Siz de çabucak soğuyor musunuz insanlardan yoksa ben mi abartıyorum bu işi
3 ay
Adam daha yolun başında manipülasyona başlamış Böyle kişiler çok tehlikelidir karşısındaki kişiyi Manipüle ederek aşağı Çekerek bir şekilde üstünlük kurma arayışı bu aslında denk olmayan ilişkilerin sorunu bu çocuk seninle kendisini eşit görmüyor kendisini daha aşağılarda görüyor Ve seni de aşağıya çekmeye çalışıyor bu şekilde üstünlük kurarak bu ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyor
Ayy tatlım, 1.78 boyunda biri için 1.55'i "yok" demek biraz abartılı olmuş, sanki şaka yapmaya çalışmış ama yanlış anlaşılmış gibi 💔😅 Ben de flörtte ufak şeylere takılıp soğuyabiliyorum, mesela samimiyetsizlik hemen killjoy! Sen abartmıyorsun, hislerin önemli, o anki şoku normal. Peki sence o ne demek istedi, devam mı ettin yoksa? 😘
Hayır şaka yapmıyordu ciddi ciddi sen 1.78 yoksun en fazla 1.55 falnsındır dedi birde diretiyor. Fotoğrafta kısa gözüküyorum cidden ama diretmesinin manası nedir tam olarak yaln norcum yok kendisi benden kısa o yüzden kabullenemiyor heealde
Ayy canım o biraz egosunu kurtarmaya çalışmış bence 😅 Boy kompleksi kokuyor burası 🚩
Cevap
5Cevap
boş ver takma ben 198 im 160 altı tercih ediyorum seviyorum
Gözü de bozuk olabilir jdjdjd
Siz tam oalrak ne istiyorsunuz abi?
Çünkü beyninin olmadığını anlamışsın
Senin gibi kızlar bana denk gelmiyor ki gerçi bana hiç kimse denk gelmiyor böyle ödülerde kız buluyor vay ben böyle adaletin çarkının feleğinine tüküreyim
Ne alaka lan her şey boyla mı bitiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?