Bırsuru konştuğum erkek oldu. Bırtanesi bile ciddi sevme niyetiyle yaklaşmadı. Bende mı sorun anlamıyorum. Bır ay gecıyor hemen konu sevi*mek opu*mek baska birşey yok. Asırı açık giyinen ınsanda değilim. Sızce sorun ne?
Cevabın nedir?
+1 yılBunun 2 cevabı var.
1. cisi şu; ya sen yanlış erkekleri tercih ediyorsundur ya da yanlış erkeklerin sana yaklaşmasına izin veriyorsundur.
2. cisi şu; belki buradaki birçok kadın beni linç etmek isteyecek ama gerçekleri dürüstçe söylemek durumundayım ki, biz erkekler görsellikten çok etkileniriz. Sabahtan akşama kadar bütün gün iç çamaşırı giymeyen, dekolteli kıyafet-mini etek, şort, tayt giyen kadınları gördüğümüz zaman sabah evden çıktığımızda aklımızda seks olmasa dahi hormonlar arka planda çalışıyor. Haliyle bu da fiziksel temas kurma ihtiyacını doğuruyor. Yani olay tam olarak bizim 7 / 24 seks düşünen canlılar olmamızdan kaynaklanmıyor.12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben tesettürlüyüm borda
- +1 yıl
İyi de tesettürlü olman bir şeyi değiştirmiyor ki, kadın tesettürlü de olsa kadındır yani.
En İyi Cevaplar
+1 yılSorun sende değil Sorun zihniyette Kadınları cinsel obje olarak gören çok şü 19 yıllık ömrümde hep kızlarla konuşmaya çekinmişimdir reelde sanalda istediğin gibi konuşursun ama reelde öyle olmuyo benim için yani ben utanırım çekinirim konuşmaya
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle erkek kalmadı utanan
- +1 yıl
Akıllara ramiz dayının meşhur sözü gelir ' Ben kaldım kardeş ben kaldım ' . :D
Soran+1 yılAhaha 😅
- +1 yıl
Dertleşmek istersen yaz cinsellik yasak :D
+1 yılÖncelikle seçtiğin erkekler fasa fiso. Gercekten seven birini bulursan bu sorun kalkar ortadan.. Ayrıca çok güzel oldugun icin de olabilir.. Fizik , güzellik iyiyse hepsi can atar maalesef. Kökleri lurusun onların
210 Yorumla
Soran+1 yılAmın 😕😕
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİnsanlarin beyinleri çürümüş bak tatlım eğer karşındaki insandan eminsen seviyorsan onu da tanidiysan sana dokunmak istemesi normal tabi 7/24 bunu istiyor başka bir paylaşım olmuyorsa orada bir sıkıntı vardır
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
47Cevap
+1 yılSorun biraz da sende gibi. Gerçekten 1 ay içerisinde bu kadar ileri gidebileceklerini düşünüyorlarsa seni zor birisi olarak görmüyorlar demektir. Kendini ve hareketlerini değiştirmeye bak. Ayrıca çevreni de gözden geçirmende fayda var.
215 Yorumla
Soran+1 yılYa adamın telefonunu kaç defa mesgule attım. Kaç defa engelleyip açtım uzun aradan sonra. Kaç defa bulusma teklifini reddettim. Çıçeği gozu onunde çope attım bana çıkma teklifi etmeden yanaşmaya kalktı okuz
- +1 yıl
O adamın niyeti zaten baştan belliymiş. Erkekler genelde kadınları test etmek için bel altı imalarla falan hafif hafif yoklarlar. Konuyu oralara çekmelerine, bu kadar rahat olmalarına izin verme. Ayrıca ilk başta dediğim gibi ortamını değiştirmende ve zihinsel anlamda kendini geliştirmende fayda olabilir. Bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısın ki seni eğlenilecek, ağırlığı olmayan birisi olarak görüyorlar. Ya da şansına karşına çıkanların hepsi aynı model.
Soran+1 yılAma konuşmalarını duysan tam evlenilecek kız mışım ağırbaslı ahlaklıymışım ya ee daha nıye bana oyle yaklaşıyorsun. Hepsı aynı modeldi inan bana.
Soran+1 yıl@brl-ymn sebep
- +1 yıl
Dediğim gibi ortamda sıkıntı var. Anladığım kadarıyla sosyal medya aracılığıyla tanıştığın kişiler çoğunluğu. Eğer öyleyse sosyal medyadan sana dm atan insanın düzgün birisi olmasını bekleme. Adam zaten abazanlığı başına vurduğu için yazıyor.
Soran+1 yılEvet oradan da vardı haklısın ve dediğin gibi çıktı
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@brl-ymn konuşmak pardon da neye giriyor flortlesmeye mi sizin bu saçma kafanıza sıçay*m
+1 yılSorun gerçek seven insanların yok denecek kadar azalması. Sevginin, sadakatin aşkın önemini yitirmesi ve yerini kısa süreli zevklere bırakması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü "çoğu" erkeğin beyni yoktur sadece malum organı vardır ve beyin yokluğunu gidermek için malum organlarını kullanırlar sonra ortaya böyle o. çocukları çıkar
20 YorumlaSorun bence sende gibi bulduğun kişiler bağzı erkekler düzgün bir kız düzgün bir aşk bulabilmek için her yolu yapar (ben bulamadım o yüzden akışına bıraktım 3 yıldır ama dene bulursun hemen kabul etme teklifleri biraz konuş anlarsı niyetlerini
00 YorumlaBizlerin doğasında olan bir şey bu bu yüzden sizler kadın bizler erkegiz bunun olması için 10. yıl mi geçmesi lazım doğaçlama ve karşılıklı olan bişi seks iki cins içinde ihtiyactir ortada hissiyat ve sevgi varsa seks neden olmasın
00 YorumlaKızlar açıkçası çoğunuz hakediyorsunu. nerede kardeşim, bencil , serseri var sevgili oluyorsunuz ya da flörtleşiyorsunuz. Sizi seven iyi erkekleri takmıyorsunuz ( yakışıklıda olsa ) sonra yok şöyle oluyor yok böyle oluyor diye mızmızlanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSorun sen değilsin asıl sorun abazalar. Bunların hepsine atom bombası atsak kaybedeceğimiz tek şey atom bombası olur mk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzünü vücudu tavırlarini dahası giyimini görmek lazım. Çünkü bazı kadınlar cidden seks kokuyor mesela Adriana Lima. Kadın çok fena seks kokuyor. Ama Miranda Kerr de bu yok. O daha masum naif görüntülü. Kısacası seni de görüp bilmek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hahahaaahhaahaa nihayet sevgili olmanın ne anlama geldiğini çözen bir kız 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır arkadasım ben anlamıyorum bu uzun süreli ilişkilerde hergn yiyişeyorlar mı adama derdimi anlatıyorum kalkmış konuyu sapık yere getiriyor ya olayı çok yanlış anlamışşınız sevgi bu değil
Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Hocam hep yanlış adamları nereden buluyorsunuz siz, erkeklerin aklı daha çok aşağıya çalışıyor ne olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep o erkekleri buluyorsan sorunu hiç kendinde aradın mi? Bir sürü erkek diyorsun bir sürü erkekle flört edene erkekler zor sever
25 Yorumla
Soran+1 yılEe bakıyorum adamsapık basıyorum engeli bakıyorum yoluma. Sonrayıne oylaxe biri yine öyle biri sonunda konuşmama kararı aldım
- +1 yıl
Bulduğun ortamlar tipler belki tipi iyi diye belki parası var diye buluyorsun kim bilir
- +1 yıl
Bu devurde seven erkeğin değeri yok bunu sende ispatladin
Soran+1 yılYa adam hastanede tekniker tüm doktorlar çevresi çok seviyor adam gay çıktı. Digeri polis sonradan duydum onuna gelene posta atıyormuş. Ama dısardan bır beyefendi anlatamm. Ya cesit çok ama ınan güvenim tamamen bitti
- +1 yıl
2 örnekte verdiğin şeyden devlet görevlisi memur polis subay gibi şeylerle ilgilendiğin belli. sen bişeye bakarak erkek secersen onlarda bana bu yüzden geldi diye seks ister. şahsen benimle para için flört ettiğini anladıgım kızla ciddi düşünmem az paramı yer bende onu yerim bu işler böyle
yaş itibari ile libido tavan tabi normal. yapman gereken doğru insanı bulana kadar beklemek. deneye deneye bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılSorun erkekler cinsellige düşkün bir çogu bunu bastiramaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. onlara böyle biri olduğun izlenimi veriyor olabilirsin ya da böyle kişilere meyilin vardır hep onları seçiyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl meyilim olsurxn arkadaşım tanısmak izxçin konuşuyorum adamı tanımıyorum ılk basta tanıdıktan sonra abaza oldğu belli oldu
Soran+1 yılKendilerini tam anlatmıyorlar kı. Neyse zaten artık umidimi yitirdem
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeçtiğin erkekle de alakalı bu. Bana da bu konulara girmediğim için şikayet edilirdi :)
02 Yorumla
+1 yıltüm kadınlar üzerine alınmasınlar. Ciidiyet içinde yaklaşıklarımız da kendi kendine lakayıtlaştılar
00 Yorumla
+1 yılBaşka verecek bir şeyi yoksa öyle yaklaşırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay geciyosa bence iyi erkeklerle tanismissin zaten 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler
Cevap sahibi+1 yılBence oyle benle tanissan anlarsin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku oyle seyler yasamadan baglanamiyorlar
230 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kamucan onun garantisi yok ama bu buyuk olcude boyle. cinsellik onemli erkekler icin ve bunu bulduklarinda kaybetmek istemiyorlar. ne sekilde olursa olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Kamucan yok oyle degil iste. Bazen onemli etken olabiliyor evlilik icin.
Soran+1 yıl@Kamucan kesınlakle oyle o kadın adamda guven oluşturmaz
Soran+1 yıl@Kamucan supersın kesinlikle bu haklısın
Cevap sahibi+1 yılBen buna katilmiyorum. Bence erkekler cikarlari ugruna cok kolay yalan soyleyebilirler. Bunu soruyla cevapla anlayamayiz.
- +1 yıl
Ayrıca yalancılık insanoğlunun genelinde olan bişey cinsiyet ayrımı gerektirmez zengin bir erkeğe yaklaşmak için faydalanmak için yapan bir bayanda olabilir güzel ve biraz ayıp olacak ama bekareti kaybetmiş ve bundan haberi olan duygularını kullanan bir erkek içinde geçerli bunalr bazı örneklerdir sayın 25-29 gizli üye arkadaşım 😇
Cevap sahibi+1 yıl@Kamucan bunlar lafda cok guzel teoriler. Fakat gercek hayatta yasananlar cok baska. Disaridan cok dogru duzgun gorunebilir ama iliskileri neyin yuruttugunu kimse bilemez.
- +1 yıl
tamam sen diosunki hayatın akışı gösterir yani kısaca Kader diosun bende diyorum ki kader bazı değişmez şeyler haricinde şeklini senin vereceğin bir durum yani senin dediğine kalırsak yaşayıp görmeye ömür yetmez bunu bir nizamla veya bir düşünceyle daha hızlı sonuca varabiliriz diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@brl-ymn aksine yasamadigim icin kaybettim
Cevap sahibi+1 yıl@Kamucan varilabilir. Fakat bu soru cevap seklinde degil karsindaki kisinin sozlerinde tavirlarinda belli olur. Aramiyor sormuyorsa onunla bir seyler yasamak anlamsiz olur degismez daha sonra. fakat bazi seyler kendini belli eder. gormek isteyen gorur.
Cevap sahibi+1 yıl@brl-ymn insanlar beni sevsin diye bir gayretim yok. insanin birini sevesi varsa hersekilde sever. kac kisi ile nasil konustugum da beni ilgilendirir.
Cevap sahibi+1 yıl@brl-ymn seni ilgilendiren bir durum yok. sever sevmez.
Cevap sahibi+1 yıl@brl-ymn ne yapmam gerektigini soyleyenlere saygi duyamam uzgunum. bence sen insanlarin fikirlerine saygi duyup emir vermemelisin.
Cevap sahibi+1 yıl@brl-ymn gece gece bu mantelite ile hic ugrasamiycam. hadi iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yıl@Kamucan amin. Allah akıl fikir versin de neyin ne olduğunu görelim. Sagol. Senin de insallah. Iyi geceler 😊
+1 yılBence onlarin seni sevme sebebini tanimadan sevgili oluyor olman bana bild güvenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmerhaba haklisin yanlis kisiler sana gelen ama ciddi dusunuyorsan illaki vardir burdaaa
00 Yorumla Erkeği değil adamını bulun
10 YorumlaBilemiyorum yanlış nerde bulursan bana da söyle
20 Yorumla
+1 yılHer erkek ayni dusunmez emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılGuven kalmadı
- +1 yıl
Haklisin guven sorunu herkeste var
Hangi yönden yaklaşmalılar?
10 Yorumla
+1 yılboşver sende öyle yaklaş :))
00 YorumlaÇekici birimisinmpeki
00 YorumlaYanlış kişiler önüne çıkmış, bu kadar basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hakkımi yiyorsunuz hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılSorun kıyamete ilerliyor olmamız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen birde benimkileri gör tam bir pimpin
02 Yorumla
+1 yılYanlış kişiler giriyor hayatına
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynisi ben de yasadim.. kötü kız olman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar katılıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAeksepaliten cook yuksektir
00 Yorumla Maalesef okuzlere denk gelmissin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çok narin ve özel varlıklar 😄🙈
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne özel
- +1 yıl
Evet benim için öyleler 🙄😒
Ciddi sevecek erkek aramadigindandir o
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var hiçbiri ne düsündüğümü bile sormuyor direk boydan foto at vücut olculerin ne falan sapık adamlar
+1 yılSorun erkeklerin iş bitiriciliği
00 YorumlaGencligimizi degerlendirmek istiyoruz
00 Yorumla
+1 yılNiye bakıyorlar bende anlamadım
00 Yorumlasorun azgınlık :A:DAS
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbetin nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz içten cıvık anlamında değil ve normal
- +1 yıl
O zaman tanıdığını sandığın erkeklerin sorunu o kolay gelsin
İliskilerde cinseellik onemli
00 Yorumla
+1 yılAllahın belları onda
11 Yorumla
Soran+1 yılHergun boylelerıne kufrediyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar öyle istiyor yalan atma be
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri
00 Yorumla
+1 yılHmm bilmem
00 Yorumla
+1 yılYapıyprmusun bunları ya
00 YorumlaGençler hizli
00 Yorumla
+1 yılDevir cok kotu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu seksisin ki
00 Yorumla Seven bulunur elbet
00 YorumlaÖyle olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende bişey var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Fiziğin iyi olabilir
00 Yorumla
+1 yılNedenini söylim mi
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!