Cok hoşuma gidiyor
Haftada bir gittiğim yerde bir erkek var, onunla nasıl konuşmaya başlayabilirim?
Cok hoşuma gidiyor
Yakışıklı sayılmaz ama her hafta gözlerimiz kesişiyor. Yüzü, gözleri güzel. Göbekli kısa boylu, uzun sakallı biri, hacı hoca gibi ama bir etkileşim olduğuna eminim aramızda. O da bunun farkında. Bugün ne kadar kötü kötü bakmış olsa bile...
Onunla nasıl konuşabilirim?
Cevap
4Cevap
Adamı hem yerin dibine sokmuşsun hemde çekim var diyorsun.
Nasil sokmusum. Hic konusma gecmediki aramizda. Tipom degil ama yuzu gözleri cok etkiledi. Uzun Sakallı birinden hoslanacagim aklima gelmezdi.
Adamın abdestini bozduracaksın illa
Elektrik aldim. O da hoşlanıyor cok bariz.
Cakisiyoruz. Gözlerimiz birimizin gözlerine değiyor.
Haftaya gecerken selamünaleyküm dede sakalları Bi titresin
Zaten selamlasiyorduk. O da selam veriyor. Bugun vermedim vermedi.
Selamlasmaktan öteye nasil gidebilir.
Konusmak istiyorum
Sen neden ilk adımı atıyorsun ki değerini bil
Ne demek o
Adam belki evli, bana adım atmaz ki.
Sacmaladin.
Hoşuma gidiyor. Konusmak istiyorum.
Ben ona selam vermiştim bir gun, o da baska bir hafta selam verip, iyi dersler dedi. Ben verdim diye o da rahatça bunu yapabildi. Yani olgun biri.
O zaman sende uzak dur elin adamından mantıklı değil mi
En azından evli mi değil mi onu öğren
Offf kızım sus bi ya. İki hoslanti yasatmiyorsun. Evlencek değiliz ne bicom konusuyorsun
Etkileşim varsa iki insan birbirine yaklasabilmeli
Direkt konuya gir bence
Ne diyeyim
Hayda, bazen erkekler cesaret edemez açılma konusunda. Bir kahve içelimmiden gir. Oturunca baktın hala açılmıyor söyle sende bakışıyoruz ama ilerleyemiyoruz. Yanlış anladıysam de. Karşındaki de aklı vardır sanırım gerisini getirir. Getirmezse zaten uzak dur 😂
Gittiğim ilce öyle bir yer degil
Belki evli bunu diyemem ki
Hiç tanımadığın biriyse evet sıkıntı olabilir. Ama fırsat yaratırsanız ayak üstü konuşmayada bir yerden başlar sanırım
Hoşuma gidiyor. Öpüşmek istiyorum
Keşke bana denk gelsen 😊
Nedenki
Neden olmasın ki. Hoşlanmayacağın bir erkek emin ol hiç değilim. Yani senin gibi hakkımda bu düşüncelere sahip biri olduğunu sezinlesem zaten direkt sizle konuşma fırsatın oluştururdum. Ve öpüşürdük 😊
Evli misin
Evet.
Heikws öyle değil.
Sıkıntı yoksa özelden yazabilirmisin. Herkes evet öyle değil haklısın. Ama farkındaysa cesaret olmalı erkekte
yaş kaç?
Kimin
senin
Benim yasimk napcaksin
uygunsan görüşelim diyeceğim.
Kes sesini be
neden beğenmedin mi
Konu sen misin
Hangi cesaretle yaz diyorsun
ne demek hangi cesaretle. sen bu soruyu sorarken ne cesaret ettiysen bende ona göre cevaplıyorum
Ben adamdan hoşlandım diyorum
Kkmden hoslanacagimi sana mi soracagim
beni görmedin ama
Görünce ne olacak
bana veresin gelecek
Neyi
Dudaklarını
Kimin ne diyosun
Sakir abiye dedim sana değil
Kapalı mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, gözleriniz kesişiyorsa o kıvılcım zaten varmış aşk kuşu! 😍 Haftada bir gittiğin yerde doğal bir bahane yakala, mesela "Burası hep bu kadar kalabalık mı?" diye gülümseyerek sor, göz teması kur. 😏 Kötü bakışını takma, belki utangaçtır hacı hoca vibe'ıyla! 💕 Kendin ol, fit enerjinle yaklaş. Sen olsan ilk cümleyi neyle açardın? 🔥