Aynısını yaşadım 3 yıl boyunca. O kadar pişmanım ki keşke o yaşlarımda bana daha çok değer veren birini secseydim. belki şimdiye her şey farklı olurdu o yüzden ayril
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
yaşadım aşamadım. iki taraf çabalarsa olur, sen yinede aşabilene sor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Çözülür neden olmasın ama bunun için çaba sarfetmek şart tabi değecekse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Aynısını yaşadım 3 yıl boyunca. O kadar pişmanım ki keşke o yaşlarımda bana daha çok değer veren birini secseydim. belki şimdiye her şey farklı olurdu o yüzden ayril
yaşadım aşamadım. iki taraf çabalarsa olur, sen yinede aşabilene sor
Çözülür neden olmasın ama bunun için çaba sarfetmek şart tabi değecekse
Bizim ilişkide bqştan beri vardı duygularım umrunda değildi sorunlarımızı diyordum büyütüyowun diyodu en won dqyanqmadım artık ayrıldım 3 ay olck
Evet çözülür. Neden çözülmesin ki aradaki bağ güçlü ise
Çözülmez ilişki dediğin şey fedakarlıklar üzerine kurulan menfaat savaşı gibi bir şey anlatamadım anlayın siz. Gerçi anlayan olsa haberimiz olurdu
İletişim olmazsa çözülmez
Çözülebilir diye düşünüyorum. Kişilerin buna istekli olması lazim
İki tarafın da karşılıklı olarak anlayışlı olması lazım ama günümüzde iki tarafta inatçı olunca iletişim problemi oluyor ve çözülmüyor
Iletisimi iki tarafinda istemesi lazim yani birbirini anlamaya calismasi lazim. Ayni frekansta degilseniz maalesef zor… yorar seni zamanla..
Anlattığın kişiyi değiştir anlayansın bul. Bu tarz şeyler bana sevgi eksikliğindenmiş gibi geliyor
Çözülebilir tabi ama taraflarında çözmek istiyor olması lazım, bir taraf istemiyorsa istediğin kadar iletişim kur nafile
Yaşadım ve ben üsteledikçe o aynı davranışı arttırdı. Ya bitir tamamen ilişkiyi ya da konuşmaya çalışma kendi haline bırak
Anlamak isteyen anlar diye düşünüyorum. Baxen iki tarafın karakteri farklı oluyor kimyası uyuşmuyor kabullenmek lazım
Karşındakinin ilgi alanına girip iletişim kurmaya çalış. İletişim kurmuyorsa seninle de at gitsin iletişimsiz ilerlemez hiçbir şey
İlişkinin nasıl başladığını ve nasıl devam ettiği önemli ilk başlangıçta bi ilişki zaten kendini brlli ediyor
Dinlemiyorsa ilgilenmiyorsa sessiz ama bi o kadar da yüksek sesle bağırmanı duymuyorsa böyle bi durumu aşmaya gerek yok zaten
Karşıdaki insanı ilk önce anlamak gerek. Muhtemelen seni anlamak istemiyor. Bunun için bir uzmana gorunmeniz sağlıklı olur.
Yaşadık, düzelmedi ayrıldım. Baştan iletişim sorunu yaşadığım ilişkiye başlamam bile artık. Aşılacak bir şey değil karşı taraf istemedikçe olmuyor.
Hayatın acı itirafı diyerek başlasam yanlış olmaz maalesef bu konu hep var ve hemen hemen her ailede bu durum söz konusu
Çözüm ağırlıklı dertleşmek iyi gelebilir belki ama bazende bu ilişki daha da ilerlemeden bitirmek daha mantıklı.
Mamutlar bile bilebirinin sözlerini kesmeden dinleyebiliyor. Ama gerçeği çarpıtarak anlatanan birnin de sözü pem dinlenmez onu da diyim😉
Seni dinlemeyen sahip çıkmayan biriyle çıkmak iyi bir şey mi bence uzak dur yaklaşma seni seven senin sözünü dinleyen sana sahip çıkan biriyle ol
Karşı taraf anlayış göstermiyorsa bi lafı bin kere söylemek zorunda kalıyorsan bence o ilişkiyi bırak gitsin
Dinlemek herşeyden önce karşındakini sabırla sonuna kadar dinlemek gerekir her ikiniz içinde geçerli bi durum
Aynı şekilde kaç sene oldu hala yok o yüzden bende anlatmaktan vazgeçtim kendisi anlatırsa da ben dinlemiyorum ☺️
İletişim kuramadığım bir ilişkide bulunmazdım ben. Daha önce ilişkim olmadı ama arkadaşlık ilişkilerimde böyleyim.
Harika, bir cinsellik le 😇 yanında biraz, viski ya da , sarap, da varsa tamam konu çözülmüş demek dir
2 taraf kötü olumsuz yönlerini saygılı şekilde sevgi gösterip sevdikleri aktiviteye yönelirseler o zaman problemeri çözer ve mutlu olurlar
Eğer ilişkinin başlarında böyleyse zamanla belki çözülür ama zaman geçmesine rağmen anlasamiyorsaniz çöpe atın gitsin
Her şeyin nasıl başlarsa öyle devam edeceği düşüncesi yanlıştır ama bu şekilde iletişim sonrasında toksik ilişkileri beraberinde getirecektir.
Seçenek olunca iletisim problem oluyor yoksa kim telefona bakmadan durabiliyorki isteyen her sekilde ulaşır yazar arar.
çözülmez maalesef ki. ayrılmak doğru olur
Ikı tarafta anlasmak ısteyınce samanlik seyran oluyor..
Anlamak istese sen ilk anlattığında anlardı zaten, demekki bunu tercih etmiş diye düşünüyorum
Bencede 😊👍
anlamayan insanla vakit kaybetmem hiçbir zaman anlamıycak çünkü
Aşılması için karşı tarafın bunun değişmesini istemesi lazım yoksa tabii aşılır
Kesinlikle👏
Bence çözülmez ilk konuştuğun zamanlar nasılsan ondan sonra da hep böyle gider
Çok zor bir olasılık. İki tarafında hazır olması lazım bu sürece.
Anlasamadığın ilişkide olmak cok kotu bir sey ayrıl derim
İlgilenmiyorsa ayrıl gitsin ne diye zorlıyorsun zaten seven insan seni anlamak için çabagöaterir
Çözülebilir aşılır ancak karşılıklı anlayış olacak
Kesinlikle karşılıklı ilişki kurulduğunda asinmayan bir konu yok
Karşılıklı diyalog ve empati yeteneği varsa gayet rahat çözülür
Evet çözülebilir iki tarafında anlayışına bağlı olarak
Sana yapılan sana değil, yapanın kaderine yazılır bu hic şaşmaz
bu konuda ilişki terapisi almak en mantıklısı
Çözülür empati yaparak karşındakini anlamaya çalışarak
Bunu yaşadığım insanlarla genelde ayrılırım laf anlatmakla ugrasamam
O çözmeye uğraşmıyosa sen kendini yorma bile
bunun için partnerinde uyumlu ve eleştiriye açık olması gerekli
Aynı sorun bendede var çözülmüyor çünkü karşı taraf umursamıyor
Cözülmez bence cünkü kimsenin birbirini taktığı yok
Anlayasin dinleme cözüm odakli olmadigin zaman iliskide o iliskiden daha olmaz birsey
Olmuyorsa olmuyor arkadaşlar iletişim falan filan hikaye hepsi
Kaç yıldır evlisiniz ve genellikle hangi konu üzerinde anlaşamıyorsunuz
seven insan anlamaya çalışır çözmeye çalışır isteyen yapar hiç unutma
Aşamazsın bir süre üzerine düşme gerekirse mesafe koy o kendi isteyecek bir süre sonra
Bence doğru iletişimle her türlü sorun çözülür, aldatma dışında.
Bende en son ilişkim de böyleydim sonun da ayrıldık