4 ayKullanıp atmak amaçlı çıkmıyorsam öyle maddi şatafata kaçmam. Kullanıcağım dolandırıcağım kadına bir şey sunmam lazım ki bana borçlu ve minnettar hissetsin. Kuru kuru dolandırıp atamazsın ilk önce yediricen...
Ciddi isim ve ilk bir şeylerse ekonomik davranırım. Belki hoşlanmıyıcağım. Hiç görmiyiceğim bir daha... Ne zaman bu kız içime siniyor artık davranışlar sindiriyor kendini dersem o zaman maddiyatı daha az görür. Evlenene kadar her zaman maddiyat konularını dengeli tutarım. Herkes ederi kadarını vermezsen erkek olarak çok kullanılırsın bedavaya... Kadın en fazla seks yapıp zevk aldığıyla kalır. erkek hayatından öder. Parayı kazanıyorsan hayatından kendi zamanından vererek kazanıyorsun o parayı. Kadın zarara uğramaz zevk aldığıyla kalır en kötü.
Ciddi olan erkek para konusunda tutumlu olur. Yoksa hayat kadını dolu dışarısı zaten. Üstelik mesleği değil bu onların doğal hali sözde normaller.
12 Yorumla- 4 ay
Kadınlar hep erkek düşmanı. Biz bundan küçük bir kızmış gibi şikayet ediyor muyuz? Neresinde düşmanlık gördün de kadın düşmanı diyon zillii.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bence direkt cimri demek haksızlık olur. Herkes ilk buluşmayı gösterişe çevirmek zorunda değil, bazısı daha sakin, samimi ve rahat bir ortam ister. Parkta kahve yürüyüşü bana daha doğal bile geliyor. Asıl mesele teklifin kendisi değil, karşı tarafa verdiği his. Özensiz, baştan savma ve uğraşmayan bir tavır varsa soğutur. Ama içtenlik varsa lüks mekânın çok da önemi kalmaz.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
4 ayBence hayır bunu ilk buluşma yapacağımız zaman ikimiz fikir verirken ben sunmuştum tanımam için daha sessiz sakin sade bir ortama ihtiyacım olduğu için ve öyle de yapmıştık bir park var etrafı cafeler dolu ama yürünebilecek bir gölüde vardı orada yürürken kahve içtik kendisini daha iyi tanımış oldum dikkat daginikligim var kişiyi ne kadar dinlesemde ufak sese dikkat kayması yaşayıp saygısızlık etmek istemem ilk buluşma gibi tanışma amaçlı bir buluşmada beni henüz tanımadığı için yanlış düşünüp benimle ilgilenmiyor varsayımına kapılmaması adına sessiz sakin ikimizin olacağı şekilde yürümek daha cazip geldi ki iyi ki böyle yapmışız diyorum arada
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
4 ayyaşa göre değişir. ilk gençlik çağında iki taraf da öğrenci iken sorun yok da iş güç sahibi olan veya olması gereken yaştaki bir erkeğin ilk buluşmada hanım arkadaşını parkta yürüyüşe davet eden erkek benim nazarımda cimridir. şimdi parkta yürüyüş yaparken tanışmış olsan bile bi kahve içmeye parka değil kafeye davet edersin yani bu işin oluru budur
31 Yorumla- 4 ay
aynen lisede öğrenci olsan okey de bence 23 yaş sonrası filan için park çok abes... ben öyle 1-2 kişiyle buluşmuştum parkta, parkta yürürken büfeden bi şeyler alalım filan dedim tamam sen al ben istemiyorumd iyip geride durdular ödememek için neyse sonra ben işim çıktı bye diyip engelledim bi daha görüşmedim. çok itici ya bi kahve bile almadan sevişmek etmek isteyen erkek.
Yapay Zeka Cevapladı
Bence direkt cimri demek haksızlık olur, daha çok niyetine bakmak lazım 😌 Parkta kahve + yürüyüş aslında baya vizyonlu bir buluşma fikri, hem rahat, hem romantik, hem de sohbet odaklı 💕 Ama her buluşmada ısrarla tek seçenek buysa, hiç mekan önermiyorsa, o zaman biraz hesapçı olabilir tabii 😏 Sen böyle bir teklif alsan içinden ne geçirirdin, hoşuna gider miydi? 🌿☕🚶♂️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Lüks kafeye gerek yok ama parkta yürüyüş ilk buluşma için fazla samimi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 4 aycimri değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySen çok uygun gormediysen.. yemek telif etseydin. Hadi o belki cimri.. belki degil, sendemi cimrisin? İlk buluşma maliyetini erkek karsilamali diye hangi kitapta yaziyor. Bu bir kural mı? Yikilmaz bir tabumu? Hangi anlamda eşit olalim.. Bizler hep maddi manevi.. bizden gidecek olan durumlarda centilmen.. verici.. eli acik ve bonkörmü olmak zorundayiz. Sizler neden boyle degilsiniz. Bu vasiflara, neden sadece biz erkekler sahip olmaliyiz. Esitlik bunun neresinde.. Esit olmamazi isteidigiz tum dutumlardan fayda goren siz.. zarar neden neden biz ilk oluyoruz. Ankamis degilim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayCimri değil sadece samimi...
Her zaman lüks içinde yaşamaz insan..
Kebap yemek de var bu hayatta simide talim etmek de...
Sürekli kebap yiyen simidi beğenmez, ama simit yiyen kebabı da yer..
Mantık budur çoğu erkekte...
Mesela araba var bende ama şehir içinde araba kullanmam. Dolayısıyla da buluşmaya arabayla falan gitmem..
Gelelim lüks mekan olayına..
Bir erkek, (en azından ben ) lüks mekana hatun kişinin temsil yeteneği yani
oturmasına kalkmasına
Giyimine
Garsonlarla olan iletisimine
bakmak için gider. En nihayetinde soyadını vereceği kadını tanımanın en ideal yerlerinden biridir aristokrasiyi benimsemiş biri için..
10 Yorumla
4 ayBence daha doğal bir ortam istiyor olabilir ya da cimri olabilir bunu zamanla anlayabilirsin
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayLüks cafeye yerine bi bankta oturup sohbet etmeyi yeğlerim 👍 Samimiyetten uzak ortamlarda rahat edemiyorum.
70 Yorumla
4 ay-belki yürüşü seviyor ve öyle daha doğal olsun istiyor
-parası yoktur
-cimridir
Son ihtimal çok düşük. Muhtemelen ilk ikisidir :d sonuç olarak önemli olan iyi vakit geçirmek ve çabalamak. İlla lüks pahalı yere gitmek değil, kaliteli zaman geçirmek..🙂 ve o götüremiyorsa sen onu götür. İlla herşeyi karşı taraftan beklemeyin. Her zaman sen ısmarla demiyorum tabii. dengeyi koru 😅10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kız bu benim başıma geldi. 😂Oğlak burcuydu. Neymiş de beni denemiş, ben paragözmüşüm falan. Hadi oradan be. Git bu zırvalarını başkalarına yedir. Kızlar kendi değerinizin farkına varın, sizi parka götüren erkekten hayır gelmez, net. 😂 Tabii çok eğlendim onunla orası ayrı. Eğlenirim, arkadaş da olurum ancak ona yar olmam.
14 Yorumla- 4 ay
aynen öyle park ne ya canım canım ya da hep kafede buluşmak isteyen canım erkekler de çok itici gelmiş 30 yaşına işi var mal öğrenci gibi flört edemezsin. kaliteli plan yap yemeğe götür çiçek al...
Seni umursamıyor demek. Maddiyat bla bla d iş yen tipler gelir ama sis ben seven erkeğin nasıl yoktan var ettiğine çok şahit oldum. Erkekler cidden beğendiği istediği kız için yapamayacağı şey yok. Standartlarını koru bırak hikayedeki kötü kız sen ol
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
4 ayLüks bir yere gerek yok. Ama sadece yürüyüş mü? Mesela sahilde yürüyüş yapıp kahve içmeyi teklif ettiyse olur benim için sorun değil.
Maddiyatı çok yüksekse ayrı. Ama normalken seni lüks yerlere götürürse genel amaç farklıdır. Hızlıca hedefe giden yoldur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
4 ayPeki ilk buluşmada neden lüks bir kafe neden beklentiler hep yüksek adamın belki ekonomik durumu orayı kaldırmıyor Hadi diyelim buldu buluşturdu ilk buluşmaya lüks bir kefeye götürdü ya sonrasına bir daha götüremeyecekse dürüst olup imkanları doğrultusunda bir yere götürmesi neden cimrilik olarak algılanıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
4 ayPark da olr arabada olur yani sonuc karşılıklı kahve içmeyi istediğim kişi olnca o tarz şeyler neden olmasın illa pahalı bi yer pahali şeyler olck diye bişey yok o kahve ben çikolata alırım misal öyle
11 Yorumla- 4 ay
Arabada güzel olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayYerine göre değişir... mesela new york'daysan hoş olabilir ya da Ankara Göksu parkı gibi yerlerde... ya da İstanbul'da Gülhane.
Böyle yerlerde olacaksa olur. Ama ufak tefek park falan ergen işi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ilk buluşmaya giderken bu kadar ön yargılı olmamak lazım. Her laf ve durumdan bir şey çıkarmak yerine anın keyfini çıkartmak gerekiyor. Belki parktan sonra güzel bir yemeğe götürecekse?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
4 aybu tercih cimrilikten çok sadelik ve rahatlık arayışı gibi duruyor bazen gösterişten uzak bir ortamda insan kendini daha gerçek anlatabiliyor niyetine bakmak daha belirleyici olur ❤️🌹
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başbaşa rahat konuşalım da olabilir hesapci da olabilir niye böyle bir yer teklif edildi sormadan anlayamazsin ya da zamana yaymadan..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Cimrilik diyemem çünkü o gürültülü ortamdan ziyade kafa dinlemek ve daha iyi sohbet için tercih edebilir ki bende genelde böyle isterim
10 YorumlaMinimalist insanları severim lüks kafelerle değil güzel anlarla ilgilenenleri cimri değil vizyonlu biri bence
10 YorumlaBence direkt buna bakarak karar vermek adil olmaz. Lüks kafe bana pek mantıklı gelmiyor mesela. Ya da maddi durumu yerindedir ama orta haklı gibi davranıp tepkini görmek istemiştir. Her şey mümkün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
4 ayMis gibi parkta kahve ve yürüyüş işte ne var bunda. Lüks kafe nedir ya. Baba evinde bulgur pilavına ekmek banan hatunlar, konu date olunca birden prensese dönüşüyor. Normal kafe de kurtarmıyor, lüks kafe olacak bir de puhahahahaha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
4 ayİlk buluşmada beni Lüks yere götüren kişiyle 2 ci kez buluşmam. Ne de konuşmam. Normal bir kafeye, sahil kenarında yürüyüşe çıkmak ya da bir çay içmek daha makul. Gösteriş meraklısı der iletişimi keserim
00 Yorumla
4 ayBir yerde oturmaktansa yürüyerek konuşma fikri anlaşılır da bunu da birer kahve eşliğinde yapmak tercihim olur. Karşı taraf bu fikirle geldiğimde şiddetle karşı çıkıyorsa cimri olduğunu düşünürüm.
10 Yorumla
4 ayNe bu takıntınız ya onlarda bir annen bir babanın evladı paralarını yatarak kazanmıyorlar çalışıyorlar tabikide bütçelerine uygun buluşma ayarlamak isterler bu kadar çok lüks yerlere gitmek istiyorsanız siz ısmarlayın onlar size ısmarlamak zorunda değil sizin gibi olan hemcinslerimden nefret ediyorum hayatınız gösterişten ibaret olmuş özgüvensiz kzbanlar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayKahve içeceksiniz nasıl olsa yine yürürken, bunun parayla alakası yok ki. Belki de heyecan yapıyor ya da insanlardan haz etmiyor ve öyle rahat ediyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Yaşın 30 olmuş olmuş bunuda kaçırırsan gitti fmfmdm hala kafe peşindesin
118 Yorumla- 4 ay
E ben shipledim sizi 😁
- 4 ay
Neyini anlamadın shipledim dedim işte jdjd evlenin
- 4 ay
Hdhdhhx yakıştırdım anlamında ya. d
- 4 ay
Jxjdjxjjx yok çirkin değildir yaa hislerim yaniltmaz hayırlı olsun bence mesaj at derim
- 4 ay
Deliye bak ben niye atiyom jxjxj sen yapacaksin
- 4 ay
😫 hahaha çok komik
- 4 ay
Yaş 43 60 yaşına gelince mi hazır olacaksın jxjx
- 4 ay
Abi yanlış anlama tipin çok iyi değil kendinizi kandirmayın jdjs bul hanım hanımcık birini evlen
- 4 ay
İyi bakalım hayırlısı 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayİlk buluşmada neyin lüksü bu abartmayın ilk buluşma dediğin öyle olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
4 ayNe güzel işte doğa yürüyüş dondurma yürüyüş sonrası kitap kafede kahve çay iyidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayben ilk buluşmalari ya kafede ya da parkta parkta olsa bile baya torpili şekilde tabi aburcuburlu falan günümüz ekonomisi sağ olsun 2 kahve 450 500 bunun yerine gidip ciğer dürüm ya da adana gomek varken neden kuru kahveye o kadar para verek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Sırf bu sorudaki kabalığın yüzünden cimrileşirim mesela
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayböyle birine selam bile verilmes ya malına bak park nedir ya seni gotik sandi herhalde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayBuna bir seferlik buluşma ile karar veremezsiniz zamanla anlaşılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 ayideal erkek, ne işiniz var kalabalıkta , mis gibi doğa ve yürüyüş daha sağlıklı karar alırsın
10 Yorumla
4 ayCimri mk bilemeyiz de belki daha hoş olacağını düşünmüş olabilir bu şekilde
11 Yorumla- 4 ay
Mi olacak yanlış yazmışım üzgünüm
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Kötü bir niyetle değildir bence
Sana da güven vermek için zaman kolluyordur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aydurumu yoktur belki ya da oyle samimi bulmuştur. sorun olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aybelki kendini daha rahat hisedediyordur sakinlik filan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİlk buluşmada
Modren lüks mekanlara götürecek diye bi kanun kural yok cimrilikle ilgisi yok
Alt tarafı açık havada kahve içmeyi teklif etmiş git veya gitme o senin bileceğin şey10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlk tanışma güzel bir kafe restoran gibi yerde olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİlk buluşmayı parkta yapmak isteyen herifin biri beni tenha yerlere çekmeye çalışmıştı. Henüz 19 yaşındaydım kendimi zor kurtarmıştım ki kendisi bu sitedeydi belki hala buradadır
11 Yorumla- 4 ay
Öyle ahlaksızlar var ne yazık ki
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. ya da belki ama sadece belki
saçma sapan mekanlarda değil de başka yerde takılmak istemiştir ya da parası azdır.
zaten o kahveyi onun ödemesi baştan saçmalıkta neyse.
00 Yorumla
4 ayBakın arkadaşlar hiç kimse kız olsun erkek olsun;
İlk defa gördüğü buluştuğu biriyle karşısında yemek yemek istemez. Kendinizden soğur ak istiyorsanız yapın bunu.
Önce bişeyler içilir, çay kahve vs. Baktın elektrik var; o zaman teklif edilir, uygun görürse 2 taraf; öyle yemeğe geçilir.
Biraz akıllı medeni olun.00 Yorumla
4 ayBence niyet önemli. Eğer sadece cimrilikse hoş değil ama samimi bir sohbet için tercih ediyorsa gayet keyifli olabilir. İlk buluşmadan çok keskin yargılara varmamak lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayMaldır ya da kızı beğenmemiş erken kaçmanın yolunu yapıyodur😂 Bu havada dısarda yarım saat yürüyemez dötü donar insanın burnunu silmekten konuşamazsın😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok basit canlilarsiniz kizlar gerçekten. Kendi beyniniz ve mantiginiz dışında düşünmeyi nasıl bırakacaksınız. Cimri olabilirr evet. Ama yüze 10 bile değil bu ihtimal. Neden yüzde 90 ihtimali göz ardı ediyorsun?
10 YorumlaHava soğuksa, yağışlıysa bu teklifine anlam veremeyip cimli olduğunu düşünebilirim, ama keyifli bir hava varsa kesinlikle kapalı bir mekanda vakit geçirmekten çok daha güzel 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayParkın tenha yerlerinde san dokunmaya çalışmayacaksa güzel teklif
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayİlk buluşmada kafe de buluşmak yerine parkta buluşulur ama ilk günden cinsellik olacaksa bilki amacı seni bedava kullanmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her şeyi paraya bağlama bacım. Lüks kafe isteyen kadın da para avcısıdır o zaman. Boş boş zihniyetler
00 Yorumla
4 ayİlk buluşmada lüks yerlere gitmek isteyen kız, yalnız kalmaya mahkumdur. Sanki babasının evinde her gün lüks yerlere gidiyor :D :D
00 YorumlaKadına çok para harcamak erkeğin ona çok değer verdiği anlamına mı geliyor bu nasıl bir düşünce tarzı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayCimrilik değildir yani daha huzur veren bir yer seçmek istemiştir. Park değil de daha çok geniş yeşillikli bir yer kalabalık olmayan.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. ilk buluşmaya fazla anlam yüklüyorsunuz. eğer internetten tanışmışsanız kesinlikle basit olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayLüks kafe de şart değil de bu soğuk havada yürüyüş teklifi yersiz olmuş. Kızı alıp bir kahve ismarlayamiyorsa almasın 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
4 ayhava şartları durumlar bilinmez ama daveti genelde cafede yapmak ile başlanıp sahilde ya da açık alanda yürüyüş yapmak güzeldir
00 Yorumla
4 ayDeğil bence ikinci ucuncu bulusmada anlasilir ayrica bu durum aceleniz ne
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
4 ayBu detaydan yola çıkarak cimri denilemez Beki de, sadelikten yana.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önemli olan yer değil düşünce belki orası daha iyi olur düşünmüştür bunun cimrilikle alakası yok
00 Yorumla
4 ayBelki evet, belki de o an parası yoktur ya da öyle daha samimi olur diye düşünmüş olabilir
00 Yorumla
4 ayTercih meselesi olabilir ama seven erkek para harcamaya daha çok istekli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Parası yoktur garibanın ya da bütçesi kısıtlıdır olsa yagdirmaz mi insan
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne