22 yaşındayım yakında 23 olacağım. 33 yaşında bir adamla tanıştım. Buradan tanıştık. Evlenip ayrılmış, 5 yaşında kızı var, velayeti onda, o bakıyor. Ben onu bir soruda görüp istek atmıştım sonra takipleşmeye başlamıştık. Ben sorularına cevap yazıyordum, onlarda bile uzun uzun konuşuyorduk. Sonra kendisi mesaj attı bana ilk. Konuşmaya başladık 30 Ocak'ta. Aramızda kendiliğinden bir kimya gelişti. Her gün her gece sabaha kadar konuşuyorduk. Birbirimizin dijital günlüğü gibiydik. Ailesinden bahsediyordu bana, kızından bahsediyordu. Kızının fotoğraflarını atıyordu. Ben de ona kendi ailemden, okuduğum bölümden bahsediyordum. Arada bir sürtüşüyorduk ama sonra barışıyorduk. Pazar gecesi de sabaha kadar konuştuk. Pazartesi sabahı en son ben yazmıştım mesaj. Pazartesi öğlen siteye girip bir kızın sorusuna cevap yazıp benim mesajıma cevap vermemişti, ben de sinirlendim sildim mesajları. Bugüne kadar da girmedim siteye. Bugün öğlen hesabı aktifti ve kapak fotoğrafında Türklükle ilgili bir şey vardı. Onu kaldırmış, “Benim için bir şeylerin son raddesi hep tepkisizlik olur.” sözünü kapak fotoğrafı yapmış, hesabını kapatmış bir anda. Beni de takipten çıkartmış. Neden durduk yere böyle yaptı? Ağlamaktan yaş kalmadı artık gözümde. Her şeyde aklıma o geliyor. O yokken hiçbir şeyin, yaşamın anlamı yok gibi geliyor. Geçen hafta bu akşam mesela duş almıştım saçımı kurutamam geç oldu demiştim yine de kurut demişti sabaha kadar konuşmuştuk. Şimdi yine aynı pijama takımları var üstümde. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evlenmiş boşanmış geçmişi olmuş ve 10 yaş büyük abin yaşında birine aşk duygu beslemek ne kadar mantıklı? Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun? Yanlış anlama asla yargılamıyorum ama sadece soruyorum ne kadar senin için sağlıklı? Bu iş cinselliğe kadar gitseydi ailene ne hesap verecektin boşanmış çocuklu bir adama aşık oldum mu diyeceksin? Biraz mantıklı düşün.
127 Yorumla
Soran3 ayYa adam hesabını kapatıp gitti zaten
- 3 ay
İyi işte tamam iyilik etmiş. Bu sevdadan sana hayır gelmez ki.
- 3 ay
Niye dersen, eski karısıyla hala görüşecek, çocuğuna bakmak isteyecek eski karısı sende buna nasıl müsade edeceksin kıskanmaz mısın? İlerisi korkunç olur senin için.
Soran3 ayYa neden neden
Soran3 ayEski karısıyka görüşüyordu zaten ama çocuk için
- 3 ay
Kabullen artık. Onu sevdiğin için sana ne söylenirse söylensin karşı çıkacaksın herkese. Kabullen lütfen. Hem yaşına hem güzelliğine hem bedenine ruhuna her şeyine yazık etme dengini bul.
Soran3 ayYa zaten adam gitti diyorum gitti
- 3 ay
Bak ben 26 yaşında bir erkeğim. 36 yaşında kendimden 10 yaş büyük boşanmış çocuğu olan bir kadın olsa duygum olsa bile olmaz yani ben istemem. Çünkü akıl var mantık var hem yaş olarak fazla, hem kafa olarak uyumlu olmam ben daha gencim daha genç düşüncelerim var, hem de çocuğu olan bir kadını niye kabul edeyim benim çocuğum değil ki o. Her şey sevgi değil. Neden kendi çocuğun olmasın ki. Yaparız benden çocuğu olur diye düşünme yarın çocuğuna da haksızlık etmiş olacaksın. Üvey kardeşi olduğunu görünce babasından nefret edecek 2 tane karısı olduğu için babasının. Gerek yok çok ilerisini düşüneceksin bu işlerde. Sadece senin bedenine dokunacak birini bul. Her şey aşk sevgi değil biraz mantık lütfen.
- 3 ay
Gitsin tamam ne güzel. Kendine bir yol çiz hayatına işine gücüne yoluna bak.
Soran3 ayAma sen erkeksin. Kendimden büyük kadını istemezsin. Ben kızım onun büyük olması her anlamda daha iyi. Çocuğunun olması neden sorun olsun ki? O çocuğun ne suçu var? Gerçekten kızı bana çok tatlı geliyordu. Çocuk Gelişimi okuyorum zaten çocukları seviyorum. Ondan çocuğum olsa onun kızı ablası olacaktı babalar bir sonuçta. Ondan çocuğum olsa neden babasından soğusun ki?
- 3 ay
Bende çocuk gelişimi 1. Sınıfım aynı zamanda İSG uzmanıyım, benim sana tavsiyemdir hani yargılamak gibi olmasın haddime değil sonuçta senin kararın senin hayatın, sen ona ödül olursun yani belki kadın olarak kafanız bunu algılamıyor ama gençsin güzelsin ona göre, resmen Allah'ın Lütfü gibi olursun onun için. O yüzden bunu ona sen vereceksin ödülü severek. Evlenmiş boşanmış birinin kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlenmesi ödüldür. Bak yaşın küçük aramızda belki 3-4 yaş falan vardır. Ben kendimi o yaşlara bakınca şimdiki halimle çok farklı kafada olduğumu görüyorum. Sevgi aşk insanın gözünü kör eder mantığını yok eder. Sadece şunu tavsiye ediyorum, iyi düşün öyle karar ver. Yarın bir gün buraya gelip yasin sen haklıymışsın demen beni üzer.
Soran3 ayŞakasına babama kayınpeder diyordu. Benim eşim olursan şöyle olur böyle olur diyordu. Abisinin eşi de ikinci eşiymiş abisinden 8 yaş küçükmüş. Üç kere istemişler. Biz de üç kere isteriz gerekirse kaçırırız demişti şakasına. Kuzeni de bir kere kız kaçırmış o da diğer kuzenler de yardım etmiş. Şimdi bir çağırsam hepsi gelir demişti. Ben de gülmüştüm o da sen şaka zannediyorsun ama felan demişti
- 3 ay
Sende seni sahiplenici sözleri hoş buldun eril erkeksi geldi bu adam beni sahiplenir diye düşündün tabi. Ailesi kalabalık. Ben pek olumlu bakmıyorum bu duruma.
Soran3 ayYok şakasına söylediğimi biliyordum. Şakasına söylemedi mi?
- 3 ay
O yaşta bir adam şakasına söylemez.
Soran3 ayCiddiyetle mi söyledi yani bunları. Benimle evliliği düşündü mü?
- 3 ay
Diyorum ki sen onun için bir ödülsün. Belki bunları anlayacak yaşta değilsin veya kadın olduğun için bir şeyleri idrak edemiyorsun ama açıkça söylüyorum, 33 yaşında bir adam için 23 yaşında bir kız çıtırdır güzelliktir gençtir ödüldür cinsel olarak. Erkeklerin beyni bu yönde çalışır sen anlayamazsın pek. O yüzden ona ödül olursun. Kendine yazık edersin bu yönde. Ha bekar olsaydı evlenmemiş olsaydı eyvallah olumsuz görmezdim çünkü Pınar Altuğ ile eşi arasında 10 yaş var ve kadın büyük 10 yaş eşinden. Ama senin aşık olduğun kişinin bir gecmisi var çocuğu var. Çocuk gelişimi okuyorum bakarım çocuğuna demekle olmuyor bu işler. Yarın buraya haklıymışsın dersin bak. Çünkü bu işin psikolojik yönü de var. Yaşamadan anlayamazsın. Yaşadıktan sonra anlamanın da bir anlamı yok pişmanlıklarla hayatını bok edersin. O yüzden tavsiyem iyi düşün iyi karar ver. Sevgi aşk evet güzel şeyler ama içine biraz da mantık kat.
Soran3 ayYa çocuğunun olması neden sorun? Gerçekten anlamıyorum
- 3 ay
Anlayamıyor musun? Mesele çocuğu bakıp büyütmek değil. Yaşın 28 lere geldiği zaman o çocuğu kendi benliğinde hissetmeyeceksin. Annesi gelip gördüğü zaman kendini 2. bir kişi olarak hissedeceksin. şu an o yaşta bunları düşünemiyorsun. Yarın cinsel ilişkiye girdiğinde o adamdan çocuğun olduğunda çocuğun büyüyüp kardeşinin üvey olduğunu anlayacak yaşa geldiğinde nasıl bir psikoloji içinde olacağını sen düşün. Ben şimdiden sana tavsiye veriyorum. Sana 2 yol var, ya biriyle sıfırdan hayat kurarsın, ya da birinin yaşadığı hayattan 2. eşi olarak devam edersin. Senin tercihin.
Soran3 ayZaten adam gitti bir anda hesabını kapatıp. Bu hayallerimin hiçbiri gerçek olamaz
- 3 ay
Bence sende yoluna bak adam en iyisini yapmış. Valla bak ciddi söylüyorum. Dengini bul bence boş ver elin adamını.
Soran3 ayHayır ben onu istiyorum gerekirse büyü bile yaparım
- 3 ay
Tövbeeee 😂 Kız manyak mısın bırak elin adamının peşini
Soran3 ayOnu istiyorum ben
- 3 ay
Hayır müsade etmiyorum kurtul ondan. Takmışsın elin adamına. Yaşının başının insanı ol. Ayşe tokyazda 38 yaşında adamı seviyordu noldu biri hapise diğeri mezara. Vazgeç bu sevdadan.
Soran3 ayYa o kadar da değil o öyle bir adam değil
- 3 ay
Hmm valla tamam benimkisi de önyargı kabul ediyorum ama işte ne biliyim insan mantıklı olarak göremiyor ya geçmiş meseleleri konu alınca. Yaş eyvallah tamam ama geçmiş karanlık o yüzden önyargı yapıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)3 ayBirincisi; adam evlenip boşandığını söylemiş ama boşanmamış olabilir belki hala evlidir bunu bilemezsin kesin bir kanıtı yok.
İkincisi; çok uzun süre konuşmamışsınız abartılacak bir süre değil ve zaten görüldüğü üzere hiç tanıyamamışsın öylece hiçbir şey söylemeden çekip gitmiş.
Üçüncüsü; seni bu kadar önemsemeyen umursamayan biri için üzüldüğüne değmez. Tek gözyaşın etmez o adam00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Başka hesapla burdadır belkide bilemezsin. Anlattıkları ne kadarı doğru bilemezsin. Özellikle sanal ortamda çok güvenmemelisin. Üzerler ablacım.
04 Yorumla
Soran3 ayBaşka hesapla derken?
Soran3 ayYedek hesabını bulamam mı sence
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar içten anlatmışsın ki yüreğim burkuldu, sarılıyorum sana sıkı sıkı 🫂💔. 33'lük boşanmış çocuklu adamla 22'lik enerjin arasında yaş farkı, sorumluluklar ağır basmış bence, birden tepkisizlik moduna geçmiş korkudan kaçmış gibi. Belki senin silmen tetikledi ama asıl mesele o, hazır değilmiş 😔. Ağla bitsin, pijamaları değiştir yeni bir playlist aç, İzmir sahilinde yürüyüş yapalım mı beraber? Kendine sarıl, sen harikasın! Bu his ne zamandan beri bu kadar yoğun? 🌊❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ay22 yaşında üniversite okuyan birisi erkek arkadaşını neden sosyal medyadan tercih eder? Koskoca okulda birtane yokmu hoslanacagın biri.
02 Yorumla
Soran3 ayErkek arkadaşım değildi
- 3 ay
Ya kızım uzun uzun sabaha kadar mesajlastık dıyorsun. Siz adını koymasanız bıle sanal flörtlesmısınız ıste.
Nesini inkar ediyorsun .
Sen her konustufun erkekle boyle sabaha kadar mesajşasırmısın. Bellıkı hoslantı durumu varmıs arada.
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
3 aySen ona gereksiz bir bağlanma yapmışsın kendine aslında bağlanma da değilde sadece ona alışmışsin diyelim
04 Yorumla
Soran3 ayEvet niye olduğunu da bilmiyorum
- 3 ay
Sen bir boşluktaymissin onunla o boşluğu doldurdun sadece
Soran3 ayNe boşluğu
- 3 ay
Duygusal boşluk işte o da gelince o boşluğu doldurdu
3 ayBugün ikinci kez sordun, bayağı bağlanmışsın.
Dönmez ise yapacak bir şey kalmıyor kanka, unutmak zorundasın.01 Yorumla
Soran3 ayEvet yapamıyorum devam edemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
3 ayDus al ve saçlarını kurut. Garip garip davranmayın Allah aşkına. Hayat devam ediyor gencecik kızsın takıldığın şeye bak
02 Yorumla
Soran3 ayDuş da alamadım babam geç oldu dedi ona da sinir oldum regl olacağım onun de şeyi var üstümde ağlamadan duran
- 3 ay
E ne güzel işte bu regl ile bolca ağla inan bitince ne kezbanmisim diyip toparlayacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
3 ayYakında döner merak etme. Klasik ergen tribi yapıyor
028 Yorumla
Soran3 ayZannetmiyorum. 33 yaşında haftaya 34 yaşına girecek adam ergen tribi mi atacak?
- 3 ay
Ergenlik yaşla alakalı değil
Soran3 ayYakında döneceğini nereden biliyorsun
- 3 ay
Ergenleri çok iyi tanıyorum çünkü
Soran3 ayAma bu çok gururlu bir adam. Aramız bozulunca bile yazmıyordu ben yazınca cevap veriyordu hemen de sıcak konuşmuyordu ben biraz konuşunca eskisi gibi olmaya başlıyordu
- 3 ay
Sana şunu söyliyim sık sık seni izliyor bu adam emin ol
Soran3 ayNereden izlesin? Tek konuştuğumuz yer burasıydı. Onda da hesabını kapattı gitti hiçbir açıklama yapmadan. Numaramı almıştı ama geçenlerde tartışınca siler misin demiştim silmişti
- 3 ay
Seninle konuştuğu hesabını kapatmış olabilir. Diğerleri peki
Soran3 ayBaşka hesabı yoktur ya
- 3 ay
Kesin yoktur
Soran3 ayAma hesaplarım gizli. Nasıl izleyecek?
- 3 ay
Hesapların?
Soran3 ayÜç hesap kullanıyorum Üçünü de biliyor o
- 3 ay
Neyse çok uzadı konu. Dediğim gibi yakında döner
Soran3 ayİnşallah döner ama zannetmiyorum
- 3 ay
Hakkında hayırlısı olsun
Soran3 ayTeşekkür ederim ama sen döner mi diyorsun yüksek ihtimal
- 3 ay
Net döner. Ama ondan sana hayır gelmez. Gün gelir yine üzülürsün
Soran3 ayNe kadar zamanda döner sence
- 3 ay
Sen tam olarak ne istiyorsun
Soran3 ayOnu
- 3 ay
Neden
Soran3 ayO farklı çünkü
- 3 ay
Neresi farklı. Herkes gibi çekmiş gitmiş. Herkes gibi trip atmış
Soran3 ayİşte farklı o yokken hiçbir şeyin anlamı yok
- 3 ay
Ondan önce hayatın nasıldı
Soran3 aySıkıcı renksiz geliyordu
- 3 ay
Seninle niyeti neydi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayOnu bana figürü olarak görmüş olabilir misin aslında?
04 Yorumla
Soran3 ayZaten babama benzetiyordum. Bugün babama sarılınca yine aklıma o geldi
- 3 ay
Babanla şu an aranız iyi anladığım kadarıyla. Peki çocukken de böyle iyi miydi aranız?
Soran3 ayEvet genel olarak iyiydi
- 3 ay
Eksik hissettiğin ne peki? Ne eksikte bu kadar bağlandın ona?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayçocuğunun annesiyle bile ayrılmış adamın seninle bitirmesine mi şaşırdın
01 Yorumla
Soran3 ayNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
3 aySon sohbette demek ki istediğini alamadi senden soğukluk hissettiği için olabilir
06 Yorumla
Soran3 ayTrip atıyordum orada biraz
- 3 ay
Bilmedim trip ama hani işte belki de uğraşmayı sevmiyor
Soran3 ayYok genelde trip atardım bozulmazdı öyle
- 3 ay
Bir kalemde sildi işe dedim gibi Habeş geçti yeni buldu ya da uğraşı zor geldi
Soran3 ayHabeş geçti ne demek
- 3 ay
Fazla kelime hatası, hani demek istedim
3 ayAslında soğuyacak bişey de olmamış erkekleri anlamak güç
01 Yorumla
Soran3 ayEvet işte bir anda oldu
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. 2 ayda böyle olduysan, 10 günde geçer merak etme. Az biraz daha dayan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Sana belli etmemişim ama hayatında biri vardır hayatında yoksa aklında vardır
00 Yorumla
3 ayOnu bunu bilmem ama seni istemeyen bir adamı sende istememelisin kendi değerini bil derim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayhmmm muhtemelen şeysi küçççük ve inceydi... karısıda ondan boşadı.. şimdi senle ilerleyince sohbet rezil olcam dieyerekten korktu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Allah zeval vermesin ne diyelim Allah akıl fikir versin
00 YorumlaSen fazlasıyla önemsemişsin onun için de öyle olsa böyle davranmazdı. Yaşıtlarınla konuş gençsin daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayNabıcan dul adamı gel bana ben daha iyiyim ondan hem daha gencim bende seninle sabaha kadar konuşup anlaşırım
02 Yorumla
Soran3 aySaçma sapan konuşma
Cevap sahibi3 aySen konuşma asıl ae
3 ayMuhtelemen hala evlidir o
13 Yorumla
Soran3 ayDeğil çok eminim
- 3 ay
O zaman sizden olmayacağını anlamıştır
3 ayBuradaki sıkıntı sensin gibime geliyor.
01 Yorumla
Soran3 ayDerken?
3 ayDüşünmeden bir şey söylemiş olabilir misiniz
02 Yorumla
Soran3 ayNe gibi
- 3 ay
Ya böyle farkına varmadan şaka olsun diye bir söz. Çocukları ile veya bir aile kurmakla ne ilgili yersiz bir şaka. Farkına varmadan söylemiş olabilirsin. ya da eski eşi yeniden arayı düzeltmek istiyor olabilir. Vs vs gibi
3 ayGeri döner döndüğünde yazarsın
019 Yorumla
Soran3 ayGeri döneceğini zannetmiyorum
- 3 ay
Hep öyle olur ama bence dönecek. Gitmesi için sebebi yoktu ve şu an gittiği için kendini suçluyordur. Gitmenin verdiği o sorumluluğu alamazsa geri döner. Üzülüp durma yaşında genç, bir kalp uğruna kimlere aşık oluyoruz ya. Kendi yaşıtlarınla ya da bi kaç yaş büyüklerle konuş. Yarın bir gün bu adamla oluru olacak mı?
Soran3 ayEvet ben ne olursa olsun onu istiyorum
- 3 ay
Bu hikayenin sonunu ben çok iyi biliyorum, fazla tanıdık geldi.
Soran3 ayNe olacak
- 3 ay
Hiç umduğun gibi olmayacak ama iyi tarafından bakarsan tecrübe diye adlandırabileceğin bir hayat dersi olacak
Soran3 ayUmduğum gibi olmayacak beni terk edecek şimdi yaptığı gibi di mi
- 3 ay
Yani terk etmek diyemem ama devam ederse bile ilişki yıpratadabilir.
Soran3 ayO benden büyük olduğu için mi
- 3 ay
Daha önce çocuklu bi adamla buluşmadım ama boşanmış bir adamla konuşmuştum. Aramızda aynı 10 küsür vardı. Garip oluyorlar hayata daha önce gelip gitmiş gibiler ne biliyim ya. Sen gençsin yani aranızda dünya kadar fark var baksana sen daha üni okuyorsun, o ise evlilik hayatına girmiş çocuk yapıp boşanmış bile. Yaşanmışlık farklı falan var. Birde kuşak farkı desek say say bitmez. Olucu olmuyor çok zor. üzül istemem ama belki tekrardan konuşacaksınız mutlu hissediceksin lakin ilerde olmuycağını anlıycaksın. Sen sadece olgun bir adamdan gördüğün ilgiyi seviyorsun.
Soran3 ayAma yine de tekrar döner mi diyorsun
- 3 ay
Ahshshs bu soruyu sormanın sebebinide çok iyi biliyorum. Evet döner için rahat olsun.
Soran3 ayNereden biliyorsun ama
- 3 ay
Ya askim diyorum ya gitmenin verdiği sorumluluğu kimse kaldıramaz. Eğer seninle konuşmak ona iyi geliyorsa ve senin geri döndüğünde yazma şansı varken gitmeyi tercih ettiyse içinden" ya ben niye böyle bir şey yaptım bunu hak etmiyorduk keşke yazsaydım" gibi gibi şeyler düşünebilir. Anlık kırgınlık ile gitmiş diye yorumladım. Bak sekmez bu dediğim, Melisa demişti dersin. Ve döndüğünde hayır duanı bekliyorum bebis. Benimde duaya çok ihtiyacım var
Soran3 ayEderim tabii ki ben de sana dua. Sen gece uyuyunca canım sıkılıyor diyordu. Benden soğursun sen konuşmazsak felan demiştim deme öyle şeyler niye soğuyayım durduk yere diyordu
- 3 ay
Ask eklesene beni ordan anlat
Soran3 ayYazamıyorum sen yaz
- 3 ay
Ay dur isteğini onaylıyorum sen yaz benimde xper seviyem düşük
Soran3 ayTamam
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Unut gitsin sanal işte gerçek değil rüyaydı geçti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayBilinmez adam belki zevk peşindeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySonu olmayan bir şey bu
Bağlanma asla
01 Yorumla
Soran3 aySonu olmayan derken
3 ayLan adma evli hala belliki deli
17 Yorumla
Soran3 ayHayır değildi eminim
- 3 ay
Evlidir ya of
Soran3 ayYa evli olsa her gece nasıl konuşacak
- 3 ay
Yahu kpnusur of adam ciddi düşünmemiş senle
- 3 ay
Eşi bayramda bir yere gitmiştir
Soran3 ay30 Ocaktan beri her gece konuşuyorduk
- 3 ay
Of be yeter ya adam baktı vermicen ona gitti işte
3 ayolabilir. neden olması.
02 Yorumla
Soran3 ayNe olmasın?
- 3 ay
abla sevebilirsin. yaşayabilirsin. tercihlere saygı duymalıyız.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayÖnce psikoloğa git
02 Yorumla
Soran3 ayNe alaka ya
- 3 ay
Aklın yerinde değil çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. zorr bnce
00 YorumlaHiç yüz yüze buluşup tanıştınız mı?
00 Yorumla
3 aySıkılmış alacağını almış senden
00 Yorumla
3 aySesli konuşabiliriz içini dökersin
00 Yorumla
3 aySabret zorla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayYav bu benimki olmasın. Bas harfi ne
07 Yorumla
Soran3 ayO
Cevap sahibi3 ayOh cok sukur degil bacim. Nerde yasiyodu oranin bas harfi E mi
Soran3 ayYok hayır K onun da baş harfi
Cevap sahibi3 ayAyy korktum tam benim konustugum kisiye benziyodu degil ikisi de 💜 Umarım iyi olursun bacım senden onemlisi yok
Soran3 ayTeşekkür ederim ❤️ hiç iyi olacağımı zannetmiyorum
Cevap sahibi3 ayİlk basta oyle geliyor ama sonra geciyor. Bende ayni seyi yasadim 3 gun araliksiz agladigimi hatirliyorum ama Şu an aklima bile gelmiyor emin ol zaman her seyin ilaci
Soran3 ayYapamam bu çok farklıydı
Gizli Üye(30-35)3 ayUzak dur geçinemezsiniz
03 Yorumla
Soran3 ayZaten adam hesabını kapattı gitti
Cevap sahibi3 ayCinsellik oldu mu
Soran3 ayHayır ama Seksting yaptık
Gizli Üye(25-29)3 ayEn iyisi unut
01 Yorumla
Cevap sahibi3 ayUzak mesafe miydi şehir olarak
3 ayAh kıyamam 😂😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi