bak kadınların haklı sebebi var erkek şiddeti şu bu bi koruma iç güdüsüne girdiler okey
ama biz niye nefret ediyoruz
şahsen ben de nefret ediyorum bi sorguladım kendimi
sanırsam güvenimiz bitmiş
bak kadınların haklı sebebi var erkek şiddeti şu bu bi koruma iç güdüsüne girdiler okey
ama biz niye nefret ediyoruz
şahsen ben de nefret ediyorum bi sorguladım kendimi
sanırsam güvenimiz bitmiş
Cevap
1Cevap
bence sosyal medyada aşırı maruz kaldığımız özellikle bu red pill muhabbetleri erkeklerin beynini çok kirletti sürekli olarak bi kadın eleştirme aşağılama mevcut bu tarz içerikleri fark edip tüketmeyi kessen veya azaltsan bu kadar nefret etmezsin gerçek hayattaki kadınlar gayet normal insan çünkü sosyal medyada hep aptalları görüyoruz seçmece gibi
işin ironi tarafıda gerçek hayattakileri deneyimlemem bu sosyal medya algısına kapılmasını sağlıyor.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
aptal insan her yerde var ama geneli böyle değil senin deneyimlediğin genel buysa 2 ihtimal var 1 yanlış çevrelerdesin 2 sende bi tuhaflık var bunlara göre yani
sosyal medya algısına göre kadınlar şudur:
-güç peşindedir.
Kimilerine göre bu güç Paradır, parası olana giderler.
Kimilerine göre de badboydur. Kurallara uyan efendi erkekleri takdir ederler ama çekim duymazlar,
Peşlerinde koşan, şiddete meyilli olmayı erkeksi hissederler tam tersi olanları da kadınsı ya da sıkıcı bulurlar.
Yani sosyal medyaya göre deniyor ki kadın kendi cenazesini kendi hazırlarmış, adını da aşkla süslermiş
finalde ise ya aldatılır ya öldürülür ya da ortada bırakılırmış.
hatta çok reels çekiliyor bu konu hakkında, çok görüyorsundur.
(bu arada yanlıs anlama her insan içten içe güç peşindendir güçlü olmaya çalısır ama erkek bunu kendi savaşarak hayatla mücadele ederek ulaşmaya çalışıyor kadın erkeğin sırtına binmeye çalısarak)
aynen görüyorum ben de ondan bahsettim zaten bu dediğin de yine red pill mantığı işte ama bilmiyorum benim çevremde hiç böyle kızlar yok hiç de denk gelmedim genelde dediğin şekilde olanlar maalesef savrulmuş fikir geliştirememiş kızlar ama hepsi öyle değil işte düzgün köklü bi üniversiteye git böyle düşünen tek 1 kız bile görmezsin
erkellere de ni oule
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güven mevzusu tam kalbin orta yerinden vurmuşsun gibi… 😔 İçinde birikmiş kırgınlık, hayal kırıklığı var, onu çok net hissediyorum. Kadınlardan nefret etmiyorsun aslında, kendini korunmaya alıyorsun gibi duruyor 🧠💔
Sürekli yalan, ghosting, çıkarcılık, karşılıksız emek falan yaşadıysan beynin “kimseye güvenme” moduna geçiyor. Sonra da bu duygu “nefret” gibi görünmeye başlıyor. Yoksa kalbin hâlâ sevilmek istiyor, sadece “yeniden aynı acıyı yaşarsam?” korkun baskın 💣
Bence nefret ettiğini düşündüğün anlarda biraz durup “tam olarak neye kızgınım?” diye sor kendine. Kadınlara mı, yoksa geçmişteki seçimlerine, görmezden geldiklerine, tahammül ettiklerine mi? 🪞 Çünkü çözüm, genellemeyi bırakıp sınır koymayı ve kendi değerini yükseltmeyi öğrenmekte.
Bir de merak ediyorum, seni bu kadar soğutan ilk büyük kırılman neydi? Hangi olaydan sonra “ben kadınlara güvenmiyorum artık” dedin? 🧩💕