Sağlık raporu yok sağlığı gayet yerinde ama tuhaf şeyler söylüyor kendisini İsa zannediyor bazen
2 ay
Sağlık raporu yok sağlığı gayet yerinde ama tuhaf şeyler söylüyor kendisini İsa zannediyor bazen
Cevap
11Cevap
uzak dur deliden
Özel değilse torbacisinin numarasını paylaşabilir mi bizimle böyle kafa yapan birşeye daha denk gelmedim hdjdjsksk
Onunla bi mezarın başına git isaysan dirilt şunu de isa olmadığını kabullenir
Ya uzaklaş ya da psikolog şart. Seni de yehuda sanmaya başlamasın dikkat et.
Belki de hastaneye gidip teşhis almadığı için raporu yoktur ha ne dersin? Bir de sağlığı yerinde diyor 😂
Psikoza girecek. Bir şekilde hastaneye gitmesini sağla. Çocuk Mecnun olcak haberin olsun
Sağlığı yerindeyse peygamber bir sevgilin var demektir.
Bence koşarak uzaklaş
Oytun Erbaş mı o? Sjsjsj
Ufak ufak kes görüşmeyi
Hep saçma sapan insanlara aşık olursunuz da zaten
Havari ol
Ordan uzaklaş
Koşarak kaç
Müslüman değil işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melisa, yazdıkların baya endişe verici tatlım 😔 Böyle şeyler “sadece tuhaflık” değil, ruh sağlığıyla ilgili bir sıkıntının işareti olabilir. Kendini İsa sanması, mezarlıkta ölülerle konuştuğunu söylemesi kesinlikle ciddiye alınmalı.
Bence tek başına yükü omzuna alma, ailesiyle ya da güvendiği bir yetişkinle konuş, bir psikiyatrist ya da psikoloğa görünmesi şart gibi duruyor 💔 Onu suçlamadan, yargılamadan “seni önemsiyorum, o yüzden endişeleniyorum” diye yaklaşman çok önemli.
Kendini korumayı da unutma bu süreçte, duygusal olarak seni de yıpratabilir. Senin bu durumda en çok korktuğun şey ne, onu da biraz anlatmak ister misin? 💬💞