KS'den çok sevdiğim bir arkadaşım para olmadan aşkın da olmayacağını savunuyor 😄 kızlar gerçekten parası olmayan bir adama aşık olamaz mı? Erkeğin cebi ne kadar dolu olursa kadınlara o kadar çekici mi gelir sizce?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KS'den çok sevdiğim bir arkadaşım para olmadan aşkın da olmayacağını savunuyor 😄 kızlar gerçekten parası olmayan bir adama aşık olamaz mı? Erkeğin cebi ne kadar dolu olursa kadınlara o kadar çekici mi gelir sizce?

Merhaba,
Evet para olmadan aşk olmaz. Kim o arkadaşın çok merak ettim?
Parasız ne olur ki aşk olsun?
Yaşamak için barınmak giyinmek yemek içmek için para şart temel ihtiyaçlar için para şart. Ben aşkımı istediğim kafeye götürmeyeceksem, istediği elbiseyi hediyeyi alamayacaksam aşkın bir önemi yok. Para şart ama çok para değil yeteri kadar para..
Hem evlenmek yuva kurmak isterim ben hele ki bu devirde parasız olur mu?
Simit çay bile kafelerde yüz lira en az eee para işte! 😅
Ev geçindirmek erkeğin vazifesidir. Erkek adam çalışır çabalar kazanır ve ailesine bakar bakmalı ancak birlikten kuvvet doğar. Yardımcı olmak destek olmak isteyen kadın candır..
Mesela Uludağ'a tatile gitcez, para lazım dimi?
Romantik bir akşam yemeği?
Her gün de yemek yapılmaz ki dışarıdan da yemeli filan! 😅
Yeteri kadar para, zorunludur!
Bir de başka bir bakış açısı var, zengin olan insanların çevresi geniş olur, herkes yanında olur filan da onların ki başka başka bir aşk, öyle aşk istemem...
Kadınlar paraya mı gelir normal gelirli birine aşık olamaz mı aslında sorum buydu 😅
Aslında ona da yazdım detaylı yazdım her açıdan yazdım 😅Normal gelirli biri ile de olur 😅
Çok para değil yeteri kadar para şart param yoksa sevilmek istemem ben 😅
Beni sevse ben istemem 😅önce para sonra aşk benim için 😅
Aşkımı yedirmek içirmek gezdirip tozdurmak istiyorum
İnş her şey gönlüne göre olsun 😄
Amin inşaAllah cümlemizin Peri 😅 haksız mıyım 😅 yahu yürüsek yoruluruz bir şey içsek tanesi en az 30 lira sokakta kutu kola filan 😅
Evet her şey para sonuçta
Aynen öyle 😅 Paramız bol olsun😅🤣
Umarım 😅
Ummadık taş baş yararmış 🤣
Evet, para olmadan da aşk mümkündür ama insanı bazı konularda ciddi olarak yorabilir. Aşk, maddi varlıklara bağlı olmayan derin bir duygusal bağ ve bağlılıktır. Parasal durum, insanların birbirlerine olan hislerini belirleyen tek faktör değildir. Aşk, sevgi, saygı, anlayış ve duygusal bağlam içinde gelişen bir duygudur.
Para ve maddi varlıklar, insanların yaşamlarını kolaylaştırabilir, rahatlık sağlayabilir ve bazı olumlu deneyimleri artırabilir, ancak bu şeyler aşkın temelini oluşturmaz. Gerçek aşk, güçlü bir bağ ve duygusal bağlantı gerektirir; maddi şeyler bunun yerine geçmez.
Bu kişi benim de tanıdığım biri sanki, onun da aşk ilişkilerinde görüşleri bu yönde 😅 aslında hem doğru hem yanlış. Günümüzde para çok değerli ve çoğu kadın refah içinde yaşamak istediği için parası olanı daha değerli görüyor ve ona yöneliyor. Ancak dediğim gibi hepsi değil "çoğu". Böyle olanların dışında kalanlar ise sadece sevmek, sevilmek, huzurlu ve mutlu olmak istiyor. Bir kesim de sadece yakışıklı, kaslı ve uzun boylu erkek arayışında. Herkes gönlüne göre olanı bulsun mutlu olsun ne diyim😅
Evet tanıdığın biri😅 benim karşı olduğum nokta genelleme yapması. Tabiki paraya önem vermeyen kadınlar da var.
Para olmayınca çiftler arasındaki anlaşma azalıyor, geçim derdi kafaları meşgul etmeye başlıyor, aşkı maşkı düşünmeye zaman kalmıyor.. O yüzden öyle demiştir arkadaşın, aşık olunmayacağından değil..
Cevap
56Cevap
Parayla Aşkın bağlantısını kuramadım. Bunu yapan kadınların aşık olduğu tek şey para olabilir.
Para olmadan aşk olur ancak ilişki yürümez..
Para varsa ask olmasın zaten
Benim de çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım tam tersini savunuyor 😂✨ bence para olmadan aşk olmaz. kazanacağımı düşünüyorum.. :D ama tabi ne olursa olsun senin fikrin her zaman değerli benim için 🤗
Umarım kazanan sen olmazsın 😂
Kazanırsam zaten suçlu hissederim kendimi 😂 sen kazan
Ne yazık ki günümüzün acımasız zamanlarına denk geldik eski Türk filmlerindeki gibi samanlık seyran olur güzel sevgi aşk sadakat veya birbirine körkücük sevmek gibi durumlar kalmadığı için, sadece ve sadece ekonomik koşullarla kapitalist sistemin getirdiği maddi yükten dolayı insanlar ister istemez ilk önce para ve gelir durumunu göz önünde bulundurmak zorunda kalıyor.
Dolayısıyla kesinlikle aşk olmadan para olmadan Aşkın olacağına düşünmüyorum yani bugün para olmadığı zaman elektrik faturasını doğalgaz faturasını internet faturasını kişisel ihtiyaçlara hani evin alışverişini veya çoluk çocuğun istediği bir şeyi alırken sadece sevgiyi değil parayı da göz önünde bulundurmak zorunda kalıyorsunuz ondan dolayı para olmadan aşk olmaz bir para iki sağlık bunlar olmadan hiçbir şeyin anlamı yok.
Karşı taraf paraya bakmıyor ise olur neden olmasın ki? Paraya bakan kişiler böyle mutlu bile olamaz. Sevgi, aşk dediğin paradan ibaret değildir. Paradan daha önemli şeyler var. Mutluluk gibi, huzur gibi bunu kimse anlayamaz.
Konu erkeğin parası değil. Kadın erkek herkes için geçerlidir. Parası olmayan insan dışarı çıkamaz sosyallesemez bakımını yapamaz çekici de olamaz. O insan karnını doyurmanin derdinde olur. Erkekse maddi sorunlarin verdiği tedirginlikten ereksiyon bile olamaz. Yani para dediğiniz şey önce sizin kendinizi var edebilmeniz için önemli yoksa olay birilerinin sana para için gelmesi ya da senin onlara para yedirmen değil arkadaşım.
Ya ben şu fakir edebiyatını hiç sevemiyorum. Tamam seversin ama parasız nasıl geçinir bir insan? Nasıl evine, yuvasına bakar?
Evliliklerde en büyük kavga sebebi geçim derdidir zaten. Evin ve çocukların ihtiyaçları karşılanmayınca severek evlenenler bile düşman haline geliyor. Karun gibi zengin olmaya gerek de yok, evine baksın yeter. Ama cebinde metelik olmayan insan da evlilik hayalleri kurmasın.
Arkadaşınızın görüşüne katılmıyorum. Para olmadan aşkın da olmayacağını söylemek çok yanlış ve yüzeysel bir bakış açısı. Aşk, sadece maddi değerlere dayanan bir duygu değildir. Aşk, karşılıklı sevgi, saygı, güven, sadakat, anlayış ve uyum gerektiren bir bağdır. Para, aşkın önemli bir parçası olabilir, ama tek başına yeterli değildir. Para, mutluluk getirebilir, ama mutluluk sadece paradan ibaret değildir. Para, hayatı kolaylaştırabilir, ama hayatın anlamını veremez.
Para uyumsuzluğun ve sıkıntıların çoğunu ortadan kaldırdığı için para olmadan olmuyor maalesef... Benim para da gözüm yok soğan ekmek yedim yeterki sen yanımda ol diyen ne insanlar gördük... Para varken herkes herkesle sevgili eş olur... Önemli olan sıkıntılarla beraber baş edebilmek...
Para olmadan aşk olur mu? Bir noktaya kadar olur. Aşk karın doyurmaz. Başımıza ne gelir bilemeyiz elbette parayı tek hedef haline getirmemeli ama gözardı da etmemeli. Zaten anlıyorsun kimin paracı kimin vefacı olduğunu. İnsanlar değişir bugün paraya önem vermeyen belki de para ile hiç sınanmamıştır. Paraya önem veren çoktan paranın değersizliğini anlamıştır. Para lazım, sistem para ile dönüyor. İnsan lazım çünkü insanlık ölüyor.
Bana param için gelecek kızın şimdiden yolu açık olsun😂 Parayla olan aşk olmaz onun farklı isimleri var. Aşk demek karşılık beklemeden, hiçbir beklentin olmadan, saf ve temiz bir şekilde o duyguyu yaşamaktır. Tabiki hayatı sürdürecek kadar kazanç olmalı ama o zaten herkeste var. Yanımdaki insan benimle yeri gelip gevrek ayran yemeyecekse ne anlamı var hani iyi günde kötü günde🙄 Bu arada parayla aşk olacağını sanan insan aşkı hiç yaşamamıştır.😂
İlahi aşk ise olur. İlahi aşkta maddeciliğe yer yoktur, karşındaki kişide Tanrının suretini hissedersin
İlahi aşk insanın bedeniyle ilgili bir şey de değildir. Tamamen ruhsal bir aşktır, ilahi aşka ulaşmak istiyorsan Tanrının sana üflediği Ruh’un uyanmasına izin verip, o Ruh’a teslimiyetini göstermen lazım
Para kazanmak mümkün sadece parası olan birine âşık olmam kendi adıma mümkün değil. Aşk para yoksa da olabilir diyorum ben.
Zenginlik önemli degil ama sorumsuz işsiz, ipsiz sapsız adama tahammul edemem. Aşık da olmam. Benim erkekten sayacagim insan bu hayatta sorumluluk sahibi olandır. Serseri, isi gücü olmayan, yalan dolan kolpaci olan hic kimseden hoslanmam. Ziyan hep. Para lazim yasamak için. Aşk aç bir mide sefil bir hayat değil zannımca. Erkegin de bi kalitesi olacak. kadinin da
Olurr. Sevgi gerçek olduktan sonra, hisler gerçek olduktan sonra neden olmasın. Bir şekilde sevgi önüne geçer sorunlar birlikte aşılmaya çalışılır çünkü. Bu devirde maalesef zor amaa arkadaşımla bile para konusunda sıkıntı çekiyorum yaa 🤦🏼♂️
Para olmadan olunabilecek tek şey aşk, aşk insanın dünyada kendi başına keşfedebileceği en büyük hazine, parayla ölçülen o aşkı pazarda da bulabilirsin
para çok önemli bence
özellikle sevgide
kim istemez ki sevdiği adamla lüks bir restaurant da yemek yemeyi, yeni yerler görmeyi, alışveriş yapmayı, sinema tiyatro konsere gitmeyi
Olur olmasına elbette süre ne kadar olur bilinmez.. herkesin bir dayanma süresi var.. para bitince sabır Sevgi ilgi stres birikir biriktikce dağ gibi olan aşk söner..
Şahsen olur canımdan çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı o çalışıyordu ben ise okuyordum aramızda paranın lafı bile olmazdı yeri geldiği zaman onun parası olmadığında cüzdanının köşesine ben sıkıştırırdım benim param olmadığı zaman benim cüzdanıma o sıkıştırırdı belki bir ümit denk gelirsin bu yorumuma ben eski günlerimizi çok özledim Berkcan :)
Ona para değil de sosyal statü diyelim. Sosyal statüsü olanın maddi durumu iyi olabilir ki bu da artı puan katar.
Aşk oluyor olmasına da çok uzun sürmüyor. Daha zenginini bulunca uçan kızlar gördüm yeterince.
Her şey para değil. Sadece araç. İlişki maddiyat üzerine mi kurulur bunu sorarım ben de sana 😂
Gençlik o konuma geldi artık. Haksız da sayılmazlar. Karşıt cinste baktığı durumlar belli olunca hemcinsim açısından normal oluyor.
Üzgünüm ancak gerçekler yüzünden duygusal davranmayı bir kenara bırakmak gerekir. Evet para olmadan aşk olmaz
Olur ama bir süre sonra sıkıntılar başlar oyuzden mantıkta önemli evini gecindirebiliyor mu erkek önemli helal kazanıyor ailesine bakabiliyorsa mutlu olur
Eğer para için aşk yaşanıyorsa zaten o aşktan hayır gelmez beklemeyin
Parasi yoksa nasil gecinecegi bir gun evlenez sonucta?
Para olmadan da aşk olur ama para olmadan bir hayat olmaz.
Her kadın için olmasa da çoğu kadın için öyle 🤣
İşsiz gücsüz erkek için ağlayan çok kız var bu memlekette.
Paaraolmadan ask. olmaz olsada binsure sonra parasizlkktan biter
Odak noktası para olmayan kızlarla aşk olur ama odak noktası para olan kızlarla hiç bişey olmaz
Geçinebilecek kadar para yeterli, aßık olunabilecek insan binde bir var, aşk zannedilen şey beğendiģin kişiyle sek.. yapma isteğidir.
O arkadaşın ne yazıkki haklı, kızların bir ilişkide en öncelikli olan 2 önceliği vardır birisi para diğeri tipidir
Olur da mutlu olunmaz. Para her şey değil ama çok şey
Kız milleti zaten parası olan, işi gücü olan adamı sevmiyor ki
Hiç para olmazsa aşk olmaz tamam buna okeyim ama orta halli biriyle aşk olur tabii ki sen arkadasin para delisi bence zengin birini istiyor
Para olmadan hiç bir şey olmaz abi aşk meşk şeyler geçici geçin bunlari
Doğru fakir erkeğe bakmayız yalan yok ayak bakımım bile pahali ayagima bile layik değil çulsuzlar
Aşk oldumu paranın hiç bir önemi yok önce sağılık sonra aşk mutlu bir yuvan varsa parayı çalışıp kazanır insan
Olmaz çünkü param yoktu kimse yüzüme bakmazdi şimdi miras kaldı her şeyim var çalışmıyorumve en az 10 adet paralı ihtiyaç sevgililerim var kullanmadık ve onlar evlilik teklif edeni hemen gönderiyor telefonunuda engelliyorum NASIL AMA
Çok parayla saadet olmaz ama az paraylada saadet olmaz bence ortası makül.
Olur, paraya bu kadar tapmayın ak iki gönül bir olunca her şey olur
maalesef aşk tek başına karın doyurmuyor meşhur bi laf vardır
Parasız erkeği sadece annesi sever
para olmadan aşk olmuyor çünkü birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayamazsınız öyle bir sıkıntı var normalde olur ama ihtiyaçlar sıkıntı
Parasız erkeği sadece annesi sever
Doğru söylemiş.
Para varsa her şey var 😉
Olur diyenlerin hepsi RTE ci dir kesin.
Muhatap kadınsa olmaz 😅
Para kadında yoksa olur erkekte yoksa olmaz
Para olmadan aşk olabilir ama ilişki yürümez
Günümüzde olmaz.
Aşk karın doyurmuyor hakim bey..
Para olmadan hayat dönmüyor Aşk nasıl olucaktır
olmaz artık kızlara hak verrmeye basladım dsds
Köyde yaşarsan belki olur