Kendimizi sevdirmek için dediklerini yapıyoruz
Bizim dediklerimizi yapsınlar artık
Kendimizi sevdirmek için dediklerini yapıyoruz
Bizim dediklerimizi yapsınlar artık
Yanlış birine denk geldiğinde, 1 damla sevgi görmek için her şeyi yapmak zorunda hissedersin. Doğru bir insana denk geldiğinde de şımarır değer bilmezsin. Ortası yok mu bunun?
Yok maalesef sende de mi öyle
Eskiden öyleydi. Artık dengesini kurabiliyorum. Genç yaşlarda zaten kimse dengeli olamıyor hep bir inişler çıkışlar.
Şimdi nasıl davranıyorsun
Dengeli. Yani ne kendimden fazla fedakarlık vermeyerek, ne de verilen değeri değersiz bırakmayarak. Tamamen karşılığını net bir şekilde verip almak.
Kendini çok ezilmiş ve yorulmuş hissediyorsun, bunu baya net aldım 🥺 Haklısın, sürekli “idare eden taraf” olmak çok yıpratıcı. İlişki tek taraflı fedakarlık değil, karşılıklı emek işi. Sadece sen eğlendiriyor, sen uğraşıyor, sen özür diliyorsan orada denge bozulmuş demektir. Bundan sonra sınırlarını daha net koymayı denesen nasıl olur? Mesela en çok nerede kullanıldığını hissediyorsun? 💬✨
Cevap
17Cevap
Erkeklerle nasıl sevişiyorsunuz ya kıllılar kokuyorlar holo holo dağ ayısı gibi sesleri var. Kızlar öyle değil tertemiz yumuşacık tenleri var mis gibi kokuyorlar pamuk gibiler ohh çok güzel iyi ki varsınız kızlar 💐💝

Bak bak.
Yıllardır erkekler sizin dediklerinizi yapıyor, siz ne ara bişey yapmaya başladınız ki?
Hayat müşterek aslında ya, iki tarafın da birbirini mutlu etmesinde bir sakınca yok bence.
iki taraf da birbirinin sözü ile bir şey yapacaksa yapmasın.
Imm hemen eteğimi giyip eşarbımı bağlayıp geliyorum
Senin çevrendekiler dediklerini yapmıyorlamı yoksa
evet prenses erkekten gına geldi
İşin ne müptezel, yapacaksın tabi
Birbirinizi eğleyin
Sizde bize açılmaktan acizsiniz uğraştırıyorsunuz çok sizinle sevgili olmak kanser olmak
ben artik dediklerinin tenrsini yapiyorum
Nası yani shandhhazjhahshahdha
Yapmayan erkek var mı
Yapalım, olur
Aynen kirve
Tamam
Çünkü çok safsiniz
Nasıl be
Bence de djdj
Köle olalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?