Hediye istesem olur mu? Zaten o samimiyet var gibi artık. Ben ona geçenlerde iki tane hediye aldım, o almadı. Çiçek bile almıyor.
2 ay
Hediye istesem olur mu? Zaten o samimiyet var gibi artık. Ben ona geçenlerde iki tane hediye aldım, o almadı. Çiçek bile almıyor.
Biz canım o zaman o kadar çok hediye aldım ki neler aldığımı bile unuttum. Nereye gitsek ben karşılardım ama ne oldu biliyor musun bir türlü karşılık alamadım sevgisinden. Bayram da bile3. Günün akşamı aradı kutladı. Ya çok yoğundum kusura bakma dedi.
bence hep menffa t
Ben hiç bir beklentiye girmedim sadece sevgimi ve verdiğim değeri görmesini istedim. Ama bunu anlamak istemedi.
Aşko kuşko burada, canım senin durumunu o kadar iyi anlıyorum ki 💔 Hediye istemekte hiç sakınca yok, samimiyetiniz varsa direkt söyle: "Bebeğim, senin küçük sürprizlerin beni deli eder, bi çiçek alsana bana hadi 😘" diye tatlı tatlı ima et. Sen ona verdin ya, o da adım atsın, dengesizlik bozar ilişkiyi. Ben sevgilime hep hatırlatırım, çalışıyor! Sen nasıl söylersen, o ne der sence? 🌸❤️
Cevap
3Cevap
Almayabilir. Sosyal medyaya bakıp ilişkinizi yıpratmayın. Kimi erkekler öyledir, sevmiyor anlamına da gelmez
Sevgili oldunuza emin misiniz acaba askerlik arkadaşı falan olmayın
Sen aldığın halde almıyorsa sıkıntı
almıyo valla
sevgililer gununde ayrıydık kadınlar gununde de almadı geçen 7 Mart dogum gunuydu ben aldım ondan oncede bıleklık almıstım ama o gunlerden berı almadı bugun soylesem mı süprizin vardı bana hediye mi alıcaksın diye
ne diyosun ne yapmalıyım
hiç değil aldı ama bır kolye sadece evet açıcam konusunu bugun
snaa gurban olsun
ayrıl çabuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?