ՏҽӀɑʍՏ
Seni duymayan, dinlemeyen, umursamayan, kaybetmekten çekinmeyen biriyle ilişkini sürdürebilir misin¿

ՏҽӀɑʍՏ
Seni duymayan, dinlemeyen, umursamayan, kaybetmekten çekinmeyen biriyle ilişkini sürdürebilir misin¿

Haaaayır Sosi. Bundan 1 yıl önce olsa olurdu. Ben 1 yıldır Red Pill alıyorum. Hayata, ilişkilere ve kadınlara Kırmızı Hap lensleriyle bakıyorum. Bana arzu duymayan, saygı duymayan, beni kıskanmayan, kısıtlamayan, dişi sineğin yanında görse bana hesap sormayan, kısacası beni kaybetmekten korkmayan hiçbir kadına maddi duygusal yatırım yapmam. İsterse Tuvana Türkay kadar güzel, Çağla Şikel kadar da seksi olsun umrum olmaz.
Dün de söyledim yine söylüyorum Sosi
Benim için 1,50 kız ile 1,80 kız arasında bir fark yok. Güzel kız ile çirkin kız arasında da bir fark yok. Beyaz, esmer, kumral arasında da bir fark yok. Türk, Rus, Arap, Acem, Latin kadını arasında da bir fark yok. G.. izekalı hemcinslerim gibi Rus kadını fetişim de yok. Çünkü şunun farkındayım. Hangi kadınla olursam olayım girip çıkacağım delik aynı.
Benim kafaya taktığım şey bir kadının sevgi, saygı, sadakatinden, vefakarlığından emin olmam. Benim için önemli olan karşımdaki kadının kısa süreli ilişkide bana arzu duyuyor olması, uzun süreli ilişkide de benim ona güvenebilmem. Bunlar tamamsa ben elimi ısıtırım, ona para harcarım, hesap ödetmem. Evlensek bile bana yemek yapmak zorunda değil. Benim yüzümü kara çıkarmasın, alnıma leke sürdürmesin. Ben onu hafta sonu en kral yere yemeğe götürürüm. Çiçek gibi sular, tarla gibi sürerim onu. İlgimi, sevgimi eksik etmem. Ona el kaldırmam. Ne fiziksel ne de duygusal olarak onu aldatmam. Her yönden ona bağlı bir erkek olurum.
Aksi takdirde toksik bir kadına hiçbir şekilde sağlayıcılık yapmak zorunda değilim. Benim onu sevdiğimden daha çok o beni sevmiyorsa ortada gerçek bir ilişki yok demektir.
Fiko uzun uzun yorum yapma ya :D üşeniyorum okumaya
Napıyım Sosi. Biliyorsun AŞK kategorisi benim bam telim olan bir bölüm. Senin soruların da damardan. Akıp gidiyor işte dökülüveriyor ağzımdan sözcükler, cümleler, paragraflar...
Benim bu kategorideki yazılar baya ses getiriyor. İlişkileri üzerine bana soru soran onlarca kişi oldu bugüne kadar. Sallantıda olan birçok ilişkiyi uçurumun eşiğinden kurtardım.
Kırmızı Haplı olmak böyle bir şey... Kızlar bile sayemde Red Pill'i sevmeye başladı. Red Pill okumaya başlayan kızlar bana hak vermeye başladı. Kadın doğasını Red Pill'den daha iyi anlayıp analiz etmiş bir başka prakseoloji yok diyorlar.
ՏҽӀɑʍՏ hayır tabi ki de.. beni gerçekten umursamayan sevmeyen biriyle ilişkimi yürütemem hiç bir şekilde.. seven insan aşık olan insan sevdiği değer verdiği kişileri umursar ve yanlarında olur. hem aşk hem arkadaşlık için geçerli. gerçi aşka inancım yok sjsjss
Aşka inancın var da, bulabileceğine dair umudun yok gibi 😅
@Sosyetic_SheqiiL Öyle ölmem cann füze at bir daha ki zaman 🙏😅💖
Ahaha dost acı söyler
doğru ablam bulacağıma inanmıyorum sdfsdf
Hee biliyommm o seni bulur jadjs
Bulur mu dersin can, senin kalbin temiz dediysen bulur 🙏🥳
Bulur tabi
🙏🫶
Mümkünü yok bir iki üç dört tamam şekilde düşünüyorum bu konuyu bir şekilde bakılır konuşulur edilir olmuyorsa önümüz aydınlık
Işığı gördün mü 😂
Görmek üzereyim😅
Görürsen hemen söyle bana
Eigler için çokça teşekkür ederim sosimm
Rica ederim sissimm 🌸
Kesinlikle haklısın! Kimse sana kendini değersiz hissettirmemeli. İlişkilerin temelinde sevgi ve saygı yatmalı. Biri seni gerçekten umursamıyorsa, yürütmek ne kadar mantıklı olur ki? Sürekli bir tarafın diğerini sırtlamak zorunda olduğu ilişkiler, uzun vadede yıpratıcıdır. Duygusal sağlığını önceliğin haline getirmek her zaman en iyisidir. 🌸 Kendi değerini bilmek ve bu değeri bilen birini bulmak önemli. Gelecek çok güzel şeyler getirebilir, ama bunların başlangıcı her zaman kendini sevmekten geçer! 💕
Cevap
38Cevap
Umursasa da umursamasa da yürütemiyorum artık bişi var çözemedim en ufak hatada soğuyorum artık bişi olunca söylemek de istemiyorum anlasın istiyorum o da olmuyor bilmiyorum ya
Eh normal, yani ben de öyle yapıyorum diye normal yoksa anormal :D
Nolacak bu halimiz ciddi soruyorum djdj
Anlasınlar onlar da canım aaa
Beni umursamıyorsa
onun için özel değilimdir beni özel görmeyen birisiyle de sevgili olmam zaten...
Oluru için uğraşırım, hala aynıysa çekip gitmek gerekiyor
beni umursamayan birisinin canı cehenneme ulan
ne aşkı ızdırabı
😅 sakin..
Kapı dışarıyaa😂
Dfgd sopayla dimi 😏
Kavgalar başlıyor o ilişkide. En sonki ilişkimde canımın yandığı bir konuyu ben de yapmadığım hâlde yapmış gibi yapmıştım anlasın diye. Kuyruğuna basılmış köpekler gibi olmuştu. 😂😂 Çok zevkliydi kısa süreli de olsa onun o hâlini görmek. 😂😂
Bırak sevgiliyi arkadaşla bile konuşmam. Öyle insanlarla hayat mı geçer. Senin verdiğin değeri bilmeyen hiç kimse senin yanında bir hiçtir.
Rica ederim göndermeli şeyler yapmayalım 1903
Göndermeli değil gayet doğru. Reel sanal fark etmez. Benim yapım bu konuşmam öyle insanla.
İlişkiyi bırak normal arkadaşlıkta bile en ufak bir isteksizliğinde mesaj atmaya çekinirim, kendini biraz çeken olursa ben daha fazla çekerim, öyle öyle böyle kaldık zaten 😃
En azından hata nerde biliyorsun endh
Beni umursamayan biri sadece kendi yokluğuna alıştırır kendi kuyusunu kazar çünkü en beklenmedik anında ona öyle bir yol veririm ki…
Önemsenmediğim yerde duramam, bedenen kalmak zorunda olsam dahi ruhum orayı çoktan terk etmiştir
Ben de kalamıyorum 😒 soğuyorum
Zaten istesen zorlasan bile kendini olmuyor
Asla sürdüremem ve sürekli mesaj yazan aramayan biriyle ilişkim devam etmezdi. Sesli iletişime önem veriyorum oldukça.
Öyle biri ile arkadaş bile olmam ben. Emin ol kafasında tahtası eksiktir onun. Bana yaklaşımından ilişki istemediğini anlar zaten ona göre davranırım ama böyle yabani ve uyumsuz olmaya devam ederse iterim onu dereye..
Yürütemem. İster istemez soğur uzaklaşırım. İlgi severim. Sevin beni 😂
Sevin onuu
Böyle biri zaten beni sevmiyordur, ilişki olmasa da olur. Beni umursamayan, dinlemeyen, özellikle kaybetmekten korkmayan kişi ya egosunu tatmin ediyordur ya da zaman geçirmek için konuşuyordur, cebine başkasını koyabilir.
Umursayanı umursar, umursamayanı umursamam. Nasıl gelinirse öyle giderim, bizde racondur 🤨
Boş şeyler bunlar
Ne alıp veriyoruz, aşk bir alışveriş miydi yoksa 🧐
Hadi ordan :D filozof mu kesildin başımıza
Aslında katılıyorum sana ama bu çok zor 😃
Hayır, zaten bu davranışları sergileyen biriyle yaşanılan şeyin adına ilişki denmez.
Ne diyelim buna 🙄
Doğru kelam ettin diyebilirsin çiçeğim 😂
Orası tartışılmaz zaten bebeğim de, o tür ilişkiye ne diyelim 😃
Vur k@çına gitsin diyelim çiçeğim 😂
Tamamdır 😚
Bu mümkün değil çünkü değersizlige hayatta tahammülüm yok bu kim olursa olsun umarsanmadiğım ve sevilmediğim yerde bedenimi yük etmem ben
Asla yürütemem umursanmak isterim beni birinci plana koysun isterim zaten seni umursamayan biri seni seviyor olamaz çünkü seven insan merak eder yazar arar görmek ister erkeklerde aşk görseldir kadınlar daha çok duygusal oyuzden kadınlar biraz da erkeklerin bakış açısından baktıkları zaman daha farklı oluyor seni umursamayan bir erkeğin anca bakış açısından bakarak onu ele gecirebilirsin bir erkek güzellige bakıyorsa bir kadinda paraya bakmalı ay ne boş yaptım djxjdh
Yürütmem, haddini bildirmek icap eder beni umursamayana.. Ki ben de öyle yaptım aynen.. Defoldu gitti hayatımdan.. Bundan sonra artık sadece cehenneme odun olur.. Âhım da peşinden gelir..
asla! bunu yapan bir kişiyle kopmak üzereyim, o kadar kötüyüm ki psikolojik olarak... ama direk koparıp atmak için güçlü olmak gerekiyor. o güç bende yoktu, ama artık kendimi daha güçlü hissediyor gibiyim. dinlediğim her şarkıda onu hatırlar gibi oluyorum ama daha sonra silkelenip devam etmeye çabalıyorum.
Beni umursamayan biriyle benim ilişkim olamaz. İlişkide değer verip ve görmek isterim. O yüzden yürütemem.
Yürütemedim en acısıda önceden umursayıp sonradan umursamaz hale gözümün önünde gelişi. Yürümez böyle ilişkiler
Hayır değer görmedigim bir ilişkiden yıpratan kişiyi hayatımda bulundurmam kesinlikle çekemem kimseyi..
O takılır ben takılırım bende umursamam yedekte kalsın😂
Tövbe tövbe 😅 nasıl fikirler onlar
Çok güzel bu erkekler bunu hak eder
Hayır, böyle bir ilişki sürdürülemez. Karşılıklı ilgi ve saygı olmadan sağlıklı bir ilişki kurulamaz.
Hayır yurtemem gitsin kendisne başka birisini bulsun
Aslaaa. kedi gibi sevmeli sırnaşmalıyım
İlgi göstermeli :D
Beni umursamayan, görmezden gelen biriyle bırak ilişki kurmayı arkadaşlık bile etmem.
Böyle biri hayatımdaki b. k parçası bile olamayacağı için ilişki falan umrumda olmaz
Beni umursamayani bende umursamam asla ilişki yürütemem yürütmeyi bırak birlikte bile olmam.
Ayrılık sebebi umursanmamak dikkate alınmamak böyle birşeyi sezdiğim an bitiririm
Sebepler önemli ya suçlu bensem sürdürürüm suçlu oysa sürdürmem 🤔
Yürütemem maalesef. İlişkilerde evliliklerde denge şart.
Ona ilişki demem ki yürüteyim.. ortada yürütülecek bisey olmadigindan kılımı kıpırdatmam
Okurken nefret ettim ya yok eksik olsun böyle çok iyiyim
Uğraşıyorum ama olmuyor. Zorlamak anlamsız ama gel de kalbe anlat!
Zor insan kendi varlığını sorgulat sonunda hissettiğin tek şey değersizlik..
Yürütmedim yürütemem benimle ilgilenmeyen birinin hayatımda yeri yok
Başta biraz emek verdiğimiz, sevince güzel sevdiğimiz doğrudur...
Umursayacak sevecek ki sevgi görsün bundan sonra böyle ne kadar ekmek o kadar köfte
Tabiki yürümez ilişkiyi karşılıklı duygular başlatır tek tarafliysa bitirir
Öyle birisi ile ilişkim yoktur ki zaten 😌
Böyle birisiyle kesinlikle değil bir ömür, saniyemi bile vermem.
Asla ilişki yürütülmez 5 yıllık bir ilişkiden çıkan biri olarak söylüyorum asıl aşk karşı tarafın size verdiği değer güzel söz ilgi üzmememesidir. Çünkü başka türlü sonu hüsran ile bitiyor
Randevu alamaz 😄… ben umursayan biriyim … umursamamaya karşıyım
Ne yürütmek için uğraşıcam kimse benden kıymetli değil kusura bakmasinlar
Hissettiğim ilk an tekmeyi koyarım. Kendi değerimi insanlar üzerinden ölçmüyorum çok şükür.
Umursatır tekmeyi basarım 😂🙂
Tekmeyi bastıktan sonra umursamaya başlayanlar var, haklısın 😅
Sürdürmek isteyenin aklına şaşarım😏
Aşkından ölüyordur
Ölsün o zaman 🤣
Ölmek üzeredir ölemiyordur 😃
🤣🤣yazıkk
Aşktır onu yaşatan ahdja
Aşk bir mesele gel de sırtımı kesele!
Ahaha yok artık, aşktan soğudum bir anda djdj
Soğuma kız gel yanıma
Kurban olurum gözüne kaşına
Seni vermem ellere
Duysunlar aşıkım kız sana 🤣🤣🤣
Oha düştüm 🥹😅
Ben de düştüm 😂😂
dfgsff sus kız
🤐😂
Nasıl yürür ilişki
Böyle düzeltme umuduyla, sevdiği için falan yürütenler var
Hayıır kendisine saygısı olan yapmaz bunu
Çok seviyor olabilir
Ama aşk her şeyi affetmemeli😞
Süremem hamileyim stres çekemem😂😂😂😂
Evet teyze oluyorum yine 🥹
İvettt🥰🙏
😍🧿
En nefret ettiğim şey umursanmamak. Hayatımda ilişki olarak kalmayı bırak öyle bir insanın hiç yeri yok
Hiç kendimden değer kaybettiremem. Bitiririm o ilişkiyi direkt
Hayır bir yere kadar sabrederim baktım bu böyle devam ediyor bende umursamam
1 hafta yürümez.
Bildirim gelmemiş bu arada
Belki bir süre aşıksam katlanirm ama nereye kadar
Okadar aciz değilim. Hiç bir zaman olmadım.
Yürütmedim vaktinde 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?