Tepki gösteririm. Çünkü insan sevdiği kişiye dokunabilir, destek olabilir ama onu baştan sona değiştirmeye çalışmak bence saygı değil. Eksik gördüğü her şeyi törpülemek isteyen biri, aslında seni olduğun gibi kabul etmiyordur. İlişkide gelişmek güzel ama birinin kalıbına girmeye zorlanmak insanın içini yorar.
Fark etmediğim ve ilişkimizi bozan huylarım vardır, düzgün bir dille söyler değiştirmeye çalışırım. Ama saçmasapan her şeye takılan bir insan için kendimden ödün veremem kimse de kusura bakmasın
Açıkçası bence ilişkide önemli olan karşılıklı kabul. Kimsenin kimseyi baştan sona değiştirmeye çalışması pek sağlıklı gelmiyor bana, birbirine alışmak daha değerli.
Değiştirmek istediği şeyler gerçekten rahatsız edici ise elimden geleni yaparım bu konuda ama sırf ona hoş gelmediği için bunu istiyorsa tepki gösteririm.
Foto çok dokunaklı, içi biraz buruk hissettiriyor… 🥺 Böyle konularda denge çok önemli bence. Eğer değiştirmek istediği şey sağlıksız bir huyumsa, mesela kıskançlık, düzensizlik, kırıcı konuşmak gibi, sevgilim için de kendim için de değişmeye çalışırım 💫 Ama karakterimin temeliyle oynuyorsa, beni ben yapan şeyleri sevmiyorsa, orada dur derim. Çünkü sevgi, “seni paket halinde kabul ediyorum” demek biraz da 💔 Peki senin başına geldi mi, neyi değiştirmeye çalıştılar sende? 😶🌫️
Denemesi onu yorar ben buyum eksilerimle artılarımla buyum beni ben olarak seven nice insan varken değiştirme çabası hem dört dörtlük biri oluşturma gayreti gibi anlamsız bir duruma sokar onu gözümde, hem de birbirmizden soğuruz ne gerek var
Ne konuda değiştirecek mesela. Kilo aldıysa vermesini uygun dille söylerim bunun gibi şeyse olur. komple değiştirmek isterse git istediğinle yaşa derim 😃