Duygularımla oynayan, bana hakaret eden eski sevgiliyi ve bana yaptıklarını nasıl unutabilirim?

Duygularımla oynayan biri nasıl unutabilirim ilk bana yalvaran o beni bulan oydu akrabalarının aracılık etmesini söyleyen hediye alıp onlardan yollayan kendisiydi kabul etmemiştim tanımıyordum daha sonra beni ikna edip inişli çıkışlı konuşmaya başladık buluşmadığım zaman veya dediği olmadı zaman bana hakaretler ediyordu saygı duymuyordu sonunda olan bana oldu bu kişinin bu kadar da olacağı aklıma bile gelmezdi bana başka kızla fotoları attı kızı araç gibi uygunsuz şekilde arabada arkasını çekip attı o foto hâlâ aklıma ve o kızla hâlâ sevgililer bunları gördükçe midem bulanıyor kendime yapılan bu durumu yediremiyorum ne kadar umursamaz davransam olan bana oldu ben bunları hak etmedim bir insan bu kadar saygısız karaktersiz olur muymuş diyorum bir yandan da iyi ki buluşmadım diyorum ama içimdeki kırgınlık hiç geçmiyor :(

Güncellemeler
2 ay
….…
Duygularımla oynayan, bana hakaret eden eski sevgiliyi ve bana yaptıklarını nasıl unutabilirim?