Yargılamayın ama adam gibi adam olanları bile başıboş gezen erkeklere benzetip onları kaybediyoruz ben böyle düşünüyorum ülkedeki feminizm anlayışına da çok karşıyım
3 ay
Yargılamayın ama adam gibi adam olanları bile başıboş gezen erkeklere benzetip onları kaybediyoruz ben böyle düşünüyorum ülkedeki feminizm anlayışına da çok karşıyım
Dengeler sürekli istismar ediliyor. İlişki tavsiyeleri içi boş amaç -sonuç görüşleriyle dolu. Ne erkekler denge kuruyor ne kadınlar. Sağlıklı düşünemeyen kız-erkek bireylerin ilişki adı altında ki toplum seviyesini düşürme şeysi. Açıkça konuşayım ne siz ne de biz sizle uğraşalım iyi geçinmenin yolunu bulamazsak bu bataklıkta beraber yok olup gideriz.
Yalnızca kadınlar için değil erkekler için de öyle genelde genelleme yapıyor insanlar tamam Evet kötüler çok ama gerçekten az da olsa iyi insanlar da var
Erkeklerin üstüne çok gitmenin altında çoğu zaman güvensizlik ve geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları yatıyor 💔 Biz korunmak isterken kontrolcü ve suçlayıcı olabiliyoruz. Bu da karşımızdakini yorup uzaklaştırıyor. Gerçek feminizm aslında saygı ve denge demek. Ne ezilen ne ezen taraf olmalı ❤️ İletişimi yumuşatmak ilişkileri güçlendirir 💫
Cevap
17Cevap
gelsinler çok da umurumda olmuyor.
Maalesef geçmiş travmaları karşılarına yeni çıkan kişiye de yansıtıyor prenses erkeklerde de var bu durum 😂
valla ya ondan sonra laf ediyorlar erkeklere
Benim sorularına bakıp düşünceleriniz paylaşırsanız mutlu olurum
Evet üzerimize gelmeyin lütfen. Iyi olanları da kaybetmeyin her erkek aynı değildir. Tıpkı her kızın aynı olmadığı gibi
Teşkkürler. Konuş kız.
❤
Yaptığınız hatayı çekiyorsunuz serseri erkek peşinde shshs
seviyoruz napalım
Beni de sevsene hshs
Var mı manita
yoook
Nedeğğn
Üzerinden inmiyorku hiç kızlar aşırı daralma yapiyorlar
kötünün erkegi kadini yok valla 😓
aynen oyleeee
Tm al hepsi senin olsun
al iste bi feminist daha ahsssbhh
bisexim ben
Ya feminizm mi🤮 cinsiyetçi hepsi
Feminizm diz çöktüğü günleride göreceğiz elbet🤣
O yüzde. Sevgili yapamıyoruz
he he abart aq
Çok haklısın
Doğru
Boşveriniz
Ne oluyor kızlar kendinize gelin lütfen..
Evet ya nedennnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?