Eşimin geçmişte neler yaşadığını yeni yeni anladım. bana belli etmemek için bazı şeyleri yalan söylemiş ne yapacağım?

Şimdi beni yargılamak sizin için kolay ancak hayatımda ilk kez bi kızla sevgili olup evlendim. O kıza kadar hiiç bi kız yüzüme bakmamıştı. Esnetik operasyon bile geçirdim son çare. Ben de napacağımı bilemeden onunla tanışınca ayaklarım yerden kesilircesine ona bağlandım. İlişkimiz zaman içinde evliliğe gitti. Bu durumda onunla ilgili bazı şeyleri kurcalamamıştım. Şimdi bana karşı çok ilgili şevkatli fakat bana yalan söylediği malum konuları düşündükçe ve onunla ilgili olarak kafamda kurduğum temiz kız imajından uzaklaştıkça ona belli etmeden ondan soğuduğumu fark ettim. İşin kötü tarafı o bana daha da bağlandı. Ayrılmak istesem ne diyeceğim bilmiyorum. Fakat kendimi geçen başka bi kıza bakarken buldum. Böyle eşim yokmuş gibi. O zaman anladım benim için o çoktan bitmiş. Gel gelelim ailelere durumu açıklamakta zor. Gerçekten iyi öneri verecekseniz verin. Aksi taktirde ne alayınızı ne de kafa ütülemenizi kaldırabileceğim.

Eşimin geçmişte neler yaşadığını yeni yeni anladım. bana belli etmemek için bazı şeyleri yalan söylemiş ne yapacağım?