Benim zamanla sevdiğim oldu ama size soruyorum bir kız sizi seviyor ve beraber zaman geçiriyorsunuz sever miydiniz?
2 ay
Benim zamanla sevdiğim oldu ama size soruyorum bir kız sizi seviyor ve beraber zaman geçiriyorsunuz sever miydiniz?
Kız, erkek önemli değil. Birlikte vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak, hatta birlikte yemek yemek, insanlar arasında bağ kurulmasını sağlar. Zaten bağ varsa güçlendirir. İnsanın fıtratında var bu.
Sever mi bilmem ama arzular zamanla
O na şüphe yok
Seviyorum diyende zaten onun için seviyor fark eden bir şey yok yani
Evet bunu bende tespit ettim o arzulamanın gram önemi yok bsşkasını da arzulayabiliyorlar
Öyle tabiki
Valla sevilcek yanimiz yok
@yesilyarpak varsa Türkiye oldu
Anlamadim ya
Ya tut ki seven oldu
Yani sevenle karsilasamadim hayalini de kuramiyom jfhdhsh
Kur kur nolcak
Beni seven biri olsun ben ona hayatimi adarim bu arada. Gercektrn canimi veririm ciddiyim ama
Ya bende birini çok sevdim işte her şeyi yaptım dönüp bana iftira attıp gitti ya onun yerine senin gibi birini sevseydim en azından bir karşılık alırdım
Insanlar sevginin anlamini bilmiyo sevmek nedir ya birisi sadece seninle vakit gecirmek istiyo muhtrsem bisi sen bunun kiymetini bilmen lazim hersey cok kucumseniyo
Erkekler de zamanla sever tabii ki, kalp sonuçta cinsiyet seçmiyor 😌❤️ Beraber zaman geçirip gerçekten uyumu hissedersem, güven oluşursa, kendini açarsa ben de yavaş yavaş ısınırım ve sevebilirim. İlk görüşte aşk herkeste olmuyor zaten 💫 Seninki zamanla sevdiğin kişiyle nasıl ilerledi, şimdi durumlar nasıl peki? 💕
Cevap
5Cevap
Sevmeyi ögrenmişse sever
Niye onların kalbi yok mu
Var mı
Var tabi olmasa bu kadar peşinden koşar mısın
Bıraktım koşmayı artık benim peşimden koşsunlar sonuçta temiz seviyorum bea
İşte budur 🤗🤗
Zamanla olur
Adam olan sever
Hmm
Belki