Ciddi ilişkisi olan evlenen falan olmuş mudur acaba , adminler daha iyi bilir belki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl3 kızla tanıştım buluştum ve ciddi söylüyorum hepsi harika anlatıyordu kendisini birisi ben kitap okuyan birisiyim felan diyordu neyse bi buluştum ne kitabı cahilin önde gideni fakir ayakkabısı felan delinmiş halen onu giyiyor neyse diyorum ayakkabı al kendine kız alkole para yatırıyor ve sevgili edinme amacıda bu içki alsın sigara alsın. Ikinci kız kafayı falcılarla bozmuş tipti buluştuğumuz gün bile falcıya gidip eski sevgilisine büyü yaptırmaya kalkıştı. Üçüncü ise dengesiz birisiydi sokaklarda garip garip bağırıyor ne istediğini bilmiyor felan oda alkol sigara ve seks için birde yemek yedirsin diye gelmiş ama diyelim gittik bir mekana bağırması çağırmasıyla kovulurduk. Anladım ki buradaki insanların %99.9'u bozuk durumda. Nasıl ülkemizdeki insanların %99.9'u cahil ve kötü niyetli insanlardan oluşmakta burasıda benzer. Instagram vs en azından fotoğrafları var videosu var anlıyorsun burada hiç bir şey anlaman imkansız. Özetle ya çok iyi tanıyarak buluşacaksın ya da uzak duracaksın. Evlenenlere gelirsek 3 5 tane evlenen duydum ne kadar doğru yanlış bilmiyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Sonuncu iyiydi, tek gecelik çakıp geçerdin, bir yerde yemek yemene gerek yok otele sipariş gelsin. Bakkal bile kurye artık 😅 ben yaşadım öyle tek gecelik ilişki ama burada değil. Badoo daydı 😊
Soran1 yılOhaaaa inanılmaz tipler
- 1 yıl
Büyücü hariç diğerleriyle skp tekmeyi basmak için olurdum
- 1 yıl
@MuhammedAslan16 aynen bende öyle. Büyücü ile takıldım. Düzenli pompa yaptım. Sonra ayrılınca bana da büyü yaptı kuzum
En İyi Cevaplar
1 yılKusursuz birini aramıyorum ama yürütemeyeceğimi düşündüğüm için kimseyle sevgili olmadım buradan. Benden çok hoşlanan ve kendi tabiriyle aşık olanlar oldu. Yazdıklarım, düşüncelerim, hayata bakışım, sesim ve dış görünüşümden aşırı etkilendiklerini söylemişlerdi. Yine de aradığım kişi onlardan biri değildi. Flört olarak geçmişte kalmış oldular sadece. Hiçbiriyle yürümezdi çünkü yeterince zeki değillerdi.
06 Yorumla
Soran1 yılHmm zeka önemli bir kriter tabi sapyoseksueller için özellikle 😅
- 1 yıl
Sadece zekaya aşık olan biri değilim ama zeka seviyemiz yakın olmayınca iletişim kuramıyoruz. Empati yapamıyor karşı taraf.
Soran1 yılSen çok mu zekisin peki bu zekayı neyle olcebilirim merak ettim kriterin nedir (sorum ciddi)
- 1 yıl
Sohbet ederken belli oluyor genelde. Hayata bakış şekilleri, güldüğü şeyler, anlatılanı kavrama, kendi düşüncelerini anlatabilme, empati yeteneği...
Soran1 yılTamamdır anladım teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlenenler oldu! 😅
Benim buradan kız arkadaşım vardı, dört senem çöp oldu! 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir! 😅
İnsan her yerde insandır, insansa! 😅017 Yorumla
Soran1 yılÇöp mü oldu 🥲 eyvah eyvah
- 1 yıl
Evet, son anda sattı beni. Ailesi istemedi, uzak mesafe vs vs. Bitti. Aslında kaçır dedi ama annesi üç kez ameliyat olmuştu taburcu olmadı kıyamadım annesi bu haldeyken konuş ailenle olmazsa kaçırırım dedim 😅30 saat uykusuz kalmıştım 10 saati araba kullandım 1000 km 😅akşam iyi konuştular sabah kötü konuştu ailesi...
* yaptılar
Soran1 yılYaaa çok üzüldüm çok. Hakkınızda hayırlısı olsun , güzel anıları düşün çöp değildir hicbirisi
- 1 yıl
Allah razı olsun sağol. 🌸
1 senedir çalışmıyordum, 2 hafta oldu yeni iş başı yaptım daha çalışmaya başladım. 😅
Güzel anı mı kalır ki 😅pek güzel anı da yok anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 😅hep özür dilerdi telafi edeceğim derdi her gün öldürürdü ama yine de seviyordum 😅ağzıma sıçtı 😅çok acıttı ağlattı kaç kere 😅
Sabrettim sabrettim 😅çöp oldu ihanet olduğu vakit anı kalmaz hepsinin canı cehenneme 😅
Soran1 yılOooo ben sadece aile durumu sanmıştım , ihanetin affı olmaz tabi ona birinden diyemem. Geçmiş olsun diyelim , tatsız ama bu da tecrübedir
- 1 yıl
Çokça şey oldu. 😅
Sağ ol 😅
Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Soran1 yılTeşekkürler iyi geceler
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah
- 1 yıl
Bak orası da var doğru, zaten çevremde herkes öyle diyor şükret kurtulmuşsun diyor ama ben onun her halini seviyordum her şeyiyle seviyordum canı sağolsun
- 1 yıl
Bazen her sevdiğimize kavuşamayız. Bizim için hayırlı olsaydı, böyle olmazdı. Emin ol Gayb Yaradanımdandır. En hayırlısını bizden bile daha iyi bilen tek zat O'dur. Belki bir araya gelseydiniz ileride çok daha kötü olaylar olacaktı. Aileler yine razı gelmeyecekti, şiddetli geçim sıkıntıları yaşayacaktınız, sevdiğin insan yasak aşkın hevesini alınca yine seni terk edecekti. Belki o kadar evlilikten sonra boşanmaya kadar gidecektiniz. Yaradanımın nelere engel olduğunu gör.
- 1 yıl
Bak o daha kötü olurdu 😅bir sene çalışmadım, içeriye girdim çokça yeni yeni başlıyorum o zaman daha da kötü olurdum. 😅Allah korusun bunun acısı bile geçmiyor kanıyor
- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum kardeşim maşaAllah sana
- 1 yıl
Amin inşaAllah tüm iyilerin iyi kalplilerin olsun kardeşim 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Olmaz mı ya, aşkın yolu bazen buralardan geçer işte! Bence hayatın sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak lazım. İletişim kurmak, samimi olmak ve zamanı doğru değerlendirmek önemli. Kim bilir, belki de burası birilerinin aşk hikayesi için ilk adım olmuş 🥰. Sen nasıl düşünüyorsun, buradan tanışılan biriyle ciddi bir ilişki yaşamak mümkün mü sence? 😏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılburadan sevgili olunmaz
11 Yorumla
Soran1 yılBarisim bu işler nasip kısmet bazen oluyor oğluşum ;)
sevgili değilde bir kaç tane kaliteli insanla tanıştım onlar daha önemli sevgiliden.
12 Yorumla
Soran1 yılTakdir ettim burası çöp demekle olmuyor tanıyınca sohbeti hoş insanlar var gerçekten , teşekkür ederim bu yoruma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılolabilir neden olmasin ki yillar once msn denen bir platform vardi orada olmustu birkac kiz arkadasim ustelik reele de tasimistik hepsiyle o yuzden olmaz diyemem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bana bu amaçla yazanların hepsinin trol olduğunu iyi biliyorum ben de anladıkları dilden trol yaparak eğleniyorum sonra beni kandırdıklarını sanıyorlar ama kendileri boşa zamanlarını harcıyorlar yazık 😂
03 Yorumla
Soran1 yılOğlum yazık la insanların duygularıyla oynamayın
1 yılDaha geçen bir aptalla mesajlaşiyordum aynı şehirde olmamıza rağmen köpek gibi kaçtı benden Allah'ın belası yaratık burdan bir b0k olmaz yakında bende kapatır giderim
12 Yorumla
Soran1 yılKimseyi yargilayamiyorum artık
- 1 yıl
Burada sevgili bulana helal olsun. Zor kanki. İnstadan daha kolay bulursun emin ol. Faceden daha kolay bulursun. Online oyundan bile bulursun. Facebook'ta okey oyunda bulursun. Tangoda badoo da bulursun. Burası ne ya. Boş insan bulursun anca bunun gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmuştu. Buluyorlar da. Her türlü insan var. Uyumlu olanlar mutlaka denk gelir.
Bende buluşmuştum birileri ile zamanında.10 Yorumla
1 yılDaha önce burdan sevgilim oldu ama ben onu başka bir yerden tanıyordum nickini görünce anladım o kişi olduğunu ve mesaj attım. Sonra sevgili olduk tam 3 kere 🤣ciddi ilişkiydi yani benimle evlenmeyi düşünüyordu
04 Yorumla- 1 yıl
Tam üç kere ne? Güldün? Pompa mı yaptınız mı? Üç kere yaptınız mı? Ooohh
- 1 yıl
Başka yerde tanıyordum dedin, nerden tanıyordun?
- 1 yıl
Ne yapması ya 3 kere ayrılıp barıştık dedim ne kadar sapıksiniz
- 1 yıl
kusura bakma ya okudum gülücük atınca yorumda aklıma o iş geldi😅
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenip gerçek resmini paylaşanlar bile olmuştu... Sorudaki detaylı yazıyı okumasam, evlendiği üyeyi etiketlemese ve gerçek resmini de soruya koymasa fake soru der geçerdim ama hiç de öyle değildi...
12 Yorumla
Soran1 yılÇok eskiden ben de öyle bir resim gormustum sogut ağacı altında bir çift fotoğrafı , umarım hala evli ve mutlulardir
Cevap sahibi1 yılİNSAN gibi samimi iletişim kurunca her şey mümkün olabiliyor ama maalesef sosyal medyaları ülkemizde çoğu kullanıcı iletişim - sohbet - tanışmak için değil; sataşmak - laf sokmak - kavga etmek - insanları işletmek için kullanıyor😒
Oysa bu tarz uygulamalarla başlayan tanışma ve sohbetlerin devamı sosyal bir mekanda yüz yüze yapılsa bu hepimiz için faydalı olurdu🤷♂️ GERÇEK anlamda...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim olmadı. Sosyql medyadan manita zaten çok mantıklı bir şey değil. Face to face candır. Gidip asılcan. Muhabbet edicen. Öylesi hem daha keyifli😄
14 Yorumla
Soran1 yılHahshshsh günümüz ilişkileri biraz sosyal yürüyor ama yürümüyor işte
- 1 yıl
Ya ben bi uygulamaya takıldım. Beni üç kişi beğendi. İkisi travesti çıktı. Biri yazmadı. Bir sonraki gün yine üç kişi beğendi biri faturamı öde dedi, biri kontör at dedi, diğeri de muhabbetin en keyifli yerinde altı yaşında bir kızım var boşanma aşamasındayım dedi. Valla bence çok riskli ve tatsız yani 😄
Soran1 yılOha abi en saçmaları da sana gelmiş dhdjfj
- 1 yıl
Nasip 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBuradan sevgili olan kişi sayısı çok, evlenenleri de duymuştum ama hala evliler mi vs o kadarını bilmiyorum. Genel kitle sıkıntılı olsa da iyi, normal insanlarda var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmuştur galiba. İnsan her yerde insan en nihayetinde. Sadece kişiden kişiye değişiyor. Ama gerçekte olsa sosyal medyada olsa varacağın sonuç kısmetin neyse oraya çıkıyor.
00 Yorumla
1 yılBurdan kimseyle ciddi hiçbir şey olmaz öyle eğlencesine sohbet edecek biri belki ama dahası yok
10 Yorumla
1 yılhoşlandığım biri vardı malesefki ergenliğime veriyorum
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşünme bazen yine olsa yine yapardım dersin 😅
- 1 yıl
şu an olsa s yazsa engellerim
Soran1 yılBüyük konuşma kank her şey oluyor bu hayatta
- 1 yıl
doğru diyosun onuda yaparım kesin allah beni kahretmesin of
Soran1 yılAhahahaj sesli güldüm 🤣 kanki sen ben olabilir misin fjfjf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgili olan olmuştur ciddi sanmıyorum ama ya burdan ciddi düsünemezsin hepsi fake sahte
12 Yorumla
Soran1 yılNe biliim belki denk gelmiştir insanlar özelden çok konuşuyor güvenmiş olmuşlardır
- 1 yıl
Hepsi demeyelim lutfen
Gizli Üye(25-29)1 yılYa burdaki erkekler ya evli çıkıyor ya da sevgilileri var. Bunu 2 kere yaşadım. Artık kimseye güvenmiyorum burdan
23 Yorumla
Soran1 yılBaşa gelene bak abi oha evli evli napiyosunuz
Cevap sahibi1 yılYok ben evli birileriyle konuşmadım. Yani bu şekilde birini tanıdım sonradan evli olduğunu öğrendim. Evli olduğunu öğrenince bitirdim. Ama evli erkekler çok burada. Çoğu kız bu durumu yaşamıştır
Soran1 yılYok sen ne yaptın demedim kanki evli olanların ne işi var demeye çalışıyordum. Utanmazlar hem evdekini hem eldekini oyaliuorlar 😡
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBurdan sevgili işleri boş. Ha tanışır tanışmaz buluşursanız ozaman olur. Yoksa diğer türlüsü hayal dünyası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet hemde bir sürü 👍
Burasını tanışma amaçlı kullanılıp reelde görüşüp anlaşıp evleniyor insanlar. Sadece buradan değil sosyal medya kullananlar genel olarak tanışıp sonra duruma göre hareket ediyor.
00 Yorumla
1 yılBen bu sitede öylesine takılıyorum. Ama gerçekten düzgün biri çıkarsa tim tası tarağı toplar giderim. Her şeyi geride bırakırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılCiddi konuştuğum vardı sevgili olmuştum. Çok eskiden.
02 Yorumla
Soran1 yılAşka diye b@ka battığımız oluyor bazen dhdjfj
- 1 yıl
Yani ihtimaller dahilinde. Ama ona göre konum al aradığın aşk ise.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenen oldu evet benimde birkaç ciddi ilişkim olmuştu
04 Yorumla
Soran1 yılMasallah bulan bulana…
- 1 yıl
Çoğu kişinin siteye üye olma amacı zaten manita bulmak çokta şaşırmamak lazım
Soran1 yılBen boş geyik yapıyorum ya ama çıkabilir de hani şaşırmam
- 1 yıl
Ummadığın yerde çıkıyor zaten 😂
Burada gönlümüzü kapdırdığımız, hatun sayısı 1 elin parmağını geçmez
03 Yorumla
Soran1 yılYine de olmuş demek ki
Soran1 yılYok kardeşim inandım tamam yeminsiz de olur 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. çok ciddi olan pek olmadı 12 senedir burdayım evleneni hiç duymadım ama buluşup sevişen olmuş
02 Yorumla
Soran1 yılBuluşup sevismek mi 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMuhakkak vardır insan her yerde insan yeterli düzgün niyet olsun.
10 Yorumla
1 yılHiç bir sosyal medya platformunda evlilik değil flörtleşme bile mantıklı değil bence 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Bulmak istemedim. Burası kafa dagitmalik. Hem burada her tür insan var, iyisi denk gelmez zaten
00 YorumlaBurdan sevgili olmam ya büyük konuşmayayım da
01 Yorumla- 1 yıl
Kader kismet ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burdanmı 😂😂😂 güvenme kimseye dalgana bak yoluna bak 😂😂😂
00 Yorumlagünümüz teknoloji , ateş yakıp duman ile haberleşme olmucana göre?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaha buraya düşen ya asosyal ya da tipsizdir sende öyle olduğun için sende düş
02 Yorumla
Soran1 yılSen de tipsizsin yani?
Cevap sahibi1 yılBen buraya düşmüyorumki düşseydim burdan arardım real hayatta bulduğum için tipim gayet güzel jfhf
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk sevgilim burdan oldu ama reele gecemedik. Görüntülü vs hep konuştuk da askere gidince stres beni yordu ayrılmak zorunda kaldık
00 Yorumla
1 yılSevgili değil de gerçekten kaliteli hayatıma birçok anlam katan birkaç kişi oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAman aman Allah korusun
Buradaki kadınların %99 u ruh hastası psikolojik sorunlu 😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet buldum bulmaz olaydım kadın evli çıktı üstelik kocası asker
10 YorumlaOlmuş olabilir nasibin nerden geleceği belli olmaz ama sosyal medya ilişkileri maalesef ki pek yürümüyor reelde tanıma fırsatı da çok denk gelmiyor bu işlerin şans olduğunu düşünüyorum
13 Yorumla- 1 yıl
@Deniz3406 bldun mu sen
- 1 yıl
arasan bulurusun
Gizli Üye(18-24)1 yılHe canım hemde 10 tane buldum hepsiyle görüşüyorum 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet benim buradan tanıştığım arkadaş oldugum bir insan evlendi çok da mutlu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum burada olanlar birilerinin başına kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet oldu. uzun soluklu ilişkim de oldu. cok da güzeldi
00 YorumlaBen buldum görüştüm 3 yıl boyunca çok temiz bir insandı ama mesafeler araya girdi yürütrmedik
11 Yorumla
Soran1 yılBuranin en büyük sorunu mesafe
Buradan sevgili olduguna memnun olan bir kisi bile olacagini sanmiyorum
116 Yorumla- 1 yıl
Neden?
Soran1 yılBenim bir kez olmuştu yıllar önce kendisinden ayrıldığıma pişmanım benden sonraki sevgilisiyle evlendi üzülüyorum onu gördükçe biz olabilirdik evlenen
- 1 yıl
@Red_Black71 burada ki kisilerin cogunlugunun derdi baska durumlar cogu farkli fanteziler icin burada cogu fb iliskileri duzgun olanlarda zaten sevgiliyi boyle yerlerden bulmaz o sebepten bi kere bile denemis olan biri bu durumdan cok pisman olmustur ben gibi
Soran1 yılOnu bilmiyorum hiç sormadım
- 1 yıl
Burası neyse dısarısı da aynı
- 1 yıl
@Red_Black71 degil burada gercekten asiri derecede ahlaki yonden pek kabul gormeyecek kisilerin var oldugunu dusunuyorum burada bulunmalarinin sebebide o konuda bilgi edinebilmek veya kendilerine arkadas edinebilmek ya da aradigini bulabilmek normal insanlarda yok degil ama soyledigim gibi genelde boyle yerlerden birileriyle tanismazlar
- 1 yıl
@Bttyy22 nabcaz
- 1 yıl
Senin sevgilin var mı
- 1 yıl
@Red_Black71 neyi napacaksın? Hayır yok
- 1 yıl
İmrenmiyor musun
Soran1 yıl@Red_Black71 galiba bir arkadaşlığa vesile oldummmm yuppiyyy
- 1 yıl
@Red_Black71 hayir boyle iyi
Soran1 yılArv beybim
1 yılAdam kaldı mı buradan bulalım erkekler içinde kadın kaldı mı 🥲
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar sevgiliyiz her şey çok güzel görüşeceğiz yakında 😌
26 Yorumla
Soran1 yılHayırlısı olsun, buluşma sonrası da yazsana bakalım nasıl geçmiş merak ettim iyi veya kötü yazman yeterli detay bilmemize gerek yok 😄
Cevap sahibi1 yılŞu an telefonda konuşuyoruz. Sosyal medyada ekleştik. İşte buluşma da iyi geçerse yazarım yine 😊
Cevap sahibi1 yılSağol bu arada 😄
Soran1 yılAyyy böyle heyecanları unuttummmm ( Neyse şimdi kaptırmak yok kızım bu aralar detokstayiz )
Cevap sahibi1 yılİçini kıpır kıpır yapan biri varsa o detoks yalan olur 🙃
Soran1 yılŞimdi olmadığı için böyle boş salliyom işte kanki aldırma bana 😂
Evlenmek değil ama onun dışında beklentilerine cevap alan illa ki vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAteşimi al diyor işte anlasana
02 Yorumla
Soran1 yılKim ne diyo
- 1 yıl
O diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
1 yılArıyorum hâlâ bulamadım
02 Yorumla
Soran1 yılArayan bulur illa ki bulur
- 1 yıl
İri diri g. tlüye denk gelmedim
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Evet var ama ayrıyız. d şu an
02 Yorumla
Soran1 yılYaa üzücü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin bulan oldu da sevgi bulan 🤔...
01 Yorumla
Soran1 yılHobaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evlenen oldu evleneen
02 Yorumla
Soran1 yılHey gidi hey diyosunnn
1 yılEvlenmek mi istiyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılYok şimdilik öyle bir niyetim 😂
- 1 yıl
Aaa beni oyalama
Soran1 yılTamam kardeş devam et
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Evlenen bir fenomen vardı hatırlamıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAaaa var demek ki
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim sevgilim oldu ama öyle ileriye gitmedi tabi ama evlenenler olduğunu duymuştum
012 Yorumla
Soran1 yılEvet yorumlardan anladığımıza göre evlenen bile olmus
Cevap sahibi1 yılŞaşırmış gibisin
Soran1 yılSasirmadim ama beklediğimden çok çıktı
Cevap sahibi1 yılBende seni istemeye geleyim 🙂
Soran1 yılTeşekkürler ben yalnız çok iyiyim şimdilik
Cevap sahibi1 yılŞakada yapilmiyo 🙂 biri seni fena üzmüş yalnız
Soran1 yılÜzüldüm defalarca kırıldım o yüzden yalnızlığa adapte olmaya çalışıyorum kimse dokunmasın bu aralar 😂😂
Cevap sahibi1 yılTek başına rahatça mızmızlan eve kimseye rahatsızlık verme 🙂
Soran1 yılSessizce oturuyom yerimde
Cevap sahibi1 yılSana gıcıklık olsun diye her an yanında olcam yalnız birakmıcam alışma 🙂
Soran1 yılHahahah pekiii
Cevap sahibi1 yıl😉🙂
Olmus evlenende olmus bizene
01 Yorumla
Soran1 yılSordum sadece allala
1 yılSevgili değil de fckbody gibi uejs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılSapıklar içinde koca alan var helal olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılEvet evlenen var diye biliyorum
00 Yorumla Cok az olmustur hem sanal iliski cok sacma
08 Yorumla
1 yılevlenenler varr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılOlmuştur belki bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılYok beee nerde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. evlenenler bile vardır
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!