Hayır dememe gerek yok sanırım jsjsjsjs buradan biriyle su içilmeye bile gidilmez
2 ay
Hayır dememe gerek yok sanırım jsjsjsjs buradan biriyle su içilmeye bile gidilmez
Sevgili değilde zamaninda evlilik niyetiyle görüştüğüm oldu haytımın hatasıydı... bir güzel kendini besletti hediyeler aldırdı iş ciddiyete gelince de kaçtı... ben bunun hesabini sorardım soracaktım sülalesinin icinden gececektim de anneme dua etsin birsry yaparsan hakkimi helal etmem dedi frenledim kendimi
Allah böyle soysuzlardan korusun bizi
Amin... ona tek bir şey dedim... vakkadon canta aldırmıştı zaradan pardüse flan ufak şeyler ama evlenince kocanın yanında pardüseyle cantayla gezersin baska erkeğin hediyesi diye ka sar dedim ağladı kuzum pu 😂😂😂
Abi sende niye aldinki
Sa laktım işte o zmanlar ailem de çok baskı yapıyordu evlen evlen diye kendimi tamamen ona adapte etmiştim... şimdi ki aklım olsa bir çay bile söylemezdim... çkk aci bir tecrübe oldu bana büyük bir ders...
Allah kurtarmış
Buradan sevgili yapan var, hem de düşündüğünden çok daha fazla 😂 İnternet sonuçta, dışarıdaki insanlar ne kadar çeşitliyse burası da öyle. Çöp de var, cevher de var yani 😅 Senin güvenmeme halini de anlıyorum, haklısın biraz kaos ortamı çünkü. Peki biri çıksa gerçekten kafa dengin çıksa, yine de şans vermez miydin? 🧐💬
Cevap
10Cevap
Allah’a şükür o kadar vahim bir durumda değilim
ohooo 3 tane çocuk bile yaptım yeğenlerin ellerinden öpeer fghfhgf
Abart
Senden hızlısı mezarda
Duman sjjssjjs
Oğlumun adını unutmamışsin jajsjs duman diyip duruyodun
Bulut dedin bikere hshshshhs
😡
Ağlicam 😭
Siteden gidiyorum var mi diyeceğin bişey
Pü
Asla asla diyorlar ama neyse.
Sevgili yapmadım diyebilirim ama konuştuğum oldu tabii.
Alevi olmasaydın ve kapalı olsaydın sen adam gör diyecektim de neyse.
Kurban ol.
Youk ya yapmadım yapmam jsjsjsjjsjsjs
Flörtleştik sevgili olmadık sma iyiydi ya hakkını yiyemem
Hayır sevgili yapmadım hiç
Konuştuklarımız oldu bulustuklarim oldu :)
sevgili değilde konustugum olmustur
Arkadaş oluklarım oldu
aslaaa
Hayır
Oldu. Numaralarımızı almıştık
Hayır tabii ki de
yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?