allahın en sevdiği kullarındanken bu kadar sınanmış. Bir kez of dememiş. Sen nasıl canımı al dersin düşün. Sabret
- 3 ay
Tamam Bak sen benden 4-5 yaş gençsin Bak ben dediğim gibi onlardan dolayı demiyorum ben yaşadığım şeylerden dolayı yoruldum onlara gönül koymuyorum onlarla herkesi bir tutmuyorum yani onlar kötü diye Misal sana sen kötüsün demiyorum ama ben çaba verip çabalarımın karşılığında bir üzüntü daha yaşayabilecek bir gücüm yok Ben diyorum ben belki de yalnız yaşamak için dünyaya gelmişim beni anlayabilecek beni sevebilecek bir insanın olduğunu düşünmüyorum beni Anlamayacak bir insan beni sevmesin istemiyorum Benim kötü günümde benim yanımda olmayacak insanı istemiyorum hayatta her şeyi mutluluk beklemek olarak düşünen bir insan istemiyorum Ben sevdiğim bir insan yanımda olsun Mutlu olmasam da Sevdiğim insan yanımda olsun Ben onun yanında olayım ha Benim sevdiğim insan mutlu olsun Aa ben mutlu olmasam da olur Ben elimden geleni yaparım ama ben dediğim gibi her şeyi mutluluğu bekleyerek veya çıkarım olarak Beklemedim bugüne kadar ben ancak kendimi övmüyorum ama benim kadar iyi birine denk gelmediğim sürece iyi derken insanlık olarak Allah katında kalbimi biliyor aynı Kalbe denk gelmediğim sürece beni anlamadığı sürece benim karşıma kimse çıkmasın seviyorum deyip yalan dolan insanlardan istemiyorum
Soran3 ayKendimle zaman geçirmeyi seviyorum. Gece sessiz olunca huzurlu sakin ve keyifli oluyorum. O yüzden uyumamıştım sana denk geldi. Uyuyayım artık geç oldu
Soran3 ayO zaman kendinle mutlu olmaya çalış. Herkes evlenecek diye bir şey yok. Kendine güzel hedefler belirle. Yurt dışına çık mesela gez toz. Dil öğren vs hedefsiz yaşarsan mutsuzluk peşini bırakmaz
Soran3 ayDediğin gibi ben uyuyayım artık. Umarım dediklerime kulak verirsin ve çok güzel bir hayatın olur. İyi geceler diliyorum
- 3 ay
Bayramın iyi gelmesine sevindim Ben bu bayram Evden bile dışarı çıkmadım yağmurlu bir hava vardı sadece 3 gün çocukluk arkadaşım var onun yanına gittim sahilde oturduk Bir yemek yedik öyle geçti sana dediğim Bu ayrılık olayı geçen sene bayramın 1 günü geçen sene bayram 1 Nisan 'a denk gelmişti o gün yaşadım artık bayramda kutlamıyorum bilmiyorum Sen iyi birisin bak seni konuşmaların İyi güzel doğru ama dediğim gibi yaşadığım şeylerden dolayı ben dua etsem de beni bulacağını sanmıyorum çünkü Senin düşüncelerine sahip o kadar az insan var ki onun gelip beni bulması imkansız
- 3 ay
İyi geceler iyi uykular dilerim Vallahi ben çalışıyorum Sana da biraz geç cevap verdim Kusura bakma ben şu an araç kullanıyorum Benim mesleğim şoförlük o yüzden geç cevap verdiğim için de kusura bakma sen benim yerime de uyu dinlen sohbetin ve iyi kalbin için teşekkür ediyorum İyi ki varsın
Soran3 ayBence sözlerine dikkat et. Beni bulmaz demen bile dua niyetine geçip kabul olabilir. Mevlana der ki… Dünyada binbir çeşit ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkanlarla o ihtimalleri uyandırırsınız…. O yüzden dikkatli ol
Soran3 ayEstağfurullah geç yazmadın bence cevap hemen geldi. Bende çok teşekkür ederim her şey için. Allaha emanet ol dikkat et. Umudunu kaybetme hayata yeniden bağla kendini.. İyi yolculuklar…
- 3 ay
Tamam teşekkür ederim sözlerini dikkate alacağım
Soran3 ay🙏🏻🙏🏻
- 3 ay
İyi uykular diliyorum🌸💕
Soran3 ayTeşekkür iyi yolculuklar sanada hoşçakal 🌸
- 3 ay
Teşekkür ediyorum
- 3 ay
Benim yolculuk bitti geldim. Teşekkür ederim iyi uykular 🌸yani Allah'ın aklı 3 dürüst diyip gene mi devam edeyim 😃 hani demişsin. Ya sana göre biri ama 6/7 küçük biri. . Ama yaşıtın biri olsun 🤭🤭 bende yanlış anlama kafa yapısı aynı senin gibi biri birini istiyorum. Kendini bilen gözü açılmış ama yaşıt bile değiliz yaşlandım ya 34 buçuk yaşındayım tam olarak😃😃şaka bir yana Allah sahibine bağışlasın benim tercihim yanlızlık değil ama. Bir acı daha kaldıramam diye korkuyorum. Geçmişimde insanlara şans verdim olmadı. olmadı diye zorlamadım da nasıl güzellikle başladıysa o şekilde de bitirdim. 3. cü denmem doğru insan olmazsa diye diyorum kimseyi istemiyorum diye. Yani ben böyle konuşunca karamsar diye var adı neyse ne. Canım yanmasa bu şekilde davranmaz dım herhalde . .. Geçmişimizi değiştiremeyiz gelecek bizim elimizde ama aşk konusunda elimden bir şey gelmiyor kadın ve erkek bu konuda aynı değil. Kadın her yaşta talibi çıkar ken bana. Amca dayı diyorlar 🤣heye yavrum sız kumda oynayın diyorum bende haa bende ayrıldığım kişiler yaşıtlarım di. 13 sene önceki 31 En son ayrıldığım 32 yaşında ama 2 sinin kafasını kuşlar sıçsın boş insanlar genede kötü söz etmeyeceğim kimseye ama. Allah haksız yere kim kimin kalbini kırıp hakkına giriyor sa ona gün yüzü göstermesin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet canım, ayrıldıktan sonra red yiyen erkekler genelde inatçı çıkar, tekrar yazma ihtimalleri yüksek! 😏 Benim sevgilimle flört ederken benzer şeyler yaşadık, ego devreye girince "belki bu sefer olur" diye denerler. Ama sen güçlü dur, net ol ki vazgeçsinler. 💪 Senin başına geldi mi böyle bir durum, ne yaptın? Anlat bakalım! 😘