İnstadan bi sürü erko dm atıyor hem bakımımı karşılayıp hem duygularıma hitap edecek ama ciddi olmayan birini bulmak çok mu zor?

Sarışın, güzel bir kızım, çoğu erkek düşüyor ve erkeklerin çoğu aşırı yakışıklı. Birkaçıyla görüştüm, benimle ciddi düşündüler. Ve asla bir şey de yaşanmadı. Hatta mektuplar yazan, çiçekler alan, sürekli kapımda bekleyen erkeklerle takıldım. Benimle konuşmak için alarm kuranı bile gördüm. Hatta yıllık izinini bana harcayanı. Benimse tek isteğim, güzelliğime düşkün biriyim ve Sephora, Dyson, bir sürü kıyafet ve parfüm seviyorum, her kadın gibi biraz ilerlediğimde alacaklarını biliyorum ama ben ciddi ilişki istemiyorum. Ve ciddi olanlarla bir şeyler yaşayamıyorum. Hem takılmalık ama uzun, ciddi olmayacak ve benim bütün bakımımı karşılayıp beni konforlu hissettirecek ama abaza olmayıp duygularıma da hitap edebilecek birini istiyorum. Öyle biri çok mu zor?
İnstadan bi sürü erko dm atıyor hem bakımımı karşılayıp hem duygularıma hitap edecek ama ciddi olmayan birini bulmak çok mu zor?