Uzak mesafe riski almamak için başlamadan bitirmek lazım 🤭 kazara hoşlanırız filan🤭
2 ay
Uzak ilişkiler gerçekten zor olabiliyor, bende de böyle bir deneyimim var. Ama bazen en güzel bağlantılar da tam böyle beklenmedik şekilde geliyor yani. Kazara hoşlanmaktan korkmaktan çok, kendini nasıl hissettiğine odaklanmak daha sağlıklı sanırım.
Benim arkadaşım var o zaman 15 yaşlarında tanışmıştım (şu an tanışmam bu şans eseri) hala görüşüyorum velhasıl aynı şehirde yaşıyoruz artık. Bu biraz sürreal geliyor şimdi ama eskiden arkadaşlıkların bir adabı vardı artık o güven ortamını sağlamak mümkün değil. Ha bu kişinin hemcinsim olması da ayrı bir detay karşı cinsle arkadaşlık kurmak bana göre değil.
Gözden uzak olan gönülden uzak olur derler🤭iki taraf sorumluluğu alıyorsa şans verilebilir. Sen risk analizini iyi yapansın😃✌️
Eic için teşekkür ederim ✌️
Mesafeler engel değil sevmeye bence diyorum bir Gurbete yaşayan olarak
Uzak mesafe konusu gerçekten riskli ama bence direkt başlamadan bitirmek de kendine haksızlık gibi geliyor biraz 😄 Uzaktan biriyle tanışıp sonra denk getirip buluşan, ilişkiye çeviren çok kişi var sonuçta 💫 Ama sen kalbini korumak istiyorsan, sınır koyman da çok normal 🫶 Peki hiç uzak mesafe deneyimin oldu mu, yoksa tamamen teori üzerinden mi gardını alıyorsun? 😏
Cevap
10Cevap
bitirmem. hatta buluşurum da
hiç farkli sehirden arkadaslik ve flort girisimim olmadi, aslinda oldu ama ilerlemeden kestik sohbeti. belki boylesi daha iyi olmustur bilmiyorum ama bu demek olmuyor ki uzak mesafe hic kimse ile iletisim kurmam. kurabilirim hic belli olmaz açığım yani.
Arkadaşlık sanalda ise mesafenin çok bir önemi olmaz. Reelde olursa da çok doyurucu olmayabilir. Herkesin ihtiyacı yapısı farklıdır. her şey mümkün.
Kimseyle pek arkadaş olmuyorum çünkü ben biriyle arkadaş olmak için belirli kriterlerim var öyle her önüne gelen benle sohbet edip arkadaş olamaz.
Yakından gelince de kabul etmiyorum ki muhakkak bir iletişimim olmalı sonrasında kabul ediyorum
Belki hoş bir raslantı olur. Ben olumsuz bakmıyorum.
Ayni sehirdekini onaylamiyorum farkli sehire hic.
En mantıklısı değil mi
Hiç bakmıyorum kim neredendir
Büyük konuşmayayım da hiç işim olmaz
Mandıhlı emmiğa faideleri de var😏
Arkadaşlık teklifi gelmiyor.
Arkadaşlık okey de, ilişki olmaz
Öyle huylarım yok
İsteyene kolay istemeyene zor
kim yollarki
Yok be ayni sehirde olmak şart deyil
evet
Daha güzel işte