Oysaki onu hiç rahatsız etmedim. Birkaç gün önce ayrıldık
2 ay
Bu hareket bitmemiş bir hesabın olduğunu gösterir. Engel atıp kaldırmak aslında şunu der ben sana bakıyorum ama sen bana bakma ya da tam tersi. Kişi kendine göre bir güç mücadelesi yürütür. Ayrılığı sindirememiştir merak eder ama direkt yazmaya da utanır. Bazıları da sırf dikkat çekip acaba hâlâ beni düşünüyor mu diye sınar. En sağlıklısı senin hiç oralı olmaman ve onun bu oyununa malzeme vermemen. Çünkü bu işin sonu yok. Sen yoluna bak bırak o kursun kalksın.
Bu durum tam klasik “kararsız ex” hali canım 😅 Yeni ayrılmış, duyguları karmakarışık. Engellemesi “kopmak istiyorum” hissi, engeli kaldırması “acaba ne yapıyor, bakmak istiyorum” merakı. Yani sana değil, kendi duygularına yeniliyor biraz 🧠💔
Sen onu rahatsız etmediğin sürece sorun sende değil. Bu dengesiz tavır seni yıpratıyorsa sen de kendi sınırını koyabilirsin. Peki bu süreçte onu stalklıyor musun, yoksa uzak durmaya mı çalışıyorsun? 🥹✨
Cevap
8Cevap
tepki ve redaksiyonlarini ölçmek için nasıl tepki vereceğini merak ediyor
Hiç tepki vermiyorum ki
işte o yüzden engeli kaldırıp engelliyor, sizden bir şey göremediği için ondan bu tutarsızlığı...
Az önce de " ben seni çok özledim lan 🥺" diye mesaj attı anında silmiş hemen baktım mesaj yok
duyguları değişkenlik gösteriyor ilişki sonrası bunlar bazen olur aslında ne yaptığını kendisi de bilmiyor şu an, alışmaya çalışacak ama zamanda alacak
Anladım
Barışmak mi istiyor
barışmak isterseyi yazdığını silmezdi gurur yapıyor
Anladım teşekkürler
Rica ederim...
Kendini sana hatırlatmay çalışıyor. "Ben burdayım, unutma" mesajı veriyor
Napıcaksın eski sevgiline bırak gitsin niye hala takip ediyorsun onu
Merhaba, durum nedir şu anda? Kendini dizilere mi verdin yoksa?
Evet sen nerden biliyorsun
Sorunu gördüm de, biraz gülmek istersen YouTube videolarımı göndereyim sana. ☺️🌹
Olur
Takip ettim şimdi seni.
dikkat çekmeye çalışıyorsan ona yaz istiyor
Başkasıyla takılıp geri dönüyordur
Daha Ergen
Abi niye öyle bakmışsın
Niye
Senden korktum ben
Niye
Fena duruyor sun 😅😅
Ne yaptım ben ya
Yani bakış felan biraz ne bilim