“Hepimiz (ki buna kendim de dahil) kafayı mı yemişiz (kendim dahil)” 🤦🏻♀️
Yordunuz yahu yordunuuuuz.
Evlenmeyi bile düşünenler var.
Hepimiz kafayı mı yemişiz 🤷🏻♀️
Onu bunu bilmem ama diğer sosyal medyadan ayıran nedir? Yani orada da abazalar var, her kıza yürüyenler var burada da var. Burada tanışıp evlenen de var, sevgili olup senelerce sürdüren, buluşan, görüşen de var.
O yüzden meseleyi platforma bağlamak bana çok mantıklı gelmiyor. İnsan ne arıyorsa biraz da onu buluyor. Sadece takılmak isteyen her yerde aynı, ciddi düşünen de her yerde kendini belli ediyor zaten.
Ha zor mu? Zor. Çünkü herkesin niyeti aynı değil. Ama “buradan asla olmaz” demek de bana fazla kesin geliyor. Sonuçta her şey iki kişinin ne istediğiyle alakalı, gerisi sadece araç.
🙏🏻🌸
Buradaki 2 cesit er🧁 var. Birincisi önüne gelene yürüyen abazan dayılar diğeri ise psikolojik olarak sorunlular. Biri terbiyeli gözüküyorsa o kisi %163837337 ruhsal açıdan sıkıntılı oluyor. Nerden biliyorsun diyenlere, bazı uyeler abazan degil aaa boylesi var mıymıs diye şaşırıyorsun ama bir gün şizofreni ilac kullandıgını ya da sinir hastası olduguna dair seyler paylasıyor zaten goruslerine denk gelince anlasılıyor. Burayla diğer yerlerin ne farkı var diyenler baya baya farkı var. Baska platformda tanıstıgın biri sana kendini hayali anlatamaz burada uzayda yasıyorum astronotum de. Her seyi gectim dısarıda dogru duzgunu yokken burada mı olacak komik
👏🏼👏🏼👏🏼
💖💖
Yaşanmamasını engelleyen şey nedir? Aynı şehirde denk gelen iki insan tanışıp görüşürse, birbirlerine karşı düzgün dürüst ve güvenilir davranırsa ki olması gereken budur, anlayış uyum içerisinde olup, çekim hissedip hoşlanma vs. gibi duygular da gelişirse olur. İnternet sadece tanışmaya aracıdır, gerisi bir araya gelerek olur. Dünyaya bakış pencerenizi mümkün olabildiğince geniş tutun. Düzgün insanlar her yerde var.
Diğer türlü ne olacak ki zaten? Mesajlaşarak ilişki olmaz.
O değilde evlenen olmuştu burada sndjshhxhs ya kanka şimdi burada sohbet edilir, belki reelde buluşulup kahve yemek ne bileyim sinema yapılır. Daha sonraki seviyeler tamamen reelde belirlenir zaten. Burdan konuşarak nikah tarihi alan yoktur zaten ahdjhshdhs tanışmaya vesiledir yani, gerisini süreç belirler
Haha Lunanizmcim, KS'de ciddi ilişki hayali kuranlar var tabii, ben de sevgilimle buradan tanıştım ya! 😍 Ama evlilik hayali biraz uçuk kaçık geliyor bana, flört etmek daha eğlenceli 💃 Sen ciddi mi arıyorsun yoksa eğlence peşinde misin? Anlat bakalım hikayeni, merak ettim! 🥰
Adı bende saklı aşkım, KS dedikodulara kapalı 😜 Sen anlatsana aşk durumlarını 💌
Cevap
124Cevap
Olabilir ya. Biz buradaysak bizim gibiler de var diye düşünüyorum ama burada bazıları güzel maske takıyor. Gerçekten tanışıp tanıyıp düşünmek lazım
doğru burada hjer türlüsü var. ama merak ettiğim şey şu abaza yaşayan erkekler varken siz de ne var? ne demek? abaza erkekleri abaza yaşatan da sizsiniz. Bir gün evladınız olsa ve o erkek çocğuna abaza deseler ne hissedersiniz. Dilerim bunu yaşayın görün.
@yanıkÖmerGeldi yahu sen ne yapıyon?
@yanıkÖmerGeldi yoo bn alay edip takiliyom milletle napicam dayilari aw
@Sayanouta heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Neden olmasın evlenen bile var buradan
Burayı ya da sosyal medyayı reel hayatındaki olduğu kişiden ya da karakterden farklı görenler için ilişki ya da arkadaşlık farketmez anlaşılması güç bir durum.. lakin standart duzeyde aynı kalan insanlar için gayet normal bir durum.. buranın ya da sosyal medyanın bir avantaji belki hayatin boyunca denk gelemiyecegin ayni bakış ya da hayatı kavrayış konusunda ortak paydada insanlarla daha rahat ulaşım imkanı.. bir yerin ne olduğu degil senin nasıl kullandığınla daha alakalı sanırım :))
Burada dikkatini çeken biri olur, reelde buluşmak istersin, görüşürsünüz, anlaşırsanız, ciddi bir ilişki yaşanılabilir. Ama yorumlarını okuduğum kadarıyla, sen buraya sadece bu amaçla gelenlerden ve reelde yaşanılması gereken durumların, burada ilerlemesinden bahsediyorsun. Bu tabii ki pek sağlıklı ilişkiler doğurmaz.
Biraz gözlem diyelim. Biraz niyet. Biraz merak…
Seni hoş görmemek namümkün.
burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama ask meşk hikaye 😂 ben burada ilişkisini yürüten sonuca ulaştıran bir tane insan görmedim hep o canim cicimler. aşkımlar bir müddet sonra fos oluyor 😂
Binde bir oluyor o , dün bir beyefendi soru açmıştı burada bir bayanla gönül ilişkisi olmuş , adam benim bir yılımı mahvetti diye beddua ediyordu kadına sakin burada duygusal bağ kurmayın pişman olursunuz diye soruyu bulursam atarım sana
Artık yüzyüze tanışma oranları oldukça azaldı haliyle insanlar sosyal platform aracılığı ile tanışıp kafa yapısının uyuştuğu insanlarla görüşüyorlar bu o platformlardan biri yermeye gömmeye övmeye gerek yok herkesin kendi hayatı kendi mutluluğu
Tek amacı burada ilişkş yapmak olan insan büyük hayal kırıklığına uğrar. Yıllardır sitedeyim, bir kesim var mesela önüne gelene yazıyor yürüyor o insanla ilişki falan olmaz. Ama bazen güzel arkadaşlıklar da doğabiliyor, o insanlar da zaten düzgün olanlar
Doğrusu ilk başta sosyal medyadan ilişki olmaz derdim. Ama o kadar kaliteli kişileri tanıdım ki. İnsan "belki" diyebilirim. Ve bu amaçla takılanı çok var. Yapabilirler bence. Teknoloji çağında mübah gibi bunlar, evlenenlerde varmış sanırım burada
Cevap vermeni çok isterim çünkü hiç başına gelen gördün mü bilmiyorum buradan biriyle tanışmıştım buluşmuştum da ama çocuğa en sevdiğin kazak rengi ne diye sorduğumda her soruşumda farklı cevaplar veriyordu davranışları asla normal değildi ruhsal açıdan sıkıntılıydı şizofreni olduğunu düşünüyorum çünkü el ele tutşurken bana buluşma sonrası kalçamı avuçladın dedi ki öyle bişey yapmamıştım bu adam şizofreni değil de ne? Ayrıca 35 lerde falandı ve evlenmemişti Kürt’tü Kürtler çabuk evlenir biliyorsun buradan bile anlanmalı yani
Ya Neden olmasın ki az önce bir tane kapalı kız fotoğraf atmış. Hani olabilir mesela o çok hoşuma gitti o ki keşke olsa yani gerçekten o kadar hoşuma gittik ki bir kere Evet dese bir Sarılırsan başka bir şey istemem onlar ya hiç yaşamamış bir insan nasıl anlatır bilmiyorum bunu ya
Geçen gün otobüsteyim, işe gidiyorum. Bir kadın bütün otobüs dinleyecek tonda konuşuyor. İki arkadaşından bahsediyor. Azardan tanışıp evlenmişler. AZAR! Düşün hani bu uygulamayı kullanan iki insan birbirine güven duyup evlenmiş. Hiçbir şey şaşırtmaz beni😅
bence reeldekilere güvenip burdakilere güvenmemek akıldışı, çünkü reelde insan kendini gizler, burada neredeyse o kişiyi tamamen tanırsın. hatta aslında y apmayacağı şeyleri bile yapar. o yüzden gerçekte güvenilen kişiler daha tehlikelidir.
Evlenenler vardı duymuştum. Az bir ihtimalde olsa olabiliyor
Neden olmasın alla alla sen aşık olda birine görürsün
Sırf burada olduğun için sahte ve değersiz mi oluyorsun?
Buradakilerin çoğunun insanı özellikleri belliyse burada bulunman anlamsız.
Bahsettiğin şey burada bulunma sebebin - amacın olabilir.
"insanı özellikler" derken bunu kast etmedin herhalde.
Neyse. Polemik niyetim yok. İyi günler.
Polemik yaratan biri hiç olmadım şurda
İki insan gibi bir konu hakkında konuşuyoruz gibi görüyorum ben, gerilmenizi gerektirecek bir durum yok yani.
İnsani özellikler; açıklık, vicdanlılık, dışa dönüklük, uyumluluk ve nevrotikliktir.
Ben buradaki çoğu kişinin nevrotik olduğunu düşünüyorum.
Yukarda ise demek istediğimi anlaşılmamış sanırım 🤷🏻♀️
Ben hemen hemen hiç gerilmem zaten.
Polemiği çok da olumsuz bir anlamda kullanmadım. "Söyleyeceğimi söyledik, birbirimizi anladık. Uzatmayalım" demek istemiştim.
Bir yandan iş, bir yandan sohbet de zor oluyor benim açımdan. 🙂
Öyle bir düşüncem yok ama burada da iyi insanların olduğunu düşünüyorum
Kimin nerede ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin
Var öyle akıl yoksunları, hadi tanışmak ve flörtmek için gelseler, bi noktaya kadar anlamaya gayret ederim ama sanki burası evlilik sitesi gibi buradan koca bulmaya çalışıyorlar :D :D
Sekiz yıldan fazladır buradayım. Buradan tanışıp gerçek hayata taşıdığım çok fazla arkadaşlık, çok fazla ilişkim oldu. Hatta ilişkilerimden biri ailelerle tanışmaya, evlilik hazırlıkları yapmaya kadar gitti. Ama hayat tabi, günün sonunda herkes yine nasibinin ekmeğini yiyor
oyle bir amacim yok ama sonuçta burasıda sosyal medya, instagram gibi bir sey aşağı yukarı. o yüzden birileriyle tanisilabilir dogal bir sey
Neden olmasın örnekleri var çokta mutlular nasip bu nereden geleceği belli olmaz peşin hükümlü olmamak gerek
Yaşayabilirler, evlenebilirler de. Zamanında evlenen oldu. Sonradan boşandılar, başka büyük problemler yaşayanlar da oldu ama olsun.
Neden olmasın. Her platformda zaten karaktersiz insan var. normal dürüst bir insanda vardır bence zamanla zaten tanıdıkça anlayabilirsin.
Aynı düşünce ve değerlere sahip insanlar denk gelirse neden olmasın önemli olan karışıklı saygı güven
Haftaya ikinci senemi dolduruyorum sitede hiç ciddi ilişki yaşamadım, neyi doğru yapıyorum acaba?
Eğer KS senin kafanda '' Tinder '' türevi bir yerde ise, dediğinde haklısın.
Bu platforma nasıl baktığınla alakalı bir durum kısacası.
burada ancak ve ancak seksting yapılır bsşka da hiçbir halt olmaz, kadını da erkeğide sırf bu yüzden giriyor bu siteye
Zor ya burdan biri ile konuştum sohbet ilk iki gün baya iyidi sonra uzun süre yazmadı sorunca sen halden anlamiyon dedi sen demesen ben bi sorunun olduğunu nerden bilicem dedim kivirdi bitirdik yani toplam 1 hafta falan sürmedi konuşma hada adı şeydi s. e. rvan gibi biseydi kulnci i. smi
@mrtbey_38 evet
@mrtbey_38 istemiyorum teşekkürler
Vardır, neden olmasın? Hatta sayılarının yüksek olduğunu düşünüyorum ben.
Olabilir niye olmasın ya sonuçta karşındaki insanla ciddi senin gibi bir insan
Anaları köyden bulsun ön arka tampon delik deşik oluyo onların😂
Neden yaşanmasın? Burada da iyi insanlar yok mu? Var. Kaderinin nerede çıkacağını bilemezsin 🤷♀️.
Inandırıcı gelmiyor buradaki herkes herkesle evlilik düşünüyor nedense
KS'de evlenmeyi düşünenler var bence, ama platformun yapısı genelde geçici flörtlere kayıyor. Beklentileri uyumlu olmayan insanlarla karşılaşmak da yaygın bir durum açıkçası. Kafayı yedik diyenlere katılıyorum, çünkü niyetler çok karışıyor.
valla sosyal mecra sonuçta yadırgamamak lazım hayat buna döndü
İmkansız diyemeyiz hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz
burdan hickimseyle konusmuyorum konusmakta istemiyorum
Dışardan bulamadığı için burada altıncı yedinci sevgilisini yapanlar var buradan sevgili yapıyoruz sıkılınca başkasını yapıyor hatta buradan 15 kişiyle konuşan kadın biliyorum
Buradaki ilişki anlık ve sanal sadece bikac kez gerçek buluştum
30 yas ustu hormonsuz kalmis aptal ergenlere ozenen ablalar yuzunden hep
Buradan evlenmeyi düşünüyorum talip olabilirsiniz kşnvnvan
Öyle bir beklentim yok ama imkansız değil o durum ya
Evlenen arkadaşlarım var. Düğünlerine katıldım. Gayet de mutlular şu an
Başlatma şimdi ne ciddisi herkese uzak mesafeyim hahaha
Mehtap diye konuşmaya başlıyorum sonra bir bakmışım Mehtap Mahmut çıkıyor. 😒😱
Ben yaşadım, gayet de iyi niyetli bir ilişkimiz oldu. Sonra da ayrıldık, birbirimize çok da faydamız oldu yani. Baya para da kazandık falan yani... Buradaki insanî ne farkı var ki?
Toplumun genel iyi, kaliteli insan istatistiği ne ise burada da aynı istatistik aşağı yukarı çalışıyor yani. Buradan olmuyorsa sokaktan zaten olmaz hani.
Burdan evlilik adamı çıkmaz yani bende evlilik düşünüyorum ama burdan değil
Bu konuda cidden haklısın burada zaman geçirmek yerine ciddi ciddi koca arayanlar bile var
Milletin kafalar pırıl pırıl hep bu küresel ısınmadan
İşte beklediğim sorulardan bir tanesi burada çok değer verdiğim insanlarla çok güzel arkadaşlarım oldu ve hala devam ediyor hatta yorumuma yazabilirler yani
Daha önce burada evlenene şahit oldum hatta KS düğün hediyesi çiçekte göndermişti hatırlıyorum yıl 2016-2020 arasıydı tam hatırlamıyorum emin değilim
Neden olmasın insan değilmi buradakiler burayı yargılıyosunuz ama sizde burdasınız
Ee sen beni neredeyse evlendiriyordun burada 😅
Bebişim takma ya sen eğlenmene baaak 💃🏼✨
Tabiki her şey sahte. Bana da cinsel paylaşımlar yapıp açık foto koyduğum için yaklaşıp aşık taklidi yaptılar hep. :D bir de hepsi beni sevdiğini söylüyordu. Sonrasında da kötü davranmaya ezmeye çalıştılar bunlar böyle insanlar.
Neden kullandırıyorsun kendini
@meraklıbirpandaa kullandırma değil bu. Güvenip attığım oluyordu ama nankörlük yaptılar
Tanımadan atman garip
@meraklıbirpandaa konuşuyorduk tanışıyorduk. Onlar kendilerini farklı biri gibi tanıttıysa suçum yok
Demek ki güvenmeyeceksin
Niye yaşanmasın? Lafa gelince herkes ben iyiyim diyor ama, bu kötüler kim o zaman? 😄
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Taam biraz haklılık payın var 😂
Bu ksde dediğin insanlar senin çevrende de varlar, uyandıralım seni
Düğüne çağırmazsaniz küserim 😂kiz erkek çoğunluk hasta ben. ne dicemo bilemedim 😂
Ben de az kalsın burdan biriyle evleniyordum ldmdmdm buradan benimle evlenmek isteyen çok kişi oldu ama aklım hala son ayrıldığımda kdmdmdmdm
Bebeğim kesin hüküm verme hayatta her şey mümkündür Nasibin nereden geleceğini Kimse Bilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?