2 ayBence bu cümle biraz nasıl söylendiğine bağlı ama genel olarak bakınca dürüstlük tarafı daha ağır basıyor. Çünkü insanın en başta niyetini açıkça söylemesi, karşı tarafı oyalamamak ve kalp kırmamak adına aslında güzel bir davranış. İslam açısından da niyetin temiz ve açık olması, kimseyi umutlandırıp sonra üzmemek önemli bir hassasiyet ama tabii bunu söyleyiş şekli de çok belirleyici. Sert, umursamaz ya da mesafesiz bir tavırla söylenirse itici gelebilir. Fakat sakin, saygılı ve karşı tarafı incitmeden ifade edilirse, insanın içine bir huzur da verir. En azından neyle karşı karşıya olduğunu bilirsin, beklentini ona göre ayarlarsın ben böyle bir durumda bunu iticilikten çok, doğru bir üslup varsa, olgunluk ve dürüstlük olarak görürüm. Çünkü herkes ciddi düşünmek zorunda değil ama önemli olan bunu kırmadan, incitmeden ve baştan söyleyebilmektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayGerçekten canım bir erkek olduğunu söylüyor. Kadına peşin peşin onu söylersen "sana ihtiyacım var" demiş olursun. Kadın senin ananı ağlatır. Kadınlar duygusal canlılar değil. Dünyanın en yırtıcı, gerçekçi ve menfaatkar sistemleri = kadınlar! . Rahimlerinin verdiği hormonlar " ya ben? ama beenn? ben ben ben? mq malı ya ben?" devamlı ben odaklı olmalarına ve bencil olmalarına sebep olur. Evlenmek istemiyorum diyen kadınlara bakmayın can atıyorlar çünkü evlilik erkeklerin arzuladığı düşlediği şey değil. Kadınların hormonel doğası bencil. asla öpüştüğünüz gülüştüğünüz kadını değil şikayet eden oranlıyan hor gören performans beklentisi eyliminde olan bir kadın bekliyor olucak evlilikte. Erkeğin imazaladığı kağıt kadının tüm hormonel işkencelerine maruz kalsam da ayakta durucam. Extra kadının verdiği hiç bir ek bir söz yok aslında. Tamamen erkek boynunu giyotine koyuyor. (hastalıkta sağlıkta sözleri vs evlilikte keramet rızkıyla verir vs vs vs. bir dananın kesilmeden önce rahatlamasını sağlıyan niniler... hele danayı halatla kaldıralım sonra uyanırsa da uyansın çok geç 😉 kaldrmış olduk bile şansı yok kaçmaya.)
03 Yorumla- 2 ay
Tamamdır barbunya
- 2 ay
Neden "erkek sözü" var biliyor musunuz toplumda yanlızca? "Kadın sözü" diye bir tabir yok biliyor musunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayGünaydınn
iticidir. Ciddi düşünmüyor ise ilk buluşma neden gerçekleşiyor şayet karşıdaki kişi ciddi düşünüyor ise. Zaten ondan öncesinde yazışmada az çok anlaşılır ciddi bir ilişki istenilip istenmemesi. Varsayalım ki fark edilmedi ve ilk buluşmada bunu söyledi. Ne istiyorsun? diye bi sorulur. Yani bence ciddi ilişki istiyorum da denmez. Bunu dillendirmek çok garip.
Bana göre iki insan tanışıyorsa zaten aşık olup bir gün evlenmek için tanışıyordur, yani hayatlarını bir gün birleştirmek için. Öyle keyfine gezip tozup sonra bırakmak için tanışan insanlar dengine göre birini bulsun onun gibi düşünen.
Yani net iticidir, hemen uzaklaşırdım ortamdan 😂 Dürüstlük bele bir şey değil yani takdir edilesi değil jdjd
10 Yorumla
Dürüst. Buna göre karar verirsin seni oyalamaz
60 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada “ciddi düşünmüyorum” demesi bence dürüst ama dozunda söylenirse 🙂 Niyetini baştan açık söylemesi zaman kaybını önler, bu iyi bir şey 👍 Ama bunu ukala, rahat ve duygusuz bir tavırla söylüyorsa tabii ki itici gelir. Yani sözden çok, nasıl söylediği önemli. Sen ciddiysen, onun net tavrı aslında sana yol gösteriyor 💔
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayBence itici resmen senle takılmam sonra da ben giderim istediğimi alamazsam diyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayDürüsttür severim böyle insanları
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
2 ayDürüst değil senin amacın belli ona göre hiç gelmemesi gerekirdi gadası
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 2 ayitici.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
2 ayBunu söylüyorsa masada olmamın da anlamı yok..
Çünkü bir şeyi ciddi anlamın içine sokabilmek için ilk önce yaşamak lazım.
Zaman harcamak lazım.
Vakit geçirmek , dinlemek , izlemek , hissetmek lazım.
İlk dakikada olur veya olmaz gibi peşin hükümle hareket eden kendini yanlışın içinde bulur.
Nerede uzun uzun düşünüp karar vermesi gerektiğini bilmeyenler eninde sonunda hüsrana uğrayanlardır.
Yanlışı kabul etmediğimiz ve ondan ayrılmak istemediğimiz sürece onu gittiğimiz her yere götürdüğümüzü unutmayalım.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayİkisi de tam anlamıyla değil. Yalancı değil eyvallah ama ciddi düşünmüyorsa bu durumda seninle işi tam olarak nedir yani açıkça ben seni basit gördüm biraz kullanır sıkılınca da yollar ayrılır demenin kibarcası bu. Dışarıdan bakınca seni nasıl birisi olarak görmüş ki böyle bir yaklaşımda bulunuyor bence senin karşındakine bu soruyu sorman gerekirdi ha iki tarafta aynı kafadaysa ona bir şey diyemem çünkü bu karşılıklı bir karardır fakat ciddi gibi temiz duygularla yanaşıyor gibi yapıp bu tip konuşma yapılıyorsa bu karşıdakine saygısızlıktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence dürüst, özellikle bir erkekse bu. Çünkü erkekler genelde oynar ve istediğini alınca bırakır. Ama olgun bir karakter evlenecekse eğer önce niyetini belli eder. Sende okeysen ona göre yol çizer ve uzatmaz, kısa keser. Hele de belirli bir yaştan sonra bence kaçırılmayacak bir tip
16 Yorumla- 2 ay
@Selinawoman
Sadece 1.80 üzeri ise dürüsttür. Ama 1.80 den kısaysa iticidir kadınların gözünde. - 2 ay
Belirli yaştan sonra 35 üstü dayılar her bk yiyip ciddi düşünüyorsa onu kaçırsa ne olur Allahım bu yorum şaka olsun ya ama kadına gelince genç küçük olacak erkeğe gelince yaşı geçtikten sonra ciddi düşünülecek erkek ne ya her haltı yiyen erkekler evlenilecek erkek mi? Erkeğe gelince yaş geçince kadına gelince reşit olduğu * evlenmeli 🤮
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Bana göre gayet dürüst. Üç kağıtçı değil. Kartlarını açık oynamayı seviyor. Bu bence bir erkeği itici yapmaz, ama tercih edilmeyen biri yapabilir. Dürüst ve net olmak itici birisi olma sonucunu doğurmaz. Sadece tercihin olmayabilir. Açık ve net olan birine itici denmemesi gerekir bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 ayBence net. Ya çakarım ya da uğraşmam diyor. Bence adamdır. Niyet net. Şimdi düşünmen gereken şu: Ben bu adama verir miyim? Yoksa trip atacağım, süründüreceğim bir bakıcı mı bulmalıyım? Eğer bu iki soruyu kendine soramıyorsan evlenilecek birisindir. Bekle annenler birini bulur.
00 Yorumla
2 ayKendini kandırmayı seven birsi için acı verici derecede dürüst, mızmızlanıp, gül-çiçek isteyip, kafasının etini yiyecek birini arayan için son derece itici. Ben de insanım isteklerim var, artık bdenimi de aç bırakmak istemiyorum fakat onu zincirleyemem birine diyenler için rol model. Burada mesele o değil. "Sensin" duygusallığı ön planda tutuyorsan yol vereceksin, seni tatmin edebiliyorsa, mutluysan devam.
00 YorumlaBelki adamın hayata geleceğe dair planları vardır. Sizi buluşmadan önce gördü azda olsa tanıdı ise ya da sadece ciddi olacağı kişilerle ilişki kurmak istiyor ise başka. Ama birde ciddi düşünüyorum diye karşı cinsi kandırıp faydalanıyor ise o da ayrı
00 Yorumla
2 ayBilemezsin ki bunu belki gerçekten düşünüyordur hani ya benim gibi bir erkekse Neden olmasın ki. Iş yerinde 46 yaşında kadın var Düşünebiliyor musun 35 yaşındayım yani kollarınızı götüresim geliyor bazen kabul etsin götürürüm ha Hani atıyorum o kadar istekliyim ona o çocuğu olmaz bilmiyor ayrı bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayO an sendeki his neyse, odur karşim, bize sorma.
Biri der ki “Ben yeni çıktım ciddi ilişkiden, düşünmüyorum”, sana da uyarsa iyi ya arada görüşür takılırız dersinx
Ama biri der ki “Ben tek eşliliğe karşıyım, onun için ciddi düşünmüyorum seninle” kahveyi suratına çarpar kalkar gidersin.
Yani senin bileceğin iş.
01 Yorumla- 2 ay
@saçmabirkişilik
Sadece 1.80 üzeri ise dürüsttür. Ama 1.80 den kısaysa iticidir kadınların gözünde.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
2 ayAynı anda hem dürüst hem itici olabilir. Sen de kısa süreli bir ilişki arıyorsan görüşmeye devam edersin, yok uzun süreli bir ilişki arıyorsan başkasıyla görüşürsün.. bence ilk buluşmada nasıl ben ciddi düşünüyorum denilmemesi gerekiyorsa ben ciddi düşünmüyorum da denilmemeli.. çünkü hayatın ne getireceğini bilemeyiz..
00 Yorumla
2 ayÖnemli olan ilk buluşmaya kadar olan zamanda geçirilmiş yaşanmışlıklar ve duygular önemli. Düşünsene Amerikada yaşayan bir erkekle tanıştın 3 yıl boyunca sohbetiniz muhabbetiniz arkadaşlığınız dostluğunuz zamanla aşka evrildi. ve bunu sana 3 yıl boyunca yansıttı sevdiğini söyledi evlenmek istediğini söyledi. Gün geldi dördüncü sene buluştunuz bu ilk buluşmanız oluyor şimdi sana ciddi düşünüyorum demesinin nesi abes?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ne amaçla görüşüldüğüne bağlı. Aslında bir isim koymamak ve akışa birakmak gerekiyor. Çok hoşlandı diyelim, nasıl seni bırakacak, nasıl ciddi düşünmeyecek? Ama gördüğü ile yazıştığı kişi aynı çıkmadıysa, morali bozulup da bunu demiş olabilir. Her şekilde yanlış cevap.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayDürüst biri. Çünkü seni 'ciddi ilişki istiyorum' diyerek kandırıp kullanabilirdi. Senden istediğini aldıktan sonra giderdi. Sen zaman kaybetmiş olurdun. Daha fazla incinirdin. Baştan niyetini belli ederek senin ayrılmanı sağlıyor. En azından sonradan üzülmüyorsun.
112 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Lazjoker Kadınların gözünde değil ama anlaşılan sizin gözünüzde öyle.
Cevap sahibi2 ay@Lazjoker burada boydan bahseden kimse yok. Boy konusunu açan sizsiniz. Kadınların boyu taktığı falan yok. Sadece boy sizin yaralı yeriniz herhalde. Kimse dokunmadan 'acıdı' diyorsunuz. Kimse sizi cüce olarak görmüyor. Kendinizi cüce olarak gören sizsiniz.
Cevap sahibi2 ay@Lazjoker Ben bir kadın olarak söylüyorum. Benim gözümde her erkek evlenilmeyecek erkek.
Cevap sahibi2 ay@Sayanouta Yaa teşekkürler ❤️ Kesinlikle katılıyorum, bekarlık sultanlıktır! Mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacımız yok 🥂
- 2 ay
@Sayanouta tabi erkek 1.80 den kısaysa dimi
Cevap sahibi2 ay@Lazjoker Ya sen boyla bozmuşsun kafayı. Çok ret yemişsin, travma almışsın, kendine gelemiyorsun; her kızı öyle sanıyorsun. Ben aseksüelim be adam! Benim gibilere boy fark etmez. Erkek istemiyoruz biz. Umarım anlamışsındır bu sefer 🤦🏻♀️
- 2 ay
@Sayanouta Yooo tek hesabım bu
Yani adam ciddi düşünüyorum demekle hemen kalkıp seninle evlenecek hali yok ben ciddi evlilik yönünde ilerleyen bir insanım bakacağım edeceğim anlaşırsak olur anlaşamazsak Evlenmem hesabı yapıyor ama böyle söyleyenin de hemen kafada ciddiyet kurmayın yani adam bakalım kimin nesidir kimin fesidir ya da kadın neyin nesidir bu iki taraf için de geçerli
10 YorumlaŞu ciddiyet işini anlayamadım gitti. Evlilik ciddi bir düşünce de sevgili olmak, flört bilmem ne bunlar dalga geçmek mi? Gereksiz ve samimiyetsiz bir yaklaşım bu. Alenen sevişmekse derdin direkt bunu söyle... Kaldı ki bu da ciddi bir şey bence...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki de niyeti gerçekten ciddi ama ilerde niyeti tam belli olur
10 Yorumladürüst diyenler ne yaşıyor abi ciddi mısınız yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Kesinlikle itici bulurdum çünkü hani adam bildiğin bı yerden sonra yani istediğimi elde ettikten sonra seni bırakıcam diyor yani kısacası takılalım diyor bunun neresi normal
01 Yorumla
2 ayBence kesinlikle dürüst bir yaklaşım. Kimsenin vaktini çalmadan niyetini en baştan belli etmesi, her iki tarafın da beklentilerini doğru yönetmesini sağlar.
00 Yorumla
2 ayBana göre dürüst. En azından kolpa değil ilişkide seni kandırıp duygularınla oynamaz. Ciddi bir ilişki ıstıyosan uzak durursun
112 Yorumla- 2 ay
Diğer kadınları bilemem ama ben dürüstlükten yanayım her daim
- 2 ay
Senin boy kompleksin olabilir mi? Benim eşim 173..
- 2 ay
Hayır değil her şey para boy kilo mevki mi arkadaş
- 2 ay
Neden seni teselli edeyim? Gerçekten 173 boyunda. Genelleme yapıyorsun ve kendini buna ikna etmişsin. Benim eşimde yakısıklı ancak yetmiyor
- 2 ay
Boy yakısıklılık yetmiyor diyorum karakter sağlam olmazsa
- 1 ay
@Lazjoker İşine geldiği gibi değil gerçekleri olduğu gibi görmeni tavsiye ederim. Sana nasıl kadınlar denk geldi bilmiyorum ancak ben öyle biri değilim, burada seni ikna etmek zorunda da değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
2 aycakisacaksak devam diyor vakit kaybedemem diyor
20 Yorumla İtici mesajda buluşmak istiyo4 tanımak istiyor buluşuyor benim niyetum takilmalik ilişkiler diyor şayet yakınımda biri yaşamıştı
00 Yorumla
2 ayDürüst aslında sana zaman kaybettirmez buna göre yolunu çizersin ama bir o kadar da kırıcı ben ciddi düşünmüyorum takılalım demesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
2 ayDürüst. En azından rol yapmıyor. Seviyorum bitiyorum ayağına işini görüp bıraksa daha mı iyi. Helal olsun bu şahsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 ayİtici bnce. Sey gibi bn mac yapiyorum ama kazanmak icin degil der gibi. Bir insan biriyle neden birliktedir?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence dürüst açık açık niyetini sölüyo istersen bu evlilik vs düşünüyosan bosuna benide kendinide yorma lütfen dio
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
2 ayİtici olması sizin ciddi ilişki aramanızdan kaynaklanır. Kandırılmak istiyorsanız ciddi olmadığını sonra söyleyen birini bulursunuz
00 Yorumla @aslibalkan muhtemelen boyu 1.80 den kısadır. 1.80 den kısa olduğu için reddedeceğini hissettiğinden ciddi değilim demiştir.
00 Yorumla
2 aydürüst, kendini bilen, şeffaf insan. şunu istediğini bile fark edemeyen çok insan var. p yormuyor en azından. saygı duyulur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Mkkkk öküzüüüü dur bakalım daha ilk buluşma önce arkadaş olmaya çalış tanımaya çalış nerden buluyorsunuz böyle odunları yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
2 ayBaşta böyle der sonradan ciddi olur ya da baştan niyetini belli etmiş sn ona göre düşün die de olabilir yani
01 Yorumla- 2 ay
@qüneşinsahibi
Sadece 1.80 üzeri ise dürüsttür. Ama 1.80 den kısaysa iticidir kadınların gözünde.
2 ayDürüst tabiki. Her ciddi düşünüyorum diyip kandıranlardan olacağına en azından en başından söylemiş oluyor.
00 Yorumla
2 ayDaha ne istiyorsun ben de hep böyle söylüyorum. İşinize gelmiyorsa kimse vakit kaybetmeden yoluna devam eder. En güzeli.
00 Yorumla
2 ayDürüst gelir, tabi buluşmadan önce bunu belirtmesi daha iyi olur. Ciddi bir niyet yoksa yan yana gelmesi gereken iki insan da yok.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Yokk yaa bir erkeğin ilk buluşmada ben ciddiyim demesiyle, kadınların akşam başım ağrıyor demesi aynı hikaye...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
2 ayBunu diyen kişi ilişki konusunda bir şey bilmiyordur. Ve takıntı yaparsa karşı cinsi zor bırakır. Musallat tiplerden olabilir...
00 Yorumla
2 ayBurada önemli bir durum var, lafı açıldı sen mi soru sordun da bu şekilde cevapladı. Yoksa direkt kendini bu konuyu açtı ve söyledi mi_
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
2 ayİtici falan değil ama buluşmadan önce bunu söyleseydi daha iyi olurdu eğer sen ciddi düşünüyorsan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayDirekt engellenecek biri niye benimle görüşüyorsun o zaman
00 Yorumla İlk buluşmada ciddi düşünemezsin akışına birak
00 Yorumla
2 ayNe guzel iste. Kandirmiyor ve niyetini soyluyor. Asik rolu yapsa daha mi iyi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayDürüst menfaatçi diyelim biz ona, ya da bi nevi kazan kazan ilişkisi win win
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Bence dürüstdür. Bende biriyle sevgili olsam evlilik düşünmediğimi dile getirirdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
2 ayNiyetinin farklı bir şey olduğunu açıkça belirtilmiştir
00 Yorumla
2 ayEn azından dürüst davranmış keşke herkes böyle olsa dünya bambaşka bir yer olurdu
00 Yorumla
2 ayNe düşündüğünü açıkça söylemek dürüstlük tabiki, ama bunu nasıl söylediği onu itici de yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySamimi diyelim...
Ben bu kadınlardaki
" Evleneceksen gorusurum" mantığını cozemiyorum.
Ilk görüşmede tanimadigi birisin neden adam evlilik hayali kursun seninle?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
2 ayBence dürüst, bağlandıktan sonra ayrılsa zaten ciddi değişdik dede daha kötü bence
00 Yorumla
2 ayCiddi olmadi bence dürüstlük ve mertlik tir kandırmaz aldatmaz samimi ve düzgün ise tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Ciddi düşünmüyorsa neden varsınız buluşmada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayDürüst. Herkesi birçok kaynağın israfından kurtaran bir dürüstlük hem de.
00 Yorumla
2 ayBence hem aptal
Hem lüzumsuz bir keko özgüveni var
Bence negatif her şey var00 Yorumladürüst birisidir. ona göre konuş demek istemiş
06 Yorumla- 2 ay
@Bleblue
1.74 üm.
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İtici sanki bulunmaz Hint kumaşı kadın evlenme. teklif etmiş hirtoya sankim🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Yatağa atmak için buluşmuş demekki baştan söylüyor ki sonra sorun olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dürüsttür oyalamiyor umut vermiyor tak diye niyetini ortaya koyuyor vatandaş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayBence mantıksiz. İlk buluşmadan direkt nikah masasına gidilmez ki
00 Yorumla - Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne