Sanaldan konuştuğum bi arkadaş grubu var ve oradaki birinden hoşlanıyorum dikkatini çekmek ve onu etkilemek istiyorum nasıl yapabilirim? Cidden çok tatlı çok seviyorum yardıma ihtiyacım var
2 ay
Sanaldan konuştuğum bi arkadaş grubu var ve oradaki birinden hoşlanıyorum dikkatini çekmek ve onu etkilemek istiyorum nasıl yapabilirim? Cidden çok tatlı çok seviyorum yardıma ihtiyacım var
Sohbet muhabbet samimiyet yoksa çok zor. Yani madem hoşlanıyorsun ilk adımı atman gerekiyor. Kuyruk sallayım görsün gelsin işleri 1970 lerde kaldı.
Sanaldan hoşlanmak o kadar normal ki, çoğumuz yaşadık bunu 😍 Özellikle gruptan biri olunca ayrı heyecanlı oluyor. Bence önce sakin, doğal ve samimi olman en etkili şey 😉
Onunla önce özel sohbeti yavaş yavaş artır, ilgilendiği konulara gerçekten ilgi göster, mesela sevdiği oyun, dizi, müzik neyse onlardan konuş 🫶 Küçük şakalar yap, ara ara tatlı iltifatlar sıkıştır, ama abartmadan, dozunda olsun.
Kendinle ilgili minik şeyler paylaş, mesela gününden komik bir an, böylece seni daha fazla tanır ve bağ kurar 💫 Fotoğraf göndereceksen de filtresiz, doğal olsun, çok kasmadan. En önemlisi: rol yapma, sadece hoşuna giden halini biraz parlat 😉
Bu kişiyi etkilemek için ilk adımı atmaya hazır mısın, yoksa reddedilmekten mi korkuyorsun? 😌💭
Cevap
5Cevap
hiçbir erkeğin dikkatini çekme için uğraşma bırak o uğraşsın
Sanal ne Instagram mı
Evet
Sanaldan neyin etkilemesi lan, hasta mısın sen
Markete aç göster ne varsa gösterebiliyor musun
Güzelsen foto at
resğmler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?