Buradan ilişki yürüten var mı? 3 aydır biriyle görüşüyorum çok uzağız ama aşırı çekim var nasıl oldu anlamadık normal değiliz herhalde diyorum bazen sizde durum ne :)
2 ay
Erkekler için normaldir çoğu cinsellik için yanıp tutuşuyor zaten ama bir kadın genelde duygularını ön planda tuttuğu için duygusal boşlukta hissedip sevecek sevilecek birini ister ve karşısına çıkan adayların güzel sözlerine ilgili davranışlarına kolayca düşüp o kişiyi hayallerindeki kalıba sokmaya çalışabilir. Yani aslında hayallerindeki kişiyle alakası olmasa bile o sevme ve sevilme ihtiyacından dolayı öyle olduğuna inanmak ister. Bu yüzden karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan ne istediğinden emin olmadan kesinlikle duygusal olarak bağlanmanızı tavsiye etmiyorum. Bir kadın nasıl duyguları için her şeyi yapabiliyorsa bir erkekte cinsellik için her şeyi yapabilir. 3 ay bir insanı tanımak için çok ama çok kısa bir süre. Dikkatli olun.
Farkındayım hepsinin kendimi tehlikeye sokacak bir şey yapmıyorum Şu an hislerim böyle karşılıklı olduğuna da inanıyorum ama biz mantıkla ilerleyip hızlı hareket etmeden hayatımıza normal devam ediyoruz Şu an :)
Mantığını her zaman ön planda tut duygularına yenik düşme kontrolü elden bırakma
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
Rica ederim, iyi ve güzel günler dilerim 🙏
Size de iyi günler
Uzak mesafede o manyak çekimi hissetmek fazlasıyla normal, hatta bence uzaktan ilişkilerin olayı biraz da bu zaten 😅✨ Görmeden bile bu kadar etkileniyorsan, aranızda gerçekten güçlü bir kimya var demektir.
Ben de uzak mesafe yaşadım, zamanla o çekimi koruyan şey düzenli iletişim, güven ve küçük sürprizler oluyor 💌 Senin ilişkinizde en çok ne güçlendiriyor seni, hangi anlarda “biz çok iyiyiz ya” diyorsun? 💫
Cevap
22Cevap
Buradaki erkeklere nasıl güveniyorsunuz ya bunlar eşek olsa bile ona atlar ya çoğu ruh hastası
Belli ediyor kendini ruh hastası olan Şu an gayet normal gidiyor her sey 😆
Her gün en az 10 teklif alıyorum hepsini red etmekten yoruldum artık önüne gelen herkese yürüyorlar yeminle zaten sorulardan belli oluyor çoğunun ne mal olduğu normal değil buradaki çoğu erkek inan bana umarım senin eleman farklı
Öyle hissediyorum yani Şu an ama tabiki tam anlamıyla bilemezsin buradan
Dikkat et sen yinede erkeklerin çoğu iyi oyuncu oluyor genelde unutma bunu
Ben sevgilimden ayrıldın orta okul askimdi üniversiteye gidince soğukluk girdi bende yol verdik
Oluyor ben 10 sene önce burdan biri ile tanıştım onun için Manisa'ya gitmiştim
Bazen olabişiyor. paykaştıklarınız da önemlş tsbiki. nasıl hissediyorsun mesela
Burdan. Ve uzak mesafe 😅😅😅😅😅😅allah kurtarsın şimdiden
Amin gerçekten 😆😆
Amin. Denendi ve olumlu sonuç alınmadı sadece anın tadını çıkart ama sakın sonu ciddi olur diye bakma ve mümkünse ayrılmaya yakın parasal olarak onu dolandır 😅😅borç iste param yok de tüm paraları ona kitle
Çok iyi fikirmiş kötü biterse değerlendirmek lazım :D
Yani uyanık ol mesafeli ilişkiler genelde zevk almaya bakar insan ama. Mesafeleri aşmak parasal kayıplara neden olur. Bu kayıp senden olmasın🤭🤭😃akıllı kız ol her zaman
Simdi öyle bir durum yok zaten mümkün değil hemen :)
Hangi şehirlerdesiniz😃😃 sen İstanbul o Gaziantep mi
Hayır o nereden çıktı😆
Uzak mesafeli 2 şehire örnek sadece 😃😃😃😃😅
Değil farklı şehirler 😆😆
😃onu anladık zaten uzagın ne kadar uzak oldugunu merak ettim sadece dediğim gibi uyanık ol bak bu yaştan sonra aşk ayrılık depresyonun sakın gireyim deme 😅😅😅🤭
Yav yok ne depresyonu 😆
Bilmem. Olmasın zaten. 😃😃
Olmaaaz
Aferin böyle ol. Dediğim gibi bu aşkta zarara uğrayıp gelme bak gözün açık olsun seviliyorsun 😊😊😊🌸💕💕💕🤭😅
Teşekkür ederiiiiimmmm 👋☺️
Ricaederim 🙋🌸🌸🌸🌸😊😊
Millet yan yana çekim yapamıyor hangi hattı kullaniyonuz 😃
İşte bende onu çözemedim ya nasıl oldu😆
Turkcelle bağlan hayata 😁
Bende de aynı dueum var 2 aydır 😊
Gayet iyi güzel sohbet ediyoruz konular akıp gidiyor gündüz iş güç fırsat yok ama geceleri bırakılmıyor sabahı düşünmeden zaman akıyor 😆
Aynı yaştayız 35
Hayır neden sordun
Evlilik boş geliyor bana 😆
Ne konuşacağız tam olarak😆
Mesaj atabilirsin
Tutku varsa yürür bir araya gelince bigbanggg yaşanır
Onun da en kralını yaşadık. Ama kendisi şu an engel listemde
Evli isen uzak dur buarada buna benzer çok olay yaşandı başına iş alma.
Olur ama bi süre sonra etrafındakilere de çekim başlıyor, tecrübe konuşuyor 😂
Aynı durumdayım nasıl oldu anlamadık :D Adama deli oluyorum deli muhtemelen okuyacak bunu bitiyorum sana 😉
Benden biri daha :D
Nasılda biliyor okuyacağımı 😉 kadının adı soyadısın sen 🔥
:)❤️
Vayy iyiymiş kadının adı soyadı 👍🏻
burada anlatma nazar değer
Hahaha doğru olabilir :)
Buluşunca acısını çıkarırsınız
Nasip😆
Yazık olur bu çekim havada kalırsa
Kalmasın isterim☺️
Mesafe ne kadar
Aşılamayacak kadar değil sadece hayat şartları iş güç meselesi ailesel durumlar simdi bekleme modu açık :D
Valla onun yerinde olsam bu çekime asla kayıtsız kalmazdım ki defalarca gittiğim de oldu farklı şehire
Şartlar müsait değil zamanı var tabiki bir araya geleceğiz ama mantıklı davranmak lazım :)
Valla mantığın bittiği yerde mantık arıyorsunuz senin ilişki geçmişin var mı peki bu duruma engel bi durumun yok demi
Yahu hisleri engelleyebilir misin mantıkla :D engellenmez. Fakat davranışı engellersin mantıkla az bir his oldu hemen uçalım mı yan yana mı gelelim ne saçma olurdu :D
Valla bu denli çekim herkese karşı olmuyor buldu mu değerlendirmek gerek aynı çekimi bende bursada birine karşı hissettim tabi karşılıklı kız kaç defa çağırdı mantıklı olayım diye erteledim vakti gelince gittiğimde daha önce gitmediğim için köpek gibi pişman oldum
Evet herkese olmayan bir şey ve güçlü
Onun için gerçekten çok kıymetli bu çekim insan ömrünce iki veya üç defa olur
Normal bir durum.
Uzak mesafe sacmalik bence
Uzak olunca öyle oluyor
Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor
Çekimden kastın ne
Evet buluştuk biseyler yaşadık ama 3 ay sürdü
bi an önce buluşun vuruşun 😂
Uyum durumunuzu inceleyelimmi istersen
Nasıl
Bende yazamıyorum ki😆
Uzaktan olduğu için normal ulaşamıyorsun
Ama konuştuğun herkese olmuyor neden sadece 1 kişiye hissedersin bunu çok garip değil mi
Aynen ya zor bir de
Evet olabilir
Ooo ne güzel
Arzuluyor musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?