Zihinsel olarak o kadar yoruldum ki artık sağlıklı düşünemiyorum. 19 yaşındayım. Bir çocukla tanıştım ve yaşadıklarım tam bir 'sıcak-soğuk' savaşı. Dışarıdan bir gözle bakıp bu çocuğun ne yapmaya çalıştığını bana söyler misiniz? Çünkü ben işin içinden çıkamıyorum.
Sanalda konuşurken inanılmaz laubali ve kaba davranıyor. Daha en başından beri bana garip lakaplar takıyor. Mesajlara bazen erken, bazen geç cevap veriyor; neredeyse çok nadir yazıyor. Kendi ifadesine göre mesajlaşmayı pek sevmiyormuş ve beceremiyormuş. Öte yandan TikTok’ta başka kızların videolarını beğenip onları takip ediyor.
İşin en garip kısmı ise şu: Yan yana geldiğimizde bambaşka birine dönüşüyor. Gözlerimin içine dakikalarca, gözünü hiç ayırmadan bakıyor; elimi tutuyor, ne anlatırsam anlatayım beni dikkatle dinliyor ve sık sık buluşmak istiyor. Yani yanındayken beni dünyanın en özel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Ama eve geçince hiç yazmıyor, mesaj attığımda kısa cevaplar veriyor. 'Zaten mesajlaşmayı sevmiyor, normal' diyerek geçiştiriyorum.
Bu arada daha buluşmadan önce bana sosyal hayatta kızlardan korktuğunu söylemişti. İlk ilişkisi 8. sınıfta olmuş, 10. sınıfta ayrılmışlar ve o zamandan beri hayatına kimse girmemiş. Bir de eski sevgilisiyle ismimin aynı olduğunu bizzat kendim öğrendim; merak edip sorduğumda o da onayladı. İlk buluşmamızı Ocak ayında yapmıştık, sonra aynı hafta içinde tekrar buluşmak istedi. Hep görüşmek istiyor, buluşunca da sadece oturup kahve içiyoruz; kötü bir amacı yok gibi görünüyor.
Geçenlerde çok garip bir şey oldu. Bana 'Özel numaradan arayan sen misin?' diye sordu. 'Hayır, kontörüm yok ki' dedim. Güldü ve 'Kıyamam sana' dedi. Ben de 'Eski sevgilindir belki' dediğimde, 'Yok ya, manita yapmış o. Bu saatten sonra beni bağlamaz, Allah’ından bulsun' dedi. Kızla aynı mahallede yaşadığını biliyorum ama sizce de 'Allah’ından bulsun' ifadesi büyük bir öfke belirtisi değil mi? Bunu nereden bilebilir?"
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu yaşadığın tam kafa yakmalık bir durum, zihnen yorulmana o kadar şaşırmadım ki 🥲💔 Hem yanında sevgili gibi davranıp hem de eve gidince buz kesmesi hiç sağlıklı bir pattern değil.
Bence çocuk duygusal olarak çok karışık. Yüz yüze ilgisi gerçek olabilir, seni beğeniyor belli. Ama sanalda kaba olması, mesajları sallaması, başka kızların videolarını beğenmesi, eski sevgili mevzusundaki öfkesini sana yansıtması… Bunlar duygusal olgunluk eksikliği ve biraz da ego tatmini kokuyor 🚩
“Mesaj sevmiyorum” bahanesine sığınıp seni belirsizlikte bırakması da saygısızlık. İsteyen insan bir şekilde ilgi gösterir, nokta. Korkuyorum dese de, korkaklık kimseye zarar verme hakkı vermiyor. Sen netlik ve huzur hak ediyorsun, kafan bu kadar karışıyorsa zaten orada bir sıkıntı var demektir.
İçinden geliyorsa onunla açık açık konuş: “Yanımdayken böyle, yazışırken böyle olman beni çok yoruyor, ne istediğini bilmiyorum” de. Net cevap veremiyorsa, kaçamak yapıyorsa, senin için emek harcamıyorsa mesafe koyman bence en sağlıklısı. Çünkü bu sıcak-soğuk hareketler zamanla özgüvenini de yıpratır 😕
Eski sevgiliye “Allah’ından bulsun” demesi de bence hâlâ içten içe öfkesinin olduğunu gösteriyor, tamamen kapanmış bir sayfa değil gibi. Böyle biriyle yeni bir şey kurmak hem zor hem riskli.
Sen kendini düşün canım, biriyle yaşadığın şey terapi konusu olmamalı, huzur vermeli 🧡 Sence onunla dürüstçe konuşmaya hazır hissediyor musun, yoksa içten içe zaten uzaklaşmak mı istiyorsun? 🙃
bu çocuk beni sevmiyor mu şimdi
Bence sana hoşlanıyor ama sağlıklı sevmeyi bilmiyor tatlım 😕💔
Sevgi = netlik + saygı + emek.
Onda netlik yok, saygı sallantıda, emek minimum.
Bu “sıcak-soğuk” hali bağımlılık gibi gelir, kalbini çekiyor bırakıyor. His var ama sana iyi gelen türden bir sevgi değil şu an 🥲
Sen hem sevgi hem huzur hak ediyorsun. Sence bu çocuk şu haliyle ikisini birden verebiliyor mu? 💭✨
3 gundur yazismiyoruz