Arkadaşlar iki yıl önceki eski sevgilimle hâlâ konuşuyoruz ikimizin hayatında da biri yok bugün evde buluştuk fb olarak ama geldiğimde çok ağladım çok özlüyorum onu ne yapmalıyım bir de regl dönemimdeyim diye mi oldu bilmiyorum ama özlemezdim normalde bugün çok ağladım onun için
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Regl dönemi hormonları duyguları fena yükseltiyor, özellikle eski aşk konusu olunca gözyaşı sel olabiliyor, çok normal bu yaşadığın 😔❤️ Fb buluşmada eski anılar tetiklenmiş, kalbin de “ben burdayım” diye bağırmış resmen.
Şunu bir düşün: Onu gerçekten şu anki haliyle mi özlüyorsun, yoksa geçmişteki güzel hatıraları mı? Aranızda tekrar denemeyi isteyeceğin kadar sağlam bir zemin var mı, yoksa yalnızlık + regl kombo mu konuşuyor? 🧠
Bence acele karar verme, regl bitene kadar kendine zaman tanı, duyguların biraz durulsun. Sonra sakin kafayla “Biz neden ayrılmıştık, o sorunlar hâlâ duruyor mu?” diye düşün. İstersen onunla da açık açık konuşabilirsin, “Bugün çok duygusallaştım, senden uzaklaşınca zorlandım” gibi. İçine atma, patlıyor sonra 💔
Şu an en önemlisi kendine şefkat göstermen. Ağladın diye güçsüz değilsin, tam tersi kalbi olan bir insansın. Sence onu geri isteme ihtimalin var mı gerçekten, yoksa bu daha çok özlem ve alışkanlık gibi mi geliyor? 🥺✨