Çocukluk arkadaşımın tuhaf hareketleri?

Bir kız var, çocukluk arkadaşım. Normalde eğlendiğimiz de oluyor ama son zamanlarda gerçekten çok batmaya başladı davranışları.

25 yaşında ama hâlâ aşırı olgunlaşmamış. En küçük şeyleri bile büyütüyor. Aşçılık kursunda markete gönderildi diye ağlıyor bi de önemli bir şey gibi arayıp ağlıyor, biri ‘şuraya otur’ dedi diye bütün akşam ağlıyo.
Ortamda konu akarken bir noktaya takılıp kalıyor, sohbet ilerlemiyor. Herkes konudan konuya atlarken o 2 saat aynı espride kalıyor ve bayıyor artık.

Yemek yemeye gidiyoruz, ben içecek söylüyorum, o ben içmicem diyo, sonra benim içeceğimi alıp yarısını içiyo. Tadına bakmak değil, gerçekten yarısını bitiriyor.

Sosyal medya ve grup davranışları da garip. Karma grupta sürekli müstehcen içerik paylaşıyor, dozunu ayarlayamıyor. Başka esprilere ve konuşmalara katılamadığı için oradan dikkat çekmeye çalışıyor, dalga geçtiklerinde de anlamıyor. Bir de kendi ilişki problemlerini, benim erkek arkadaşımın olduğu grubumuza yazıp benim erkek arkadaşımdan durumu yorumlamasını istiyor. Kötü niyetli yapmıyor bunu saflıktan yapıyor ama ben rahatsız olduğum için sevgilime gruba bakmamasını söyledim.

Genel olarak kötü niyetli biri değil ama:

Sınır bilmiyor
Ortam okumuyor
Doz ayarı yok
Duygusal olarak çok zayıf

Yani daha buraya sığmayacak o kadar garip davranışları var ki.
Eskiden bu kadar batmıyordu ama artık ciddi anlamda yorucu olmaya başladı. Eğlenceli tarafı var ama artık tahammül gerektiren tarafı daha ağır basıyor.

Çocukluk arkadaşımın tuhaf hareketleri?