Yeni tanıştığım biri direkt cnsell olarak yaklaşıyor bunu konuşmalarından vs. anlayabiliyorum sebebi nedir? Ve bir erkek cnsellk için yaklaştığı kıza gerçekten aşık olabilir mi?
Xp yetersiz olduğu icin sansürledim
Xp yetersiz olduğu icin sansürledim
Oğlum sizin niye beyniniz gelişmiyorda vücudunuz gelişiyor sadece yaaa türk kızları iyicene bozuldu haa şaka gibi yaa yabancı kızlara siz kurban olun özellikle başta o suriyeli afganlı kızlar onlarda bile yok görülmüyor böyle bir şey beyin gelişmiyor asla gelişmiyor türk kızlarında
Ne diyon ya soru sorduk göte bak
Karşısındaki kız çok açık seçik teşhirci bir tiptir erkekler de bu kız verir diye düşünerek cinsellik için yaklaşırlar. Sorun erkeklerde değil kizdadir.
Cevap
15Cevap
Ceren erkek kıza yaklaşıyor öpüşüyorsa cinsellik amaçlıdır gerçek sevmez
@cerennsd ilk tanışmada böyle böyle oluyor dedim yanlış bişey konuşmadım aynı konuya değindik ceren öpüşmek sevişmek cinsellik te cabası
Öpüşen sevişen ilişkiye giren çok erkek elledimi bak ozaman neler olur
Ne tamam ceren sen beni anlamıyon sanırım sen yanaşmasan bile erkek yolunu bulur her türlü
Erkek aşık olduğu kıza direk o konudan yaklaşmaz, yaklaşamaz
Yabancilar da sana kara gozun icin yaklascakti demi erkkeler boyledir cinsellik ihtiyactir terk edilmek istemiyorsan yakisikliya gitme
Amca sus
Sen sus karii
@cerennsd günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atar mısın
Kızlar nasıl para için yaklaşıyorsa erkeklerde onun için cinsellikle yaklaşıyor. Adamına göre yani
Olmazz aşk olsa cinsellik olmaz misal ben buraya girince elim slkimden inmiyo
Genel olarak bu böyle, onun daha çok iyi huyları nasıl ona bak bunu da mazur gör
Genelleme yapmayalım onada bazıları diyelim
Çok iddaalı ama bu ya acımasız birazda
Çook bu yinede seninde öyle olmanı gerektirmez ama sen yinede insanlardan umudunu kesme
Bu zamanda öyle maalesef
Sen dj mi olmak istiyosun?
Ben yapiyorum kendi halimde parcalar, bilgin olsun. Soruna gelince, cinsellik bir ihtiyactir. Ve kafana gore birini buldugunda ucurur seni. Dolayisiyla bir kiza cinsellik icin yaklasmak bazen cok yerinde olabilir. Her gordugumuz kiza hayatimizin kadini gibi bakmiyoruz sonucta
Tabi ki oyle, karsi taraf hevesli olmazsa zaten zevkte almam.
Hayir sahne almiyorum. Sadece kendim icin parcalar olusturuyorum. Eger bir gun inandigim birsey yaparsam, o zaman yabaci plak sirketlerine mail aticam. Sonrasi kismet 😅
Egitim aldim, sonra zaten hersey sende bitiyo
Sıkıntı yok
Bura böyle
Çok farklı konu tartışılır
Doğanın kanunu
istekli 😂
Senin anlayacağın kelimeye diyecem olmayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?