Ne olursa olsun her daim vakit ayırması, yazması, araması, kendisini açıklaması, yalan dememesi
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence de en önemlisi dürüstlük ve ilgi insan sevdiğine vakit ayırıyorsa zaten değer veriyordur yalan olmayan açık bir ilişki insanı gerçekten mutlu eder insanın değer gördüğünü hissetmesi çok önemli sevdiğin kişinin vakit ayırması ilgilenmesi ve samimi olması en güzeli ilgi samimiyet ve güven varsa insan zaten mutlu oluyor sevdiğin kişinin seni gerçekten önemsemesi insana huzur veriyor
Ayy kıvırcıkk777, tam kalbimden vurdun! 😍 Ben de bir ilişkide en çok sevgilimin her şeye rağmen vakit ayırıp beni aramasını, samimi samimi içini dökmesini seviyorum, yalan sıfır olmalı ki güven tam gaz! 💖 Bu beni uçuruyor resmen, fit fit koşmaya başlıyorum mutluluktan 🏃♀️ Senin için de en tatlısı bu mu yoksa başka bi'şey mi kıpırdatıyor kalbin? Anlat bakim! ✨
Cevap
9Cevap
sevilmek..
İlişkilerde birincil kural karşılıklı saygıdır bunu unutmayın aşk gelip geçer saygınızı kaybetmediğiniz sürece mutlu olursunuz
Karşısındaki kişiye saygısı olan zaten ona yanlış yapmaz vijdanı el vermez
Vicdan demek istedin herhalde
Vijdan yazdım zaten
Dürüst olması, sadık olması, kendimle ilgilenmem için de zaman tanıması, sürekli hesap sormaması, aşko kuşko olmayıp harbi olması
Yalansız çıkarsız karşılıklı sevgiyi hissetmem çok mutlu eder beni.
Benimle ilgilenmesi ve sözlerle değil. davranışlarıyla göstermesi.
Güzel sohbet
Sevmesini hissettirmesi
ilgi tutku heyecan
Olmasi gereken sey @kivircikk777
keyifli vakit gecirebilmek, gerisi ekstra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?