Bir ilişkide ne olursa sizi mutlu eder.. Var mı ilişkim şöyle olsaydı çok daha güzel olurdu dediğiniz bir şey..

Bir ilişkide ne olursa sizi mutlu eder.. Var mı ilişkim şöyle olsaydı çok daha güzel olurdu dediğiniz bir şey..

Bir ilişkide… belki de en çok, henüz hiç yaşamadığım ama hep özlediğim bir şeyi isterdim.
Bir kadının gözlerinin içine bakıp, “Sen benim en doğru yerimsin” diyebileceğim bir bağ… Onun yanında olduğumda, dünyanın her yerini unutup sadece orada, onun yanında tamamlanmış hissetmek. Hiç konuşmasa bile sessizliğiyle bile beni saracak bir kadın… Güvendiğim, bana güvendiğini hissettiren biri.
Hiç yaşamadığım ama hep hayalini kurduğum şey… gece yarısı bile aradığında “Ben buradayım” diyecek, hiç sorgulamadan omzuna başını koyacak biri. Bir kadının beni gerçekten bana rağmen sevmesini isterdim.
O yüzden belki cevabım şu: Henüz olmayan… ama bir gün olursa, ruhumu olduğu gibi kabul edecek, sevgisiyle en kırık yerlerimi bile iyileştirecek o kadın. Onu bir gün bulabilmek… en büyük mutluluğum olurdu.
Bir ilişkide en çok, kendim gibi olabildiğim anlar mutlu eder. Ne eksik hissederim ne de fazla görünmek zorunda kalırım. Göz göze geldiğimizde söze gerek kalmaz, sessizlik bile anlam taşır. Yanımda olduğunu bilmek değil, yüreğimde hissetmek yeter. En çok da küçük şeylerdeki büyük incelikler mutlu eder beni. Sabah atılan sıcacık bir mesaj, içten gelen bir sarılma, günün telaşı içinde beni unutmayan bir bakış… Karşılıklı güvenin, saygının ve sevginin sessizce akıp gittiği bir bağ… İşte o zaman ilişki değil, sanki iki ruhun huzur bulduğu bir yer olur orası. Ve bu huzur, her şeyden daha kıymetli gelir.
Wuuu işte aradığım yorum bu.. 🥳 Ellerinize sağlık çok güzel bir yorum olmuş.. ☺️
Rica ederim.. ☺️ Gerçekten çok beğendim..
Teşekkür ederim sizinde gönlünüzce olsun.. ☺️
Aramızdaki sevgi, sadakat, saygı, anlayış mutlu eder. Oyundan, plandan uzak, yalanın olmadığı, hata bile yapılsa dürüstçe bunu itiraf edip, kabul etmek beni ona bağlar.
Beni en çok bir ilişkide mutlu eden şey, karşılıklı anlayış ve samimiyet olur. 🫶 Temel duygularımı, düşüncelerimi özgürce paylaşabildiğim; karşımdaki kişinin de beni dinlediğini ve anladığını hissettiğim bir bağ, her zaman özel gelir.
"Keşke şöyle daha güzel olurdu" dediğim şey ise, küçük sürprizlerle monotonluğu kırmak; bir çift, birlikte eğlendiğinde bağları bambaşka bir hâl alıyor! 🤍✨ Peki, ya seni ne mutlu eder? 😊
Cevap
16Cevap
Gerçekten sevildiğimi hissetmek ve huzurlu olmak
Çok sık boğaz edilmemek
Mutluyum da az daha huzurlu olsak daha iyi olurdu. İş nedeniyle aşırı gergin oluyoruz
Onlar da tuzu biberi olur umarım.. ☺️
umarım
ilgili tavırlar, şefkat, merak 💭 duygusu. Bir de bana türkü söylesin gönül telini titretsin.💫🥂
İlgi bence ve beni sevdiğini gösteren küçük ifadeler
Beraber çocuk gibi eğlenebilmek ev bir bakış bir cümleden anlaşılabilmek..
Saygı sevgi güven
Beni anda tutabilene ne mutlu tatlı kızım 🤣
Buluruz tutan birini.. 😅😅
Tutmasınlar tatlı kızım daralıyom
Bana pahalı hediyeler alsın
Allah Allah genelde bunu genç kızlar bekler.. 😅😅
Baya gençsin küçülde cebime gir.. 😅😅 Ben genç derken 18-20 yaşlarını kastettim ama.. 😂😂
Pahalı hediye alacak kızlar sıraya girin çabuk.. 😅😅
Romantizm ve huzur 🌸
Değer görmek ince düşünülmek
Anlaşılmak ve eğlenebilmek...
Sevildiğimi hissetmek, anlaşabilmek, güvenebilmek
Hiçbir konuda saygıyı yitirmemek
Anlaşıldığımı hissetmek mutlu eder
İlişki olması jsjs
Seçildiğini hissetmek
Karşıda bir kişinin olması 😂
Sadakat ilgi ve sevgi
Benim için imkansız olan şeyleri oldurursa,