2 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Kesinlikle iticidir. Ciddi düşünmüyorsan burada ne işin var diye sormak lazım
İtici. Madem düşünmüyorsun neden geldin? Geneleve git manyak ya
@EliaEb
Sadece 1.80 üzeri ise dürüsttür. Ama 1.80 den kısaysa iticidir kadınların gözünde.
@Lazjoker Yakışıklılıkta Brad Pitt zenginlikte Karun olsun boyu da 2.10 olsun yine de iğrençtie bunu diyen.
@EliaEb
Kadınlar 1.80 üzeri erkeği asla itici bulmaz
Amacını net belli ediyor. Akıllı kadın için bulunmaz Hint kumaşı bence
Dürüst olması iyi bir şey, ama vakit geçirmek ve eğlenmek için devam etmesi iyi değil.
@As_liiiii
Sadece 1.80 üzeri ise dürüsttür. Ama 1.80 den kısaysa iticidir kadınların gözünde.
Tek gecelik mi düşünüyormuş otele geçebilirsiniz 😂
İtici
Hem itici hem dürüst. Düşüncesinden dolayı itici, bunu açıkça söylediği için dürüst.
En azından açık sözlü olup dürüst davranmış
hemen ciddi olunmaz ki zamanla oturur bişeyler
Neden itici olsun ki.
Niyetini baştan söylemiş işte eğer samimi ise
Itici. Ilk bulusmalar ilk izlenim icin onemlidir. Ne demek ciddi degilim? Ciddiyet sevgililikse ben onu ciddi olarak gormuyorum mesela. Neyse en azindan durust.
Durustluktur. nisanlimla birbirimize ilk bulusmada ciddi dusunmuyorum dedik. ikimizde hayatimizda ilk defa evlilik dusunduk hem de 1. Ayimizda. sonu ayrilikla bitti ama bence bu bi durustluk
@Klc1539
Nisanlim 175 ti. utandin mi? Sanmam. ben 167 yim belki daha fazla utanirsin yok sanmam
@Klc1539
Kankam 1.75 di demek istedin herhalde. Ya da 1.80 den kısa olduğu için terk etmişsindir
@Lazjoker aynen aw nisanlanana kadar 180 saniyordum sonra bi baktim 175 dedim ki ayrilalim gsgdhd
@Klc1539
Tm işte. 1.80 den kısa diye terk etmişsin
Ilk buluşmada bunu diyen biri seni beğenmedim demek istiyor.
Dememesi lazim itici bence.
@sinem23__
Dürüst, ben de öyle söylerim genelde :) evlilikden agzım yandı çünki artık gerek yok artık sadece f. body var sabahlara kadar seks:) baktım onu da beceremiyor başkasını buluruz ortalık erkek kaynıyor
Niyetini belli ediyor gercekten ciddiyse seni oylamaz en azından sende ona gore davranırsın ve zaten bi kac buluşmada gercek yuzu ortaya cikar
@sesni4
Alakası yok adam olsun yeter boy pos onemli degil
@Sesni4
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Yanlış düşünüyorsun
@Sesni4
Yooo gayet doğru düşünüyorum
Karakteri düzgün olmadıktan sonra ben boyunu ne yapıyım
@Sesni4
Dedi ve gayet karakterli 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
🤣🤣🤣
@Sesni4
Gülünecek bir şey yok
Bana bu deyislerin komik geldi
@Sesni4
Acı bir gerçek niye komik olsun
Gayet dürüst. İlk buluşmada olsa söylemesi doğru bence.
İlk buluşmada ne ciddisi 🙄🙄
@M3rovha3lss
Asla ciddi düşünmüyordur ve sen ilk buluştuğu kız değilsin
bilemessin ki benim gibiyse atar yatağa sabah nikaha götürür bilmeessin.. bir kere hamile kalsın ölürüm. bir sarıım. evlenirdim.
ciddi değilse buluşmamalıydı bu karşındaki insani beklentiye sokuyor. buluşmadan önce söyleyip yoluna bakmalı.
Dürüst tabikide ne güzel niyeti belli
Acele etmeyelim daha yeni tanıştık demek istemiş olabilir
Dürüst ve sende ne istediğini bilen biri işen kararını verirsin
İtici benim için. Ciddi düşünmeyen biriyle neden görüşelim
Kaç ordan amac belli , evlilik vaadiyle cinsellik düşünüyordur muhtemelen.
Dürüsttür seni beğenmemiş olabilir bunu söylemesi iyi seni üzmek istemez
Ya beğenmemiştir ya da açık bir şekilde takılmalık birini istediğini söylüyordur
Niyetini belli eden patavatsız biridir, ilk buluşmada kimse aşkından ölmüyor sonuçta
Ilk buluşmada ciddi dusunulmez tanımadan karakterini bilmeden belki karskteri kotu önlük drgilsin
Yalan söylüyor kimse ilk buluşmada doğruyu söylemez
@haticet12
ne güzel başta açıklamış işte her şeyi özgürce konuş
Anlamsiz bir muhabbet olmus. Hic çekmez bu tipler
Müsait olunca yazar mısın lütfen bisey dsniscsm
Bence itici bir durum @aslibalkan bide onu soyleyen secici
Dürüst ve itici
@hesapsiz_duygular
@Lazjoker haklı olabilirsin
@Hesapsız_Duygular
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri
@Lazjoker çok haklısın kadın asla eşitlik istemez ama cinselliği kullanıp ulaşamayacağı yerlere hakim olmak ister
Durust cocuk kacirma derim :)
Dürüst gerçekten
İtici bence. Yolu açık olsun o zaman
Hem durust hem itici
Senin hakkında yapay zeka diyorlar
dürüst ama itici shfh
İlk buluşmada kimse ciddi düşünmez ki
Dürüst işte koyver gitsin
İkisi de geçerli.
Dürüst
Böyle tiplerde bi yapışkan çıkıyo hep
Dürüst ve itici
Türk kızı.. Kafa gel, gitli.
bunu kabul eden kız olur mu?
Dürüst, niyetini en baştan diyor
@Sayanouta
@Lazjoker ne alaka aq banane adamin boyundan bi sg
@Sayanouta
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker anlasilan sen reddedilmissin cok yazik ben milletin boyuna degil giyim tarzina bakiyom srry
@Sayanouta
Dedi ve gayet düzgün giyinen 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker aman tanrim erkekler ne kadar alingan sakin ol dostum kadınlara ilgi duymadigin cok acik
@Sayanouta
Yooo gayet kadınlara ilgi duyuyorum. Ama boyum 1.80 den kısa olduğu için tek taraflı
@Lazjoker okeeey haber edersin
@Sayanouta
Neuiyi
Neyi
@Lazjoker dalga geciom anlasildi niye bu kdr alingan oldugun ama mrk etme erkek varligi her kadin boya bakmiyo komik ol yeterli komik olanlara bakiolar
@Sayanouta
Tam tersine komik erkeği de itici buluyorlar. Maskülen bulmuyorlar. Kadınlar sadece 1.80 üzeri erkekleri çekici bulur 1.80 den kısa erkekleri direkt reddederler.
@Lazjoker hay aq seni kac defa reddetmisler olm
@Lazjoker boy vs önemli degil ama alingan erkekler veya kadinlar ikiside oldukca iticidir neden kimsenin yuz vermedigi sana belli oluyor sanırım
@Sayanouta
Binlerce kez
@Sayanouta
Erkek ancak 1.80 üzeri ise alıngan olsa bile çekicidir gözünüzde
@Lazjoker bıkmadın mı 180 muhabbetinden ben 175 im umurumda değil
@egoluyumartık harbi adam alingan siccam valla cokkomik
@egoluyumartık umurunda olup bir kıza yazsan direkt red yerdin. Ayrıca nasıl kızlar biz 1.80 den kısa erkekleri reddetmekten bıkmadıysalar bizde bu muhabbetlerden bıkmadık
Yav alıngan bide çok takıyor kafaya mesela benim umurumda değil boy tip beni seven karakterim için sevsin
Kızlar bana yazıyordu bi zamanlar ben sıkıldım ama
@Sayanouta
Yooo alınganlıkla alakası yok. Söylediklerim 2x2=4 eder kadar gerçek. Bunu sende gayet iyi biliyorsun.
@Lazjoker bn boya bakmiyom 160im banane biri benden 20 cm büyükse veya 10 cm buyukse adam dar pantolon mu giyiyo? Red, adam renk uyumuyla giyinmiyomu? Red, ben tarzina bakiyom belki? Muzik zevki rap ise mesela net red ederdim kb birader banane adamin boyundan once hobileri lazim zevkleri lazim
@egoluyumartık
Bir kıza yazıp red yiyince anlarsın. Hiçbir kız karaktere bakmaz. Sadece boya ve tipe bakarlar
Red yediğim zamanlarda oldu ve hiç kimsenin peşinden koşmadım olmuyorsa olmaz seni seven kişiliğin için sevsin
@Lazjoker yazik o kadar cirkin misin tm söz seni bende red ediyorum simdi alingan femboy falan olmalisin etekte giyiyon mu
@Sayanouta
Ben erkeğim niye femboy olup etek giyeyim. Ayrıca 1.80 üzeri olsaydım dm den yazardın muhtemelen
180 olduğunu nerden bilecekte yazacak boydan çok zeka önemli kanajqmqm
@egoluyumartık ama asla sevgilin olmadı ve devamlı red yedin. Çünkü kızlar kişiliğe değil sadece boya ve tipe bakıyorlar
Ben mi?
@Lazjoker dmden birine yazdigim zaman onla t. ssk geçiyorum, yil 2026 kim sanaldan birine ilgi duyar? Femboylar etek giyen erkekler demek ztn ondan sana benzettim ama degilsen söz sana etek alicam cok minnos olursun he boya takiliyordun dimi? Merak etme femboylarda seninle ayni boy hadi bakalim kıvır belini ohh supersin canım ne kadar tatli
@Sayanouta Reelde ilgi duydun mu hiç
@egoluyumartık hoslandigim insanlar oldu veya cekici buldugum onlarda lisedeykendi hicbiri 180 değildi anca filmlerdeki yakisikli abilere oha aq ne yakisikli eleman diyince 180 ustune ilgi duymus olmustum cokkomik
Yav bunun gibi tipler hep yalnız kalacak
@Sayanouta ben femboy falan değilim. Boyu ve tipi yüzünden yalnız kalmış bir erkeğim. Ayrıca reelden sadece 1.80 üzeri erkeklere yazarsınız
Dostum sen kafayı yemişsin kusurabakma
@egoluyumartık Yoooo aklım gayet yerinde ve gerçekleri söylüyorum
Niye itici olsunki. Yekten niyetini söylemiş işte
Durust emin olabilirsin ya sen peki 😌😄
Niyetini göstermek istemiş
Sadece itici geliyor öyle tipler
@Tuğbasirius
Lazjoker beyni önemli boyu değil senınde ihtycın var tanımadan saçma sapan yazdığına göre once ınsan vsrken nerene battı yazdığım
@Lazjoker para her şey
Dürüstlük iticiliğe engel değildir :)
Dürüst en azından yalan söylemeyi tercih etmiyor
@flankes_
Ciddiyetsiz muamele görür benden. djs
Dürüst niyeti belli en azından
Ciddi düşünmeyen kızı kullanıp bırakır
İtici ama dürüst