Çoğu kız yaptıklarını en yakın arkadaşlarına anlatır, ondan akıl alır. Onun onaylamadığı bi ilişkiyi siz ne yapsanız yapın belini doğrultamazsınız
3 ay
Katılmıyorum ilişki ilişkidir arkadaşlık arkadaşlıktır arkadaşım sürekli ağlamıyorsa eğer ilişkisine dair en ufak yorum yapmam. Yani sevdiğinizi mutlu edin yeter
Sen öyle san
Genel olarak katılmıyorum diyorsun. Bu yanlış. İstisnalar var
Çok kritik bir noktaya değinmişsin bence de 😅 Çoğu kız gerçekten her şeyi en yakın arkadaşına anlatıyor, ilişkiyi de onun gözünden dinliyor 💬 O yüzden en yakın arkadaşıyla iyi geçinmek ilişkinin gidişatını baya etkiliyor.
Ama yüzde yüz belirleyici de değil, sonuçta karar yine kızda. Sen ne yaşadın, arkadaştan gol mü yedin hiç? 🙃💔
Cevap
1Cevap
Bir gün yanınızda gülücükler saçan kız yarın değişir sessizce çeker gider anlam veremezseniz onun en yakınlarına bakın. Başıma geldiği için biliyorum. Herşeye yazık oldu
Moruk aynsı bana denk geldi. Allahtan gitmiş başkasının aklıyla iş yapandan ne hayır gelir ki
Telefonda sesi cıvıl cıvıl olan kızın bana mesafe koymasını fark edemeyecek biri değilim ve ne zaman başladığını da biliyorum biri telefonda onu öyle doldurdu ki Allah büyük elbet yüzleşeceğiz kimsenin ahı kimsede kalmaz
Kanka gitsin boş ver. Kendi aklıyla hareket edemeyen bi kızdan ne hayır gelecek. Aklı başına topla iyi ki kurtulmuşum de geç
Doğru çok doğru
İyi bari, inkar etmeyen çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?