15 yıllık yakın arkadaşım nişanında beni kırdı, siz olsanız o nişana gider miydiniz?

Arkadaşım nişanlanıyor, hatta aralarındaki sevginin depreşmesi ve işin ciddiye binmesi için arkadaşıma gerçekten akıl verdim ve iyi konuştum hayırlı uğurlu olsun. Ama sözüne gittiğimde tepsiyi ben tutmadım buna çok alındım. Nişanı olacak şimdi, kız kardeşim nişanlanıyor gibi hediyemi aldım elbisemi aldım, ailecek gideriz diye anneme kendi öz kardeşlerimi bile hazırladım. Kendime de şunu aldım, gönderdim resmini gösterdim de çekineceğim bir durum yoktu çünkü ben onun özel gününe de değer veriyordum. Sabah telefonuma gelen bir mesaj ve günaydın falan yok direkt sabah 9'da gelen ilk mesaj ‘Kanka fazla olmuş sanki abiyen’ mesajından sonra gel de o nişana git o arkadaşınla eskisi gibi ol. Biraz akıl rica edeceğim siz gider miydiniz.

15 yıllık yakın arkadaşım nişanında beni kırdı, siz olsanız o nişana gider miydiniz?
Güncellemeler
3 ay
Elbisemi beğenip, yakıştıran herkese çok teşekkür ederim ❤️🥹 arkadaşımdan gördüğüm bu kıskançlık durumu beni çok üzdü ve kırdı fakat sanırım o nişana gideceğim fakat sonrasında bir daha görüşmeyeceğim.