Arkadaşlar kimse cevap yazmıyor?

Arkadaşlar selamün aleyküm cevapladığınız için Allah razı olsun inşallah dualarınız kabul olur ben 1 yıl önce bir kızı çok sevdim hemde çok kız üniversite için ilk başta istemedi sonra normal bir şekilde konuşmaya başladık ilk başlarda olacak gibiydi benimde daha önce sevgilim olmadığı için biraz utangaç davrandım 2 ay falan konuştuk sonra kız bir anda konuşmayı kesti tabi ben bu arada sevdiğimi söyleyemedim 1 ay sonra ne olacaksa olsun dedim söyledim konuştuğum biri var yazmazsan sevinirim dedi tamam dedim sonra 15 20 gün sonra ben kıza çiçek gönderip bir daha şansımı denemek istedim unutamadım sonra ortak bir arkadaşla göndermek istedim o ona yazdı ama kız gelmek istemedi sonra ortak arkadaş ona yazmış seninle konuşmak istiyor diye oda bana yazdı bende içimde ne var ne yok döktüm çiçeği gönderecek olanın ben olduğumu falan oda anladım zaten dedi işte bende içimi döktüm en sonunda oda görüşürüz kendine iyi bak dedi bende senden son bir şey isticem dedim beni engellenmesini istedim çünkü rahat durmucam yine oda saçmalama o kadar değil dedi sonra ben ısrar edince kabul etti engelledi sonra 2 ay falan geçti tesadüfen gördüm engeli kaldırmış ama bana dönüş olmadı işte bende ona yazmadım şu an bu olayın üstünden 5 ay falan geçti durum bu unutamıyorum beni bi aydınlatın ne yapabilirim bu durumda
Arkadaşlar kimse cevap yazmıyor?