Ben de artık diyeceğim parası olmayan erkeği anası sevsin bakalım sevilecek miyiz🤗😂
2 ay
Paranın olmadığı yerde de sevgi olabilir ama uzun vadede hayatın zorlukları sevgiyi test eder Sevgi, maddi sorunlara rağmen birbirine destek olmakla güçlenir ama temel ihtiyaçlar karşılanmadığında sürekli baskı ve stres ilişkiyi zayıflatır
Yani para sevginin yerine geçmez ama yokluğu bazen sevginin sürdürülebilirliğini etkileyebilir
🌺🩷🌸
Para olmayınca sevgi bir anda bitmez ama ciddi şekilde yıpranır. Çünkü sevgi kalbi ayakta tutar, hayatın yükünü ise gerçekler getirir. Sürekli yokluk, stres ve yetişememe hali varsa en güzel duygu bile zamanla yorulur. Bence sevgi tek başına yetmez, yanında düzen, emek ve biraz da nefes aldıran bir hayat olmalı.
Paralı erkek ömrü boyunca kadına rahat ulaşabildiği için tek kadınla hayat sürdürmez, kısacası paralı erkek tarafından gerçekten sevilmeniz için paranız olması lazım. Yine de parasız erkeği annesi sevsin demeye devam edin siz.
Bence tamamen öyle değil. Para önemli ama sevgi maddi şeylere bağlı değil. Sevgi, anlayış, saygı ve bağlılıkla olur. para olmadan da gerçek bağlar kurulabilir.
Paranın olmadığı yerde sevgi olmaz diyenlerin çoğu, daha ilişkide emek nedir onu bile bilmiyor bence 😂 Para önemli, yalan yok; güven veriyor, rahat ettiriyor ama tek kriter o olunca ilişki ticarete dönüyor biraz 😌 Sana bakabilecek kadar sorumluluk alsın, çalışsın, hedefi olsun yeter. Tamamen parasızlığa da romantik anlamlar yüklemek gereksiz. Sence senin için önce ruh mu önemli, cüzdan mı? 🙃💕
Cevap
38Cevap
Niye? Sevgi parayla mı alınıyor.
evet öyle.
Erkeğinin kendine sunduğu imkanın konforun tadını çıkarmak ister bi kadın. Hipergamik çünkü. Bişey diyemem. Ama her kes de zengin değil kıvırcık. Fakir istemem diyebilirsin ama kaderin cilvesi diye bişey de var. Kimse aynı şartlarda yaşamıyor doğmuyor. Küçümsemek de yanlış. Ha zaten küçümsememişsin de sana demiyorum bazı yorumlarda bi kaç kız yapmış bu ayıptır.
Paranın önemi inkâr edilemez ama sevginin kökü orada değil, inanıyorum. Bazen en anlamlı ilişkilere para ile başlamayanlar da sahiп olur, bence. Senin hissettiğin telaşünü çok anlıyorum, ama kendine değer vermeye devam et – o zaman başkaları da görür.
Bende öyle diyorum şöyle zengin ailenin tek kızı olsun diyorum ama yoook illa 8-10 kardesli biri denk gelecek aha yazıyorum burayada sonra olan bana olacak 😄🤣
Fiziği kötü çirkin kızı da babası sevsin der ama parası olan erkekte işte
Üstüme alınmıyorum
Sen parası azalınca bir erkeği terk edeceksin o zaman. Böyle sevgi olmaz.
He ederim
Bence bu erkek yokluğunda işi yokuşa sürme, nefes alıyorsa kabul et😂
Niye öyle diyorsun be çıtır bir kızım harcanayım mı
Değil mi değil mi, 27 çıtır mı kıtır mı tam emin olamadım😂
Kiskannnn
😂😂😂seni 3 yaşımdaki kardeşimden bile kıskanıyorum kıskanıyorum
Bir nevi haklısın 😂😂 sana ulasmam lazım bana yzr mısın lütfen kıvırcık
Hayır bana ulaşamazsın izin vermiyorum
İzin ver önemli
Çok beklersin
Çok bekledim zaten istersn engellersin onemli dedim.. yine de canın sağolsun
Bay bay
Beş dk dinle
Gider misin Başımdn bir de seninle uğraşmayayım
Bela değilim ben jdjdj
Ya gitsene Ne yazıyorsun Allah Allah
Ya sen deli misin iki dk dinleeee yalvarayim mi jffjjd
Arkadaşım istemiyorum diyorum anlamıyor musun İllaki küfür mü Argo mu kullanayım ben sana anlama Kapasiten mi doldu anlamıyorum ki diyorum ki istemiyorum bak tekrarlıyorum istemiyorum bak tekrarlıyorum 3 . defa istemiyorum
Anlamıyorum dinleyeceksin 😂😂😂
Erkeklerde beyin yok zaten şaşırmıyorum
Hahahaja bu kadar delirme aw niye bu kadar ciddiye aldın 😂😂
Seni ciddiye zaten almıyorum ki sabahtan beri hala anlamıyor musun jeton daha yeni düştü yarabbil alemin
Kız slk mısın asıl kafa bulan benim o kadar kudrdun ki kompozisyon yazdın sinirden jdjdndj
Bak bana öyle s**** malak deme çarparım vallahi suratına 2 metre yere uzanırsın
Slksn kzm ne yapayım ya 😂😂 hala kuduruyorsun djdjdj
Aynen aynen bacım kimin kudurduğu delirdiği çok belli
Kudur 😂😂
Hoşt teneke
Kkdkdkdkd hadi bb
Iyi geceler Tatlı Geceler💐🌺🌸🩷🪷
Sanada kıvırcık stres yapma seviliyorsun 😍😍
Senin gibileri olduğu sürece benim stres yapmamam imkansız
Ya knk bı sakin olsana hosuam gittin konuşmak istedim hepsi bu.. sinir olmanda daha çok hoşuma gitti seninle kavga etmek güzel cok tatlısın ya 😀😀 keşke Antalya da olsan jdjdjd
iyi ki değilim ohhhh olsun ohhhhhh
Ohhh deme jsjsjs keşke olsaydın ya çok güzel olurdu
erkekleri zaten sadece annesi sevsin biz kullanalım bundan sonra bence dhkwjshsjs
Sonra o da, git çalış kendi paranı kendin kazan diyecek. Konu kapanacak.
Paranın olmadığı yerde mutluluk da olmuyor sevgi de tükeniyor
Fakir insan zaten evlenemez evlense bile sonu boşanma imkansız mutlu olmak
Günümüz ilişkilerinde para yoksa o ilişkide sevgi fazla yaşamaz
Sevgiyi bulan paralı da buluyor, parasız da.
Sevgi gercekse paranın bır anlamı olmaz. Ama öyle bir sevgi kaldı mı orası meçhul.
Bu kafayla evde kalmışsın işte değiştir zihniyetini hahsn
😂aynen kankam
Üzülme ya bulursun sjdj
Etrafımız da coook erkek ama biz adam arıyoruz
Öyle parasına bakarsk adam aranmaz sen sponso arıyorum de
Bakarım tabi niye bak miyim babamin evinde rahatlık göreyim babam her ay sorgulamadan benim kredi kartı mı ödesin koca evine gideyim sürüneyim başka canım
Kendin kazan mesela şampiyon hep birinden beklemek yerine işin gücün yok mu
Ya p zaman kimseyle evlenmesinler bakamayacaklarsa 2 parayı veremeyeceklerse yapmasınlar kardeşim
Hayır sen çalışmayım sadece yiyim içiyim istiyosyn millet baban değil ki karşılıksız beslesin seni
Salkmisn yemeği çamaşırı kim yapacak gökten zembinle mi inecek ha bide çalışsam 2 işi ben yapacm o ne yapacak sabah çık akşam gel
Çalışan kadınlar nasıl yapıyor olum etrafında yok mı hiç
Tamam sen kimseyle evlenme kal öyle
Valla yanlış anlama parama puluma benimle evlenmek isteyen biriyle olacağıma hiç evlenmem daha iyi
bide heryerde kızlar paraya bakmıyoruz diyor :D öyle bi erkek parayla sadece seni değil başka kızlarında sevgisini alır
Fakir erkekler paralı erkeklere b0k atmış xddd
Offf amma sıktı bu muhabbet , ben severim boş ver.
Asgari ücretin altında maaş alıyorum kabul etmez misin
Yoook
Sigorta da yok 😅
Evim yok gecekondu da kalıyorum
Yok yok yok yok
Evet para refah ve mutluluk için gerekli ama sadece para yeterli değil sevgi olmadiktan sonra
Samanlık eskiden seyran olurdu artık olmuyor
Bundan sonra böyle Ben de artık bakacağım
Aylık ne kadar geliri olsun onuda de bari
100 bin
Devlet memuru da kesmiyor o zaman seni
Düşünürüm
Tamam bi düşünce jimnastiği yapalım bulucam sana birini
Sen niye bana birini buluyorsun
Niye yuva kurnanıza vesile olmak sevaptır
Senin bulacağın kişi zaten 45-50 yaşında emeklisine kalmış 5 sene falan
Ne güzel işte üç beş seneye ölür mirası sana kalır birlikte yeriz
Edepsiz