Bu his sevgi mi, takıntı mı, ilahi bir işaret mi, ben ne hissediyorum şimdi?

Lisede görüp beğendiğim bir çocuk vardı çok da hoşlanıyordum kendisinden ama hiçbir şekilde bana yüz vermiyordu ben bu çocuğu 2 sene boyunca sevdim ama hep böyle oldu yani ben sevdim o bakmadı sonra biz bir gün ailecek taşınma kararı aldık ve ben farklı bir şehre taşındım taşınırken de bir dua etmiştim dedim Allah'ım ben bunu çok sevdim bizi ileride bir gün hayırlısıyla bir şekilde kavuştur sonra aradan 5 sene geçti bir gün bir fake hesaptan bana bir sürü mesaj lise geçmişim hakkında sevdiğim bu çocuk hakkında falan bir sürü bilgiye sahip sonra biraz konuştuktan sonra bana lisedeyken sevdiğim çocuğun hesabını verdi ben de gittim buna istek attım sonra biz konuşmaya başladık yaklaşık bir ay kadar konuştuk sonra bir anda bir gün bana ne yaptığımı sorduğunda oturuyorum dedim nasılsın diye sorduğunda karnımın ağrıdığını söyledim başladı işte senden de bıktım senin karın ağrın da bitmiyor nazın da bitmiyor falan dedi ben de bunun üstüne engelledim çünkü tartışmak istemedim biz ayrıldık gibi bir şey oldu ama konuşmak da istiyorum yani bana karşı saygısızlık yapmış ama ben salağım ben hâlâ konuşmak istiyorum ve gittim buna aradan bir gün geçtikten sonra bir tane video attım işte bizim halimizi anlatan bir video onun üstüne biz tekrar konuşmaya başladık ve biz tekrar konuşmaya başladıktan sonra bana bir anda bir farkındalık geldi ben de buna yazdım dedim ki üstündeki kıyafeti yırtsan sonra tekrar diksen o kıyafet eskisi gibi olur mu olmaz ben dedim bundan sonra bu şekilde devam etmek istemiyorum hakaretin bana yaptığın saygısızlıklar cabası ben bu şekilde olacaksa konuşmayı ilerletmek istemiyorum çünkü sevgi her şeye yetmiyor bende bazı şeyler oturmuyor yazdım iyi ki de yazmışım bu da başladı bana dedi ki (Liseyi imam hatipte okuduk) ve bu Kur'an'ında namazında diniyle bütün bir erkek ya evet aslında bende de oturmayan şeyler var seni seviyorum sevgi kısmında sorun yok ama ben de bu şekilde kendimi kötü hissediyorum uzaktan uzağa konuşuyoruz herhangi bir temas bir zina yok fakat ben yine de böyle sevgililik işlerinden falan anlamıyorum bana ters iki sene sonra konuşmaya başlasak ailelerimiz tanışsa beraber olsak daha iyi olmaz mı tarzında konuşmaya başladı ben de dedim ki 2 sene sonra benim nerede ne vaziyette olacağım belli değil sen git kendine şimdiden örtülü bir kız bul şu an bana yapmaya çalıştığın gibi cebinde tut o zaman onunla evlenirsin ve bu şekilde sohbeti bitirdim en sonunda da seni seviyorum yazmış görüldü bile atmadım (Instagram şifrem WhatsApp her şey elinde yaptığım şeyleri de görüyor) ben de görsün diye şifre falan değiştirmiyorum nasıl bir insan olduğumu bilsin sonrasında pişman olsun istiyorum çünkü bu kadardı

Bu his sevgi mi, takıntı mı, ilahi bir işaret mi, ben ne hissediyorum şimdi?