Ve bu ayarlamaya çalışan kankaları kıza çok sataşıyor amaçları ne çocuk niye kendisi gelip konuşmuyor
3 ay
Cevap
5Cevap
Kendin konuşmak cesaret ister gerçi ben bir kadını seviyorsam diyorum yani geri adım atmam olursa olur olmazsa şansı denedikk
Kızın ilgisi olup olmadığını anlamak için mükemmel olaydır
Nasıl anlaşılıyor ilgisi olup olmadığı arkadaşı sataşarak
Hep laf ediyor gerzk arkadaşı bana yakışıklı bile dedi halfjsjfjsnf. Sonra saçma sapan müzikler açıp sinir ediyor bide ben bravl stars oynarken bana bunu mu oynuyon diyip dalga geçti sonra benden hoşlanan arkının ismini söyleyerek onla vs atsana dedi
Hslfkdfjdjf ben kızım zaten dakgasına yakışıklı dedi baştan diyim🤣😂. Evet erkek arkadaşıyla ayarlamaya çalışıyor
Haşfksfjjsjf🤣😂 harbi öyleler. Birde benimde sinirimi bozuyor. Bu arkadaşı da öyledir diye korkuyorum.
Ben ondan öncesinde zaten onu beğeniyodum ama sev var onun o yüzden o gözle bakmayı çoktan bıraktım
Sanmam. Onun sevgilisi var zaten ve sevgilisinin yanında kibar, bana erkek kankalarına nasılsa öyle davranıyor
En iyisi netlik bencede. Bana net olmayan erkek çok özgüvensiz geliyor
Vay bee demek beni çok sevmiş. Bir şans versem mi acaba
Halfjsjfjdjd. Yok ya iyi efendi çocuk. Amam böyle tipler de sıkıcı geliyor yaa bana. İnsanda biraz mizah olur ya da biraz sohbeti sarar ya
Hiç bakmıyorm da böyle yapınca da kırıcıyım gibi hissediyorm
Off bilmiyorm ya
Ya da bir şans verim
😂😂. Neyse düşüncem. kıyamam yaa sizlere halgksjf
Tamamdır. Ya şu aklıma takılıyor şimdi bu beğendiğim çocukla en azından bunun sayesinde kankayım biraz acımasız bir düşünce ama napim🤣😂😂
Sövme bana halgksjfk
🤣😂😂e erkeklerde öyle. Sonrasında dedinki o çocukta senden hoşlancak. Hoşlanması işime gelir bu kızdan bir ayrılsın halfjdjfjsjd
🤣😂😂. peki o da hoşlanır mı benden bari onu söyle hslgksjfjd
Haklısın. İşte keşke o çocuktaki tip benden hoşlanan kişide olsaydı yaa off😪😪
Eyv reis sende de var. boş ver
Yok
Ok
Okkk.
Oooooook
Neyse bb eyv nasihatların için de
Ok..
Evet dogrudur bendede oldu
Sen hangi taraftın
Kiz kardesim yardimci oldu
Yoo yapmiyom
Sen hariç o zaman
Rica ederim
Red edilme korkusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, erkeklerin bu kanka taktiği tam klasik bir kaçış manevrası ya! 😏 Çoğu utangaçlıktan ya da reddedilme korkusundan direkt gelmeye cesaret edemiyo, kankasını piyon gibi kullanıyo. Kankalar da sataşarak ortamı ısıtma peşinde, "Bak bak, eğlenceli adamım" mesajı vermeye çalışıyo. 😂 Ama bence en tatlısı senin gibi net kızlar, direkt "Kendin gel konuş" diyo! Senin başına geldi mi böyle durum, nasıl savuşturdun? 💃❤️