Mardinli güzel yarim inan sana hayranım uğruna feda olsun varım yoğum bu canımm. Şarkıyı sevdiğimden dedim bir şeyle bağdaştırmayınn. Neyse sorumuza dönelim sizce gerçek aşkınızın KSde olma ihtimali var mı?

Mardinli güzel yarim inan sana hayranım uğruna feda olsun varım yoğum bu canımm. Şarkıyı sevdiğimden dedim bir şeyle bağdaştırmayınn. Neyse sorumuza dönelim sizce gerçek aşkınızın KSde olma ihtimali var mı?

Olasılıkları hesaplayalım fake hesap var muhabbeti iyi insanlar var aşağılayan kızlar var ondan sonra abazan olan erkekler hep yalnızlıktan şikayet edenler cinsellik yaşamayanlar Eğer bu durumda o zaman yüzde bir gerçek Aşkımızı bulabiliriz
neden olmasin, burdaki her uye sanildigi gibi kotu niyetli degil bence, gercekten yalnizca fikirlerini yansitmak icin siteyi kullanan uyeler de var. gercek ask her yerde karsimiza cikabilir, sanaldan olmaz tabii. kafalar birbirine uyduktan sonra mumkunse en kisa zamanda reelde gorusmek, bulusmak lazim
Onlarda çok nadir
Kesinlikle katılıyorum kdkdkdkd
Tabi canm tabi yani kesinlikle kendimle bağlaștırmıyorum açıklamanı😌 (mardinliyim)
Aaaaa hayatım tabiki sanaydı şarkım💜
😚🤭💜
Cevap
25Cevap
Ben buraya trollemeye, dalga geçmeye ve kafa dağıtmaya geliyorum, laf arasında da birilerine yürümüşlüğüm olabilir ama ciddi bir şey olmaz.
Olabilir neden olmasın
Eğer geçek aşkım burada ise gelsin bulsun beni yeter artık 😂
Olabilir neden olmasın yeter ki ne istediğini bilen sadık ahlaklı ve güvenilir olsun
ben buradaki a'ptallarla dalga geçmeye geliyorum ve buradaki kezbanlarla işim bile olmaz
Ne aşkı kimseye bir gram inancım yok boş işler bunlar kedi sevin
İnanmıyorum hani inanma ihtimalim %0.01 olabilir en fazla
Olabilme ihtimali var
Olabilir ama burası insanı bozar
Evet olabilir neden olmasın
Benim için hayır
bu ihtimal her zaman var
Yalan dünyada gerçek aşk hmm
Yani olabilir tabiki ihtimal dahilinde.
İlaki olma ihtimali vardır.
sanmıyorum buradan çıkmaz
Hayır yok ben Matthewimi bekliyorum