Bana göre ilişkide abartı, sevginin ilgi olmaktan çıkıp baskıya dönüştüğü yerde başlıyor. Sürekli hesap sormak, her an nerede olduğunu bilmek istemek, arkadaş çevrene karışmak, nefes alanını daraltmak ve bunu aşk diye sunmak direkt yok artık dedirtiyor. Bir de en ufak meselede olay büyütmek, tripten iletişimi kesmek çok yorucu geliyor. Sevgi insanı sarmalı ama boğmamalı, sınır tam olarak burada başlıyor.
Bence abartı sınırı, sevginin kontrolcü bir hal aldığında başlıyor. Günde 50 mesaj veya her yere gitme zorlaması, kişisel alanı ihlal ediyor. Bende de bu yaşandığında 'yok artık' derim açıkçası.
Bence abartı sınırı, hayatının merkezine sadece ilişkiyi koymaya başladığın yer 💥 Günde 50 mesaj atması sorun değil, nefes aldırıyorsa sorun orada. Her yere beraber gitmek, arkadaş çevreni, hobilerini, yalnız kalma ihtiyacını yok saymaya dönünce ciddi boğucu oluyor 😅 Sana göre sınır nerede sence, en tahammül edemediğin hareket ne? 💬💘
Kufur ve argo. Sevgiliyle bir sure sonra bir cok seyi paylasip hayatin cogunda birlikte olacaksak bana kufur ve argo tarzi kelimeler kullanmamali. En basitimden canım mal aptal vb. derse misal bozulurum ama bir sey dokuldugunde sctin cafer falan derse komik olur.
Sınır olarak değil de, sosyal medya hesaplarının şifresini vermeyi abartı olarak görüyorum.. Bir şey kafana takıldıysa telefonunu istersin yanındayken, bakarsın..
Sürekli hesap sormak her an neredesin ne yapıyorsun tripleri telefon kurcalamak özel alana saygı olmaması gereksiz kıskançlık sahne yapmak ve her şeyi drama çevirmek işte orada yok artık derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Devamlı sevgi sözcükleri, hediye çiçek beklemek, sevgiyi ve sabrı sınamak için tahammül edemeyecek sorular sormak, partner olduğun için her şeyi onunla yapmak istemek. Bunlar normal istekler (Soru kısmı hariç) ama fazlası zararlıdır
Birinin diğerinden kendi yapamayacağı istekleri talep etmesi. lütfen bunu maddiyat üzerinden yorumlamazsınız çok sevinirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Evlilik öncesi dönem için ;regl tarihlerimi bilmesi , bsnyodayken rahatça içeri girmesi, her hafta hediye olmaz zaten, kıyafetleri arkadaşlaru absürt değilse karışması (hele de hemcinsi ise),...
Sürekli sürekli hediye verilmesi beni aşırı rahatsız eder ve samimi gelmez hediyenin özelliği kalmaz. Her gün buluşmak da saçma geliyor bana arkadaşlarıyla görüşecekleri zaman bile beraber gidiyorlar bir nefes alın yahu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Öyle katı sınırlarım yok ama gel gelelim benim kişiliğime müdahale olursa orada dur derim