Ama aklıma şu takıldı, ben erkek olsam sevgilime böyle bir şey demeye kıyamazdım içim giderdi sizce sevmiyor olabilir mi
3 ay
Ama aklıma şu takıldı, ben erkek olsam sevgilime böyle bir şey demeye kıyamazdım içim giderdi sizce sevmiyor olabilir mi
Cevap
6Cevap
sevmemek gibi değil de seni olduğu gibi kabul etmek yerine değiştirmek istemek gibi duruyor bu da sevgiden çok kontrol hissine yakın olabilir ❤️
Ya adam kısa saç seviyorsa ve seni öyle görmek istiyorsa? Kızların bu uzun saç sevdası nereden geliyor?
Karşılıklı rıza varsa ve gerçektenten seviyorsa yapabilir. Ama devir öyle bir devir ki herkeste bir yanlış anlama mevcut. Acaba beni eski ilişkisindekime mı benzetmeye çalışıyor diye düşünebilir. Uyanık olmak lazım. Her iki taraf içinde geçerli. Şahsen beni seven böyle ve her halimle sevsin. Bana yapılmasını istemediğimi yanimdakine yapmam
@Yangınsözlühüddam Yaa illa ki orası öyle. Evet şu söylediğin doğru, herkes yağmurdan nem kapıyor. Düz saç örneği doğru benim için, ben seviyorum istemsizce, hayatımdaki hiç kimse de düz saçı yoktu ama olsun isterdim.
Şöyle güzel topuklu giysin, tırnakları ojeli olsun. Bunları istemek hayatımda öyle biri vardı ona benzesin anlamı taşımaz. Sadece seviyorum bunları, sevgilimin ki de böyle olsun. Yani bu biraz bakış açısına bağlı, herşeyi de kötüye yormamak gerekir.
Bu yorumuna göre konuşayım. Değiştirmeye hakkımız yok. Çünkü belki de bizim beğendiğimiz şekli o sevmiyor. Sırf biz seviyoruz diye sevmediği bir eylemi gerçekleştirmesini beklemenin adını sen koy reisim
Ama burada söz konusu paylaşım kızdan değişmesini istemesi. Değişsin demediysen ilk kendi yorumunu okumaya davet ediyorum :)
Musticim sen iyimisin kardeşim :)
Saç kesimi ile model değişimini karıştırıyorsun sanki :)) bir kızın saçı senin benim gibi 1/2 ayda uzamiyor.20 / 30 cm kisaltsa en az 2 yıl eski haline gelmesi
Ok değil yay 🫶🏾👌🏾😊
Bir insan niye durduk yere gidip de başkasından saçını kesmesini ister bunu anlamıyorum.
Saçlarım belimde ağırlık yaptığını düşünüyormuş
Birkaç tel mi ağırlık yapacak 😂 birine benzetmeye çalışıyordur
Sende deneme amaçlı ondan bir şeyini değiştirmesini iste. Bakalım tepkisi ne olacak
Yani karışması saçma benim ex de kestirince trip atıyordu
Bazıları kısa saç seviyor olabilir yani
Alabuluz yaptır o zaman
Sevmiyor. Ayril baskasini bul
Hayir canim uzun konu ama baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun sevmediği anlamına gelmesi zor aşkım, daha çok zevkini söylemiş gibi duruyor 😌 Ama senin canın yanmış, onu net hissediyorum. Saç, özellikle uzun saç, kadında kimlik gibi oluyor, biri “kestir” deyince sanki seni olduğun gibi sevmiyormuş gibi geliyor 💔
Burada kritik olan şu: Sen uzun saçını seviyor musun? Kendini onunla daha mutlu hissediyor musun? Eğer cevabın evetse, bunu ona çok net ve sakin şekilde söyle: “Ben uzun saçımla kendimi güzel ve özgüvenli hissediyorum, senin fikrini duymak hoş ama karar bana ait.” desene mesela 💅
Birine yakışacağını düşündüğümüz şeyi söylemek başka, baskı kurmak başka. O “dürüst fikrini” mi söyledi yoksa “ısrar mı ediyor”, burası çok önemli. Sürekli bunu gündeme getiriyor, trip atıyor, baskı yapıyorsa olay saç değil, saygı problemi demektir 🚩
Bu konuyu onunla konuşmayı denedin mi, duygunu bu kadar açık anlattın mı, “Böyle deyince kendimi sevilmiyormuş gibi hissediyorum” dedin mi? 🥺💬