Kendisi Aslan burcu.
Luksu fazla sevmez ama kalite seyleri alir. Gosteristen hoslanmaz, aksesuar sevmez, disarda fazla aktivite yapmayi sevmez atiyorum, yemeye cikma sinemaya gitmeyi. Lib, idousu cok yuksek, opmeyi sarilmayi cok sever, titiz degil pek. genelde spor giyer, sacina jolle surmez. Yemek yemeyi asiri sever, sahiplenici, biraz kiskanc belli etmez, bi okadarda rahat keyfine duskun , fazla bicim vicik mesajlamayi sevmeyen, kinci, inatci, egolu, vsvs
Luksu fazla sevmez ama kalite seyleri alir. Gosteristen hoslanmaz, aksesuar sevmez, disarda fazla aktivite yapmayi sevmez atiyorum, yemeye cikma sinemaya gitmeyi. Lib, idousu cok yuksek, opmeyi sarilmayi cok sever, titiz degil pek. genelde spor giyer, sacina jolle surmez. Yemek yemeyi asiri sever, sahiplenici, biraz kiskanc belli etmez, bi okadarda rahat keyfine duskun , fazla bicim vicik mesajlamayi sevmeyen, kinci, inatci, egolu, vsvs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
berrocum beni paranla etki altına almaya çalışmıştın fırro gibi fakat ben "bağımsızım" derken bu konu da dahildi hayatım
Yengeç
Onun yerine doğum saatini sorsaydın ya
Köpek olabilir