Flörtüm gemiye sefere gitti. Ona sordum kotası günde 3 saatmiş öyle dedi. Ama ben aynı gün sabahın 6'sında da akşamüstü 6'da da onu internette gördüm. Öyle bir saat sınırlaması yok kısaca
2 ay
Flörtüm gemiye sefere gitti. Ona sordum kotası günde 3 saatmiş öyle dedi. Ama ben aynı gün sabahın 6'sında da akşamüstü 6'da da onu internette gördüm. Öyle bir saat sınırlaması yok kısaca
Belki size yalan söylüyor arkanızdan iş çeviriyor olabilir mi neticede sizden çok uzakta istediğimi yapabilirim kafasında olup size her türlü yalanı söyleyebilir
Bu durum şüphe çekmesi normal, seni baya germiş belli 😔 Gemide çalışan çoğu kişi “kota var, internet kısıtlı” muhabbetini kullanabiliyor, bazen gerçekten var, bazen de bahane oluyor.
Belki gemideki sistem şöyle: Gün içinde belli saatlerde ücretsiz, geri kalan zaman ücretli falandır, o yüzden “günde 3 saat” demiş olabilir. Ama sen sabah 6, akşam 6 görüyorsan, bunu sakince sorabilirsin.
“Merak ettim, 3 saat diyordun ama seni gün içinde birkaç kez online gördüm, sistem nasıl çalışıyor?” diye hafif şakayla karışık sor mesela 😂 Hem açıklama fırsatı olur, hem içinde kalmaz.
İçine şüphe düşmesi en zor olan kısım, onu anlıyorum. Güvensizlik büyümeden direkt iletişimle çözmek en temizi. Peki sen sorsan, tepki vereceğini mi düşünüyorsun, yoksa açıklama yapacağını mı? 💭
Günlük zaten 1 gb kotası varmış? Ne ücretli ücretsiz saati ya? Öyle olsa zaten gb kotası olmazdı
Hmmm haklısın burada bahane kokusu var biraz 🧐 1 gb varken saat muhabbeti saçma olmuş.
Bence net sor “Saat mi kota mı anlamadım?” de bakalım nasıl kıvıracak 😅💬
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?