Gizli Üye(25-29)4 ayBi yandan onu da anlayabiliyorum elbisen gercekten çok güzel ama bence de senin olmayan bir nişan için biraz abartılı. Düğünde veya kınada giysen gayet şık ama nişanı genelde küçük ve biraz sade ortamda yapılıyor. Kendi ailesi sade giyiniyor olabilir ve o gün ne olursa olsun arkadaşın ön planda olmalı. Mesela düz beyaz bi elbise giyse senin modelin, renk ve pulların onu kapatacak. Tüm aile abartılı giyiniyorsa sözüm yok. Kendim bekarım ve en yakın arkadaşlarım evlendi hepsinden önceden bir okey aldım. Biri elbisen çok sade en yakın arkadaşımsın dedi diğeri de elbiselerim arasında kendisi seçti. Böyle günlerde hoş görülü olmak lazım ve değer verdiğin kişilere karşı ılımlı olmak lazım sonuçta onların ilk tek ve son defa böyle özel günleri oluyor ve ister istemez gergin oluyorlar her şey iyi olsun diye. O gün bırak o ön planda olsun belki de yeterince öz güveni yok. Tepsi tutmayı da kendisi karar vermemiştir ki genelde aileler birinin eline veriyor ve bunlar genelde yaşca kücük akrabalar oluyor. Mesela kuzenimin (erkek) nişanınında kız tarafı değil erkek tarafı karar verdi ve ablama verdiler tepsiyi. Yengemin kardeşleri var aslında ama o gün ani oldu her şey kimse de bir şey demedi. Biliyorum arkadaşını seviyorsun değer veriyorsun ve bu yüzden çok kırıldın ama onu bir elbise için kaybetmeye değer mi. Evlenmeleri bi tuhaf oluyor insan korkuyor beni hayatından siler mi bana vakti kalacak mı diye ama benim ki evleneli 5 sene oldu. İlk zamanlar bana vakti yoktu veya buluştuğumuzda enişteye haber veriyordu her adımi ama şimdi öyle bir noktaya geldi ki ilk ben sonra kocası geliyor onun icin😂 bana da evlenme boş ver erkekler ne anlar hayatımı ben mahvettim sen etme diyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayTepsi tutamamış diye küsmek mi?😂 Ya küsmek için bahane arama açık açık kendimi millete gösteremedim diye küstüm de işte😂 Madem kırıldın üzüldün hala nişana gitme hevesin neden ne işin var? Neymiş kırılmış ama nişandan sonra görüşmeyecekmiş😂 nişana gidip kendimi göstereyim sonra küserim desene😂 kıyafetinden tavrına herşeyinle belli kıza o günü zehir etmek istediğin biraz insanlığın varsa gurur demiyorum gitme😂
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
4 ayElbisen gayet normal ayrıca çok şık olmuş ve çok yakışmış sana , herhalde senin orada daha şık görünüp gölgede kalacağını bildiği için bunu söylemiş muhtemelen, ben senin yerinde olsam giyer ve giderdim oradaki tavrına bakardım baktım soğuk tavırlı davranıyor ilişkimi keserdim
00 Yorumla
4 ayİlk olarak ""işin ciddiye binmesi için arkadaşıma gerçekten akıl verdim""" Ne dedin? Ne aklı verdin? İkinci olarak tepsiyi sen tutmak zorunda değildin. Ne kadar yakın arkadaşı olsan da o kadar kuzeni yeğeni varken sana düşmez... Üçüncü olarak da Kendisi o an nişan hazırlıklarında olabilir ve o kadar yoğun iken sen biraz alttan al zahmet olmazsa, unutabilir ya da kafasında başka sorunlar olabilir bu gayet normal, bu kadar da çıt kırıldım olmanın bir anlamı yok.. Ki zaten ‘Kanka fazla olmuş sanki abiyen’ kelimesine de alınmazsın be, sanki çamur attı sana. İnsan gibi düşüncesini paylaştı seninle.. Bu kadar alınganlık da bir insana fazla bence.. Ve evet elbisen de güzel..
01 Yorumla- 4 ay
""o an nişan hazırlıklarında******"" Günaydın ya da hal hatır sormak aklına gelmemiştir, yoğun olduğu için..
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o elbisene bayıldım yeşil ışık saçıyor resmen ✨💚 Ama arkadaşının o mesajı resmen kalp kırmış, 15 yıllık bağa yakışmaz ki 😔 Senin heyecanını söndürmesi hiç adil değil, haklısın alınmakta. Ben olsam giderdim ama önceden net konuşurdum, "Bu kırdı beni, özür dilesene" derdim. Senin yerinde olsam ne yapardın peki, affeder miydin? 💔🫂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
4 ayArkadaşın da seni de nikah dairesine götüreceğim arkadaşın arkada erkek arkadaşına gelsin ikimiz dördümüz nişanını alalım abi ya hani karı koca olalım artık ya karı koca ne olursun karı koca alalım ya ayaklarını kapanasın var ya kadın hırsızlık başıma vurdu Allah'ım ne olur ya artık almayın ne olur almayın yalvarırım size ya kadın yüzü göreyim Ne olursunuz ya yıllardır kadın Yüzü Görmedim abi ya Ne Olur Bir kuş konsa Ben de dokunayım Ne olur bir kere de benim eşim olsun ya Abi ne olur bir kere de ben yaşayayım kadını senin için ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayBence kendine guvenmemis. Ortamda kendisinden daha şık bir kadın olmasından endişelenmiş. Buna kırılma, sadece onun için üzül 😂 insanların söyledikleri kırıcı şeyler de genellikle onlarla ilgilidir. Ben olsam yine giderdim, abiyemi falan degistirmezdim. O sana en yakın değil de normal biri gibi davranıyorsa sen de ona öyle davran.. mesela yüzükler takıldıktan sonra hediyeni ver ayrıl..
00 Yorumla
4 ayknk bence onun stresini ve gününü düşün kadınlar genel olarak böyle günlerde gergin oluyo ve bence onun kafasınıda böyle şeylerle (elbisem iyimi, tepsiyi ben tutmalıydım. vs.) meşgul etmemelisin ve bence dediğin kadar yakın bi arkadaşın ise hatasını mutlaka anlicaktır boşa arkadaşlık yapmadın neticede ve bence kesinlikle nişanına gitmelisin böyle şeyler bi kez kaçarsa ilerde çok üzer...
01 Yorumla- 4 ay
ve knk bence elbisen hiçte fazla değil gayet yerinde olmuş sende çok iyi taşımışsın
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok yakın arkadaşın uzun seneler senin yanında kendisini ezik hissetmiş. Açıkçası seni içten içe kıskanan bir arkadaşın var, hatun arkadaşlıklarında standart bir durum bu. Bunu da artık senin daha gözde olmanı kaldıramayacağı bir olayda açığa çıkarmış. Ben bu konuda gerçekten çok vakıa görmüş bir adamım. Detaylı konuşabiliriz istersen, açıkçası koynunda yılan taşıyorsun. Sana faydalı tavsiyeler verebilirim.
07 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBundan sonrasında da büyük sıkıntılar olur, Sen durumun ciddiyetinin farkında mısın?
Soran4 ayGitmeyeceğim zaten
Cevap sahibi4 ayGeçmişe dönük olarak da aslında birçok kindar durum var bence. Senin bu arada kaderin bu.
Soran4 ayNe gibi?
Cevap sahibi4 ayGenel olarak hatun arkadaşlarınla böyle olacak... Çok denk geldim bu senaryoya. Sorunu beğendim şimdi, detaylı anlatayım.
Cevap sahibi4 ayBence nişana da gitme. Senin elbisen konuşulmuş çünkü.
Cevap sahibi4 ayGünaydın, gerçekten gidecek misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 aySanki seni kıskanmış güzel olmuşsun bir an önce gel demesini beklerken bu cevabı almak saçma. . Kanka falan dinlemem o nişana da gitmem ailemi de götürmem 🙂çünkü tüm büyü bozulmuş inan gerek yok tabi yine de sen bilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayBana da nişan için biraz fazla geldi. Gayet güzel bir elbise ama nişan için bu kadar abartı gelini gölgede bırakır. Tepsiyi yakın arkadaş tutar diye bir kural da yoktur. Benim tepsimi kardeşim tutsun isterim mesela.
00 Yorumla Damadın aklı karışır diye demiş bence sjfjhshs bu ne ya efso olmuşsun
10 Yorumla
4 ayGitme kanka o zmana sende. Beyaz olsa bahane bulabilir ama rengide beyaz değil
11 Yorumla- 4 ay
Bence arkadaşından güzel olacağın için seni çekememiş
4 ayona ne, ne hakkı var. Sahiben mi. Arkadaş değil bu şahıs. Akıllı ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayBence abiyen cok güzel olmuş. fazla bi kısmı yok. kıskandı heralde seni
10 Yorumla
4 ayGit, arkadaşından daha güzel ve çekici ol. İntikammmm
10 Yorumla
4 ayHaklısın biraz kaba olmuş ama belki kötü niyetle söylememiştir..
24 Yorumla
Soran4 aySabah günaydın mesajı bile gelmeden 9 da ilk mesajı bi insanın ‘ biraz fazla sanki be abiyen’ diye mesaj görsen…
- 4 ay
Kafasi karisik ve dolu olabilir bazen insanın kafası çok kalabalık karışık olunca ne söylediğini bilemez
Soran4 ayValla kafası doludur diye ben hiç yazmadım hatta kendisi yazdı aradı
- 4 ay
Yinede özel gününde mesafe koyma istersen baktın seni aşağı çeken hareketleri var ve bunu alışkanlık haline getiriyor o zaman konuşursun ya da mesafeli olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayİyilik daima kazanır 👍 git git. Fazlası , eksiği sadece seni ilgilendirir 👍 başka hiç kimseyi değil. Lütfen keyfine bak 👍 hiç bir şeye aldırış etmeden hem de..
00 Yorumla
4 ayAlinma ama abarti. Bunu senin dusunmen lazim nisanda gelin ön planda olur. Ablamin yakinda nisani var gelunjn kiz kardesi olarak ben bunu giymem. Ki ablamda sıkıntı etmez. Dugun olsa cok iyi olur ama arkadas nisani icin fazla arkadasinda bu samimiyete baglu olarak abarti demistirki Nisan heyecani ve yogunlugi ile gunaydin demeyi unutmasi cok normal. O gunler ozel gunler tabiki gelin o yok daha neler cidden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen olsam bunu giyer giderim nişandan sonra da görüşmem ama giyip giderim sonuc olarak yakın arkdasın olduğu için aldın ne var bunda eşofmanla mı gidexeksin
15 Yorumla
Soran4 ayAhahha Annemde aynısını dedi
Cevap sahibi4 ayGit dost düşman catlasın shd
Soran4 ayÖzellikle onun için aldım 15 20 senedir arkadaşım belki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi ailelerimizde yakın aile dostuydu yani bende çok şaşırdım açıkçası
Cevap sahibi4 ayAyrıca hiç bir abartısı yok omun nişan elbisesi nasıl merak ettim gözler senin üstündr olsun istememiş olabilir.)
Soran4 ayArkadaşım kapalı, lacivert saten taş işlemeli baya da ağır güzel bi nişanlık seçmiş, o nişanlığın yanında benim abiyenin çok bi ağır yani yoktu aslında. Bende bu tür bi davranışa maruz kaldığım için hem üzgünüm hem çok şaşırdım
4 ayYani gitmesen daha iyi ama sen bilirsin. bu arada elbise efsane olmuş galiba kıskandı seni ondan böyle dedi
00 YorumlaKıskanmış seni belli. Kendisinin sönük kalacağını düşünmüş. Kıskanç arkadaşla çok sorun yaşarsın zaten iletişimi kes bnc3
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
4 ayBence gitmek senin kaliteli bir davranışın olur ve sus payı olur tebrik eder bir daha da görüşmezsin
00 Yorumla dugunde giyilir gibi olmuş bu da haklı bence. evde filan olacaksa nişan isteme tarzıysa
02 Yorumla
Soran4 ayYemekli, otel nişanı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 4 ayBence gitmelisin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
4 ayElbisen sana çok yakıştı.. benceda doğru karar verdin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayPrenses Diana gibi intikam elbisesi giyilmiş diye yorumladım.
00 Yorumla Arkadaşına hak verdim. Nişanlanan kişiden rol çalıyor gibi durmuş
00 Yorumla
4 ayEvet yakışmış zerafet sahibi olmuşsun. Son kez git ve onunla iletişimi kes
00 Yorumla
4 ayGücendiyseniz gitmeyiverin bir daha da konuşmayın bitsin gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nişanında kırdıysa nasıl nişanına gideceksin 😂 nişanı terketmen gerekmiyor mu
02 Yorumla
Soran4 ayUygulama soruyu düzeltmiş, sözüne gittim. Nişanı için hazırlık yapıyordum. Yemekli otel nişanı
Gizli Üye(18-24)4 ayElbisen güzel olmuşta dikkat çekebilir. Sonuçta onun günü daha sade daha az dikkat çeken şeyler giyebilirsin elbise yakışmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aytabikide gideirm. göğsümü gere gere eğlenirim. iyi dileklerde bulunurum. hiçte umursamam :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
4 aySen ondan cok daha iddialı olacsgin icin yedirememiş
11 Yorumla- 4 ay
İnadına git ve çatır çatır da oyna
Gizli Üye(30-35)4 ayDaha damadın tapusunu almamış, aklını karıştırmandan korkuyor bence hdhdhd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
4 ayYanlış anlama ama knk sen azcuk ilgi bağımlısı olabilir misin
20 Yorumla Belliki kıskanmış giderdim ya da gitmezdim bilmiyorum galiba gitmezdim ya
111 Yorumla- 4 ay
Bencede gidilmez
- 4 ay
Kıskandırayım derken daha berbat edebilirsin ama en iyisi risk almaya gerek yok
Gitmemek daha mantıklı bence
Haksız mıyım.. - 4 ay
T. akipp atar mısın lütfen 🙏
Şimdiden tşkler 😊👍 - 4 ay
Okey
- 4 ay
Aylin 😊
- 4 ay
T. akipp atar mısın lütfen 😊🙏👍
- 4 ay
Pekala 😎👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayÇok hoş olmuş demesi gerki bence gayet güzel
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. bence cok güzel olmuşsun ondan kıskanmış seni
10 YorumlaDüğün şeklinde bi nişansa fazla olmamış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
4 ayGitmem. Giden eziktir
10 Yorumla Son kez arkadaş olarak görevimi yapıp bitirirdim
00 YorumlaKocasını senden kıskanmış vede orada sen ondan güzel olacaksın diye korkmuyo bence
01 YorumlaGöğüs dekoltesi yüzünden demiş olabilir
06 Yorumla
Soran4 ayBedeni büyüktü bu fotoğrafta elbisenin bi dekoltesi yok
Soran4 ayHayır son halini gönderdim, kolları omuzda ve dekoltesi kapalı şeklinde
Soran4 ayÇevremde tek evlenen arkadaşım o değil tabiki özeli var çok umrumda değil, bir gün önceden kanka elbisen çok güzel bilmem ne diyip bi sabah böyle bi mesajı görmek ayyuka çıkarttı kıskançlığını
4 ayArkadaşın muhafazakar falan mi
08 Yorumla
Soran4 ayDeğildi, nişanlısı tarafı muhafazakar olabilir beni de o ilgilendirmiyordu ben onun özel gününe değer ve önem vermiştim.
- 4 ay
ya da kıskandı seni göğüs kısmındaki dekolte var ya hahaha
- 4 ay
Düğün nişan gibi etkinlerde kimsenin birseyine karışılmaz bence
Soran4 ayElbisenin bedeni büyüktü burada, ondan o şekilde çıktı. Yoksa o şekilde bi dekolte de yok
- 4 ay
Senin güzelliğini kıskanmış bisver sen gideceksen yine git istediğin kıyafetle
- 4 ay
Bence onca yıllık arkadaşlığın hatrina git sonra naparsan artik
Soran4 ayEvet gidip daha mesafeli olucam teşekkürler 🌸
- 4 ay
Ricalar efendim bu arada çok güzelsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayAma biraz fazla olmamış mı cidden
06 Yorumla
Soran4 ayLüks gösteriş şatafat seven biriyim abiye giyinmeye de bayılırım, benim nişanım için biri giyinecek olsa onore olurdum giyim herşeydir.
- 4 ay
Hayır katılmıyorum orada gelinin önşnegeçilnememli, giyim önemlidir ama her şey demek değildir
Soran4 ayOnun nişanlığının yanında benim 1500 tcik paraya aldığım bu elbise abartı kaçmazdı bence
- 4 ay
Hayır ya çok taşlı ve önüne geçer. Benim düşüncem
Soran4 ayTeşekkür ederim 💕🌸
- 4 ay
Ne demek çokta üzülme bence ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Kıskanclık kokuyo buram buram
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Kıskamış çok gğzelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş ve git tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. Ben olsam senle dans ederdiö
00 Yorumla
4 ayÇok hoş ama. Gelinden çok herkes sana odaklanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBende 5 defa sağdıç oldum hiç zevkli değildi
00 Yorumla Nişana düğüne git ama mesafeli dur sadec
00 Yorumla
4 ayHayır
10 Yorumla
4 ayŞu kadınlardaki kıskançlık beni bitiriyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Bahsettiğin abiye bu fotodaki mi
00 Yorumla
4 aygidilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok şık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayGitmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
m 4 ayGitmem
00 Yorumla
4 ayFazla dekolteli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayAyip
Etmis cok00 Yorumla
4 ayGitme çok güzel ve seksi olmuşsun
00 Yorumla
4 ayGit göster daha sonra irtibatı kes
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olan olmuş artık
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı