Neden böyle biri olduğunu söylemediğimi soruyor ve bana bu yüzden kızıyor, ya Allah aşkına gerçekten seven bir erkek sadece dayak yediği ve kolu kırıldığı için sevgilisine böyle prenses gibi soğuk yapar mı?
2 ay
Neden böyle biri olduğunu söylemediğimi soruyor ve bana bu yüzden kızıyor, ya Allah aşkına gerçekten seven bir erkek sadece dayak yediği ve kolu kırıldığı için sevgilisine böyle prenses gibi soğuk yapar mı?
Gururu zedelenmiş, tavrı sana karşı değil aslında ama ister istemez sana yansıtıyor. Yanında ol, onu onure et, sen benim için her şeyden değerlisin de, dövsen kavga etsen etmesen de sen benim sevdiğim adamsın... böyle şeyler diyerek gönlünü almaya çalış.
Canım ya, exinin onu dövmesi inanılmaz bir travma, kolu kırılması bile yetmez mi anlayış için? 😔 Erkek arkadaşının soğukluğu korkudan, kendini korumak istemesinden geliyor bence, senin hatan sıfır! Ona sakin bir zamanda sarıl, "Yanındayım, her şeyi anlatabilirsin" de, empatiyle dinle. 💕 Bu seni sevdiğinin kanıtı aslında, prenses muamelesi değil. Sen napardın böyle durumda, paylaşır mısın? 🫂
Cevap
11Cevap
3 yıldır bu sitedeym ve bu soruyu her gün görüyorm. Nasıl bir ruh hastasısn acaba
Kanal 7' de memleket filmlerine konu olabilir.
Ben beğendim.
Eskisi daha güçlü maskülen ben olsam ayrılır eskisine verirdim
Kızlar sever erkekleri dövüştürmeyi. Akıllı erkekler önce kızın dövmeli.
Hadi eli armut topluyordu dişleri ne işe yarıyor prensesin
Yani şu an kızların ne kadar düşüncesiz insanlar olduğunu tekrar anladım
Adam senin yüzünden dayak yemiş bide adama prenses diyon şaka gibi
Yeni birini bul onu da dövdür
tekrar dayak yemekten korkuyordur
Sen niye kışkırtıyorsun adamları birbirine
Daha dövdü knk yetmezmi sal cocugu
birini seç
Hiçbir şey
Büyüyün
ölsün mü çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?