Her tartışmada eski kocasına nefret ediyorum, tiksiniyorum senden diyor. 5 sene oldu boşanalı. Bu zaman zarfında bir de ilişkisi olmuş. Arada onunla görüşmek zorunda da kalıyorum ailevi nedenlerden dolayı. Hatta birkaç kere özel anlar da yaşadık. Tartışmalarımızda evliyken de benim sinirli olmam nedeniyle onu kırdığımı üzdüğümü söyler. Ben kabul ediyorum, sinirlendiğim zaman kendimi tutamam. Ama aynı zamanda belki de bu dünyadaki en saf insanlardan biriyimdir. Bana bu kadını çözebilecek bir yol gösterilse her şeyi yapardım onu anlamak için. Evliliğin başından beri ailemle yaşadığı sorunlarda benim ailemin tarafını tuttuğumu onu dışladığımı söyler. 5 sene evli kaldık. Benimkiler 2 kere evime geldiler. Akşamları aramazlardı. Huzurumuz bozulmasın diye. Bir dertleri varsa gündüz konuşurduk. Asla bana yuvanı yık bu kadınla yaşama demediler. Bir gün arabada annemi aramak zorunda kaldım. Zaten gergindik bir nedenden dolayı, anne dedim yoldayım ben ararım seni dedim kapattım. Ben annecim demişim ki anneme hiç annecim deme huyum yoktur. Karıma vermediğim sevgimi aileme vermişim. 5 sene bu ve benzer şekilde geçti.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer