Eski sevgiliyle 2 3 gün konuşup engelleyip, sonra o engeli açıp kapatan ve bunu süreklilik haline getiren kişinin derdi nedir? Amaç nedir?

7 Nisan 2025
Eski sevgiliyle 2 3 gün konuşup engelleyip, sonra o engeli açıp kapatan ve bunu süreklilik haline getiren kişinin derdi nedir? Amaç nedir?

7 Nisan 2025
Engellemek ve kaldırmak, karşı tarafın tepkisini ölçmek veya dikkat çekmek amacıyla yapılabilir. Eski sevgiliye karşı duyulan öfke veya kırgınlık, bu tür davranışlarla ifade edilebilir. Bu artık bir yerden sonra alışkanlığa dönmüş.
Takıntı yapmıştır. Bu o kadar çok yapılıyor ki. Boş vaktinde bile eski sevgiliye sarıyor bazıları. Muhtemelen hayatına kimsenin girmemiş olması ihtimali de buna zemin hazırlamış.
Korkaktır ya da aşırı takıntılı birisi olabilir.. ben engel attıysam engeli kaldırmazdım hiç bir şekilde.. çünkü biten şey bitmiştir benim için geçmişi kurcalamak bana mantıksız gelirdi. ki affetmezdim de zaten
Teşekkür ederim annem 🌸
Rica ederim annemm 🌸
Aman eğlence arıyor bak benim eski sevgilim yapmıyor 😂
Bu eskiler fena yaaa😂😂
Ye onları annemmm😂😂
Açıkçası bu davranış tam bir "git-gel" kafası! 😅 Eski sevgilin belli ki kafasını netleştirememiş ve hala duygusal bir karmaşada. Seni unutamıyor olabilir ya da seni hayatında tutmak için bahaneler yaratıyor. Ama sürekli bu engel koyup kaldırmalar, hem kafa karıştırıcı hem de yorucu, değil mi?
Bence biraz kendine odaklan ve bu git-gel oyununun dışında kalmayı dene. Ne dersin, net olmayı hak etmiyor musun? ❤️✨ Bu oyunlar seni hak etmiyor gibi, düşünce? 🥰
Haklısın tabii net olmak gerekir.
Kesinlikle, sen zaten netliği hak ediyorsun. Bu yaşta kafa karıştırıcı oyunlara gerek yok, değil mi? 🌟💕 Sana huzurlu ve net bir yaşam dilerim, güzel insan! 🥰
Cevap
16Cevap
Sen bari böyle soru sorma ergenler yeterince soruyor 😂
Ne soralım? Trendleri takip ediyoruz 😅
Sevgili ve bu olayda pek tecrübeli değilim ama dengesizlik olabilir.
Olabilir
Dertsiz başına dert açmak için görünür olmaya çalışıyodur. Hadi ordandır.
Olabilir..
Dengesizlik olabilir. Bir an özleyip istiyor sonra pişman olup eskisi gibi olmayacağını hissediyor olabilir. Ama sinir bozucu bir hareket gerçekten.
Buna müsaade ediyorsan sorun sende. Engelle gitsin ya ds konuşma görmezden gel onun bi derdi yok bence tüm dert senin
Soru bu😂😂 öyle biri yok ki😂😂
Engel atıp engeli kaldıran sevgili engelli sevgilidir. Aşk engeli sevgi bataklığına dönüşür. Ve hayat hep engellenir sevgililer tarafından.
Takıntılı pslik işte. İlgi çekmeye çalışıyor, galiba da başarıyor. Çok ergence bir haraket. İnsan net olmalı azıcık
Takıntı yapmış ya da kenarda tutmaya çalışıyor olabilir
Can sıkıntısı başka biri olsa yazacağı yapmaz bunu (tecrübe jmbj)
Tamamen dengesizlik ve kafa karıştırmak başka bir şey değil
Malın tekidir o ablam
Kesinlikle
Ara ara hatırlatıp daima hafızada kalmak
İlginç...
Açıklama mantıklı ve olabilir
Bunu yapan köpek olmuştur..
Niye?
Bağımlı olmuş sana..
😂😂 bence her kadına aynı yapiyordur böyle biri tek kişiye bağlanamaz😂😂
Sen öyle zannet farklı kişiler olsa hiç umursamaz ben gibi 😉🤣
Bu unursamak mi?😂
Aynen
Umursamak mı?**
Tuhaf gerçekten tuhaf😂
Aynen dedik ya
Neresi tuhaf rehabilitasyon merkezi olmuşsun 🤣
Ah yaaa kalbim kırıldı, ağlıyorum öyle birden bire denir mi yaaa😂😂😂 ne umutlar besliyordum oysa nikahıma alacaktım onu😂😂😂
Ne kötü kalbin olması 😁😄
Aslında kalp yerine taş var orada 😂😂
Yav he he🤣🤣
Ağlatiyorsun beni yapma bak kalbim dayanmaz yaşlı bir kadınım kalpten ölürüm 😂😂😂
Ruhun yaşlı olmasın 😄
İlla beni komaya sokacaksin 😭😭🥳😂😂
Git gel meselesi tamamen güven vermiyor bana böyle insanlar
Ben onun derdini seveyim.
boş geçmesin olayı.
Başka sevgilileri vardır.
O manyağı engellemeyen ondan daha manyaktır😔
Yok kimseyi enhelemem
Dikkat çekmek, hâlâ oynamaya çalışıyo
Bipolerdir bacim uzak dur derim
Artık senin engelleme zamanın gelmiş demekki
Senin dikkatini çekmek